CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHmm, zasadniczo slodyczy nie jadam, bo nie lubie, tylko raz na jakis czas mnie najdzie ochota na kinder country. Ale chyba musze przestac slodzic herbate 4 lyzeczkami cukru...
A co do bielizny i tych spraw... w klinice musielismy wypelnic ankiete poczatkpwa, m. In. Bylo pytanie o liczbe stosunkow w miesiacu. No i M. Powiedzial, ze az wstyd taka mala ilosc wpisywac... glupio mi sie zrobilo, bo faktycznie go ostatnio troche zaniedbalam, przez te moja depresje i zmienne nastroje. Tak ze musze was posluchac, jutro wyplata, tez przegladne allegro i kupie cos extra. Jestem sniada brunetka, zawsze sie zastanawialam jak wygladalabym e blond peruce -
Ooo, a ja wracałam z pracy, zmarzłam jak diabli. Ale przynajmnniej pamiętałam, żeby test w Rosmannie kupić.
Muszę zjeść kolację, dojść do siebie i zaraz też wpadam na strony bieliźniane, trzeba podgrzać temperaturęKathleenPL, tulipanna lubią tę wiadomość
-
ale.ale wrote:Ooo, a ja wracałam z pracy, zmarzłam jak diabli. Ale przynajmnniej pamiętałam, żeby test w Rosmannie kupić.
Muszę zjeść kolację, dojść do siebie i zaraz też wpadam na strony bieliźniane, trzeba podgrzać temperaturę -
nick nieaktualnyAmus czy probowalas laczyc metformine z antydepresantem? Wrocilam do pramolanu i powiinam go wziac ale boje sie interakcji z tym sioforem. Co prawda lekarka nie zabronila gdy ja o to zapytalam,.ale i tak sie boje
Pytanie kieruje do ciebie, bo kiedys pisalas, ze podobnie jak ja, zmagalas sie z nerwica i depresja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 22:52
-
nick nieaktualny
-
Aga, jeszcze możesz zbadać morfologie, w kazdym większym mieście jest odpowiednie laboratorium
a odbywa się to dokładnie tak samo
P.s. Mój też jest kierowcajeszcze
bo szuka czegoś na miejscu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 05:50
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyScarlet rozwalilas mnie tym tesktem ze slodzeniem herbaty hehehe w czasie leczenia mozarinem nie bralam metformaxu ale nie ma przeciwskazan bo gadalam z dr. Ja nie moge wrocic do lekow moje zakazne przy staraniach:( czasami mam doly ale chyba do w koncu troche opanowalam