X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ja oczywiście też!!:))

Andzia1984 lubi tę wiadomość

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, trzymam kciuki!

Ja właśnie skończyłam pierwszy cykl z Clo, rano przyszła @. Ech, trochę się spóżniła, i teraz mi gin wypadnie w 6dc...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga11 wrote:
    witam wszystkie, mój M jest zawodowym kierowcą a słyszałam że kierowcom (przegrzewają się jądra) co prawda M badał nasienie ale tak ogólnie (ilość ruchliwość itp). Czy można zrobić jakieś szczegółowe i jak to się odbywa???
    jak badal ogolnie i ok, to nie trzeba szczegolowo robic. Jak chcesz szczegolowo, to idzie facet do kliniki i mowi, ze chce szczegolowo, oddaje do badania i czekacie na wynik.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobil mi maz pierwszy zastrzyk... Stresu co niemiara... Bolu troche mniej na szczescie :)

aszka, Andzia1984, tulipanna lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Zrobil mi maz pierwszy zastrzyk... Stresu co niemiara... Bolu troche mniej na szczescie :)
    oj sie wprawi, niech pocaluje to przestanie bolec :D

renieczka lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Brrr... Aż mnie ciary przeszly! No i wlasnie dlatego boje sie tych wszystkich badan, zastrzyków, zabiegów itp... Ja tak nienawidze szpitali, igiel ze sama nie wiem jak przezylam comiesięczne pobieranie krwi w ciąży!!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do sprzedania za symboliczną kwotę 5 tabl. CLo ;) posiadam też dostinex. Może komuś się przyda.

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze... Chyba jednak @ przyszła. I teraz nie wiem jak liczyć. Czy te dwa dni plamien liczyć jako początek cyklu czy dopiero od dzisiaj...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Kurcze... Chyba jednak @ przyszła. I teraz nie wiem jak liczyć. Czy te dwa dni plamien liczyć jako początek cyklu czy dopiero od dzisiaj...

od dzisiaj :)

tulipanna lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dziewczyny mam do sprzedania za symboliczną kwotę 5 tabl. CLo ;) posiadam też dostinex. Może komuś się przyda.
    Pirelka!!! Czeeesc!Jej, ale Cie nie bylo!Co u Ciebie???

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, witaj! Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze! :)

Kathleen, ja mam podobną zagwozdkę - myślałam rano, że przyszła @, ale jakoś mało ze mnie leci, jak większe plamienie… Myślałam, że od jutra biorę Clo, a tu teraz zonk.

Grr, nie ma jak mój nieobliczalny organizm :/

m3sx3e3kqurga36a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Pirelka, witaj! Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze! :)

Kathleen, ja mam podobną zagwozdkę - myślałam rano, że przyszła @, ale jakoś mało ze mnie leci, jak większe plamienie… Myślałam, że od jutra biorę Clo, a tu teraz zonk.

Grr, nie ma jak mój nieobliczalny organizm :/

O to to to... Ja powinnam teoretycznie brać od dzisiaj... I nie wiem teraz what to do...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:

Pirelka co u ciebie jak tam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Dziewczyny było fatalnie psychicznie, teraz odstawiam wszystkie leki i staram się ;) żyję poza tym i nie martwię się terminami, dniami cyklu i badaniami.
    Wszystko pęka, mam pewność, że pęcherzyki pękają bo nie ma ani śladu po poprzednich 2 na lewym, wczoraj miałam usg i naturalnie był 24 mm na prawym, endo 17 mm także już chyba po owulacji ;) zmagam się znowu z przeziębieniem, niestety ale po odstawieniu leków będzie tylko lepiej ;) okazuje się, że może niepotrzebnie je brałam, miałam mnóstwo skutków ubocznych a jednak nie pomogły.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Oj Dziewczyny było fatalnie psychicznie, teraz odstawiam wszystkie leki i staram się ;) żyję poza tym i nie martwię się terminami, dniami cyklu i badaniami.
    Wszystko pęka, mam pewność, że pęcherzyki pękają bo nie ma ani śladu po poprzednich 2 na lewym, wczoraj miałam usg i naturalnie był 24 mm na prawym, endo 17 mm także już chyba po owulacji ;) zmagam się znowu z przeziębieniem, niestety ale po odstawieniu leków będzie tylko lepiej ;) okazuje się, że może niepotrzebnie je brałam, miałam mnóstwo skutków ubocznych a jednak nie pomogły.

Pirelka, witaj nareszcie :)
    Wpadaj do nas , nawet bez CLO :)
    Powodzenia :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis bylam w klinice, lekarz popatrzyl na badania i powiedzial ze dobre, zapytalam go o ten lh do fsh powiedzial, ze sie patrzy na normy, ze od tego sie odchodzi. Co mnie uderzyło to w rozmowie wspomniał, że masa babek przychodzi na inseminacje majac bardzo dobre wyniki z facetami i te ktore maja cykle calkiem naturalne, czyli to jest powszechny problem jak widac. Poparł moje wnioski o leczenie, wiec tak jak ustalilam ze swoim jeszcze dwa cykle, pozniej przerwa badanie jajowodow i inseminacja. Lekarz konkretny, widac ze ma spora wiedze -mi sie spodobał chociaz rozumiem ze moze sprawiac wrazenie troszke wyobcowanego.
    Pirelka moze teraz sie uda :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 16:04

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę...6 w kolejce...czekam...i nerwa mam :-(

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 nie nerwuj się :) będzie dobrze,zobaczysz. :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andzia jak tam??

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Siedzę...6 w kolejce...czekam...i nerwa mam :-(
    i co?

‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obiektywny ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet odwiedzających portal OvuFriend. W końcu to one wiedzą najlepiej czego potrzebują i co sprawia, że aplikacja spełnia ich wymagania. Na tej podstawie specjalnie dla Was zrobiliśmy obiektywny ranking najlepszych na rynku aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ