CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga11 wrote:witam wszystkie, mój M jest zawodowym kierowcą a słyszałam że kierowcom (przegrzewają się jądra) co prawda M badał nasienie ale tak ogólnie (ilość ruchliwość itp). Czy można zrobić jakieś szczegółowe i jak to się odbywa???
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Zrobil mi maz pierwszy zastrzyk... Stresu co niemiara... Bolu troche mniej na szczescie
-
nick nieaktualny
-
Pirelka, witaj! Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze!
Kathleen, ja mam podobną zagwozdkę - myślałam rano, że przyszła @, ale jakoś mało ze mnie leci, jak większe plamienie… Myślałam, że od jutra biorę Clo, a tu teraz zonk.
Grr, nie ma jak mój nieobliczalny organizm -
ale.ale wrote:Pirelka, witaj! Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze!
Kathleen, ja mam podobną zagwozdkę - myślałam rano, że przyszła @, ale jakoś mało ze mnie leci, jak większe plamienie… Myślałam, że od jutra biorę Clo, a tu teraz zonk.
Grr, nie ma jak mój nieobliczalny organizm
O to to to... Ja powinnam teoretycznie brać od dzisiaj... I nie wiem teraz what to do... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOj Dziewczyny było fatalnie psychicznie, teraz odstawiam wszystkie leki i staram się
żyję poza tym i nie martwię się terminami, dniami cyklu i badaniami.
Wszystko pęka, mam pewność, że pęcherzyki pękają bo nie ma ani śladu po poprzednich 2 na lewym, wczoraj miałam usg i naturalnie był 24 mm na prawym, endo 17 mm także już chyba po owulacjizmagam się znowu z przeziębieniem, niestety ale po odstawieniu leków będzie tylko lepiej
okazuje się, że może niepotrzebnie je brałam, miałam mnóstwo skutków ubocznych a jednak nie pomogły.
-
pirelka wrote:Oj Dziewczyny było fatalnie psychicznie, teraz odstawiam wszystkie leki i staram się
żyję poza tym i nie martwię się terminami, dniami cyklu i badaniami.
Wszystko pęka, mam pewność, że pęcherzyki pękają bo nie ma ani śladu po poprzednich 2 na lewym, wczoraj miałam usg i naturalnie był 24 mm na prawym, endo 17 mm także już chyba po owulacjizmagam się znowu z przeziębieniem, niestety ale po odstawieniu leków będzie tylko lepiej
okazuje się, że może niepotrzebnie je brałam, miałam mnóstwo skutków ubocznych a jednak nie pomogły.
Pirelka, witaj nareszcie
Wpadaj do nas , nawet bez CLO
PowodzeniaXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualnyJa dzis bylam w klinice, lekarz popatrzyl na badania i powiedzial ze dobre, zapytalam go o ten lh do fsh powiedzial, ze sie patrzy na normy, ze od tego sie odchodzi. Co mnie uderzyło to w rozmowie wspomniał, że masa babek przychodzi na inseminacje majac bardzo dobre wyniki z facetami i te ktore maja cykle calkiem naturalne, czyli to jest powszechny problem jak widac. Poparł moje wnioski o leczenie, wiec tak jak ustalilam ze swoim jeszcze dwa cykle, pozniej przerwa badanie jajowodow i inseminacja. Lekarz konkretny, widac ze ma spora wiedze -mi sie spodobał chociaz rozumiem ze moze sprawiac wrazenie troszke wyobcowanego.
Pirelka moze teraz sie uda :pWiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 16:04
-
Andzia1984 nie nerwuj się
będzie dobrze,zobaczysz.
Andzia1984 lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny