CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hmm...jest 3 pęcherzyki ...wszystkie na prawym jajniku czyli na dziewczynki. Kolejna odlicz: 14, 15 i 16mm plus endometrium póki co malusie 6mm.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 19:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:super wieści aczkolwiek nie rozumiem o co chodzi z tym na dziewczynki:D
mówi tak...ale wiesz, ze wszystkie na dziewczynki? na to ja: jak to? a on: wszystkie sa na prawym, a dziewczynki przeciez na lewo nie chodzą
stwierdziłam tylko, ze na ważne...byle dzidzi było
ale.ale lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam, ze jakies takie mieszane uczucia mam...liczyłam na oba jajniki, bo oba mnie kluły, powiedziałabym ze lewy bardziej...no i to endometrium...boje się, ze się nie wyrobimy do niedzieli
-
nick nieaktualny
-
Super wiesci!Ja tez teraz tak miala ze pierwsze 2 dni brania clo bolalo z prawej strony, pozniej juz z lewej i bylam pewna ze znow bedzie lewa.Okazalo sie ze prawa:-)Ale przynajmniej obudzil sie prawy jajnik bo ostatnio ciagle z lewego byla ovu.
No ale Anka, hodowle jajek masz super.Kura z Ciebie jak tralala:-) -
Eh dziewczyny.... nie było mnie kilka dni. Jestem tak zagoniona, że masakra, nie mam czasu nawet pomyśleć o dziecku. Dopiero dziś... Bo rano było serduszkowanie, a wieczorem stwierdziłam że mam chyba owulację - szyjka twarda otwarta szeroko, sluz wczoraj i przedwczoraj ale nie w ilościach jak w poprzednich miesiącach....i kłucie jak na owu.. cholerka a 13 poroniłam... myślałam, że owulka będzie później i nie pomyślałam nawet rano o tym... że cos może być, a teraz się trochę boję....
-
tulipanna wrote:Super wiesci!Ja tez teraz tak miala ze pierwsze 2 dni brania clo bolalo z prawej strony, pozniej juz z lewej i bylam pewna ze znow bedzie lewa.Okazalo sie ze prawa:-)Ale przynajmniej obudzil sie prawy jajnik bo ostatnio ciagle z lewego byla ovu.
No ale Anka, hodowle jajek masz super.Kura z Ciebie jak tralala:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 21:43
-
Amberla wrote:Eh dziewczyny.... nie było mnie kilka dni. Jestem tak zagoniona, że masakra, nie mam czasu nawet pomyśleć o dziecku. Dopiero dziś... Bo rano było serduszkowanie, a wieczorem stwierdziłam że mam chyba owulację - szyjka twarda otwarta szeroko, sluz wczoraj i przedwczoraj ale nie w ilościach jak w poprzednich miesiącach....i kłucie jak na owu.. cholerka a 13 poroniłam... myślałam, że owulka będzie później i nie pomyślałam nawet rano o tym... że cos może być, a teraz się trochę boję....
-
nick nieaktualny
-
Rany, wczoraj wróciłam tak zmachanana do domu, że nawet nie miałam siły pisać.
Pirelka, ja Cię, ale endometrium, nic tylko fasolka powinna lądować
Amberla, musi być dobrze, to chyba dobry znak, że organizm tak szybko gotowy znów na owulację?
Ja Clo zaczynam chyba od dziś wieczór, bo @ tak jakoś dziwnie przyszła, niby wczoraj, a tak naprawdę to dopiero dzisiaj w nocy.
Dobrego dnia, mnie dzisiaj po południu czeka 8 godzin w samochodzie