CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda_lena88 wrote:wg OF była w 15dc i w sumie mogło tak być bo w 18dc na usg już był widać ciałko żółte więc było po owulacji a CLO brałam od 3 do 7dc 2x1 tabl.
-
Nie no czegoś takiego to jeszcze nie miałam dziś jest 28 dzień krwawienia prawie cały miesiąc okresu. Idzie się wykończyć. Zaczynam się męczyć wchodzeniem po schodach. Dostałam już leki na niedokrwistość i antykoncepcyjne a krwawie dalej. Miła któraś z was coś podobnego?
-
nick nieaktualnyizaboo wrote:Nie no czegoś takiego to jeszcze nie miałam dziś jest 28 dzień krwawienia prawie cały miesiąc okresu. Idzie się wykończyć. Zaczynam się męczyć wchodzeniem po schodach. Dostałam już leki na niedokrwistość i antykoncepcyjne a krwawie dalej. Miła któraś z was coś podobnego?
-
nick nieaktualny
-
izaboo wrote:Biorę microgynon 21 i tardyferon fol. Wcześniej brałam clo jedną tabletkę dziennie ale co cykl tworzy mi się torbiel
-
Izaboo, co to za lekarz, ufasz Mu? Microgynon 21 to bardzo stare tabletki. 10lat temu jako natolatka dostalam je jako pierwsze i one juz wtedy mialy status "starego" leku...
Natomiast sama antykoncepcja we wchlonieciu sie torbieli jak najbardziej pomoze. Sama mialam ten problem i wlasnie we wt wzielam ostatnia tab anty i torbielka sie wchlonela. -
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Ananasa nauczyly mnie obierac dziewczyny na ivf. Odcinasz czupryne i kroisz na plastry. A pozniej plaster obkrajasz dookola z twardego i juz
-
Co do endometriym to u mnie bylo 7,7 w 11 dc przy pecherzyku 23 mm. Myslicie ze to za malo.
W ogóle to glowa mnie boli dzis i co troche mnie dreszczuje.Ale z tymi dreszczami to ja tak mam po pregnylu.Zawsze kilka dni po podaniu mnie wytrząchuje..Poza tym nic-juz nawet mnie w dole brzucha nie poszczypuje.Nic.