X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia ja oczywiście też!!:))

Andzia1984 lubi tę wiadomość

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, trzymam kciuki!

Ja właśnie skończyłam pierwszy cykl z Clo, rano przyszła @. Ech, trochę się spóżniła, i teraz mi gin wypadnie w 6dc...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga11 wrote:
    witam wszystkie, mój M jest zawodowym kierowcą a słyszałam że kierowcom (przegrzewają się jądra) co prawda M badał nasienie ale tak ogólnie (ilość ruchliwość itp). Czy można zrobić jakieś szczegółowe i jak to się odbywa???
    jak badal ogolnie i ok, to nie trzeba szczegolowo robic. Jak chcesz szczegolowo, to idzie facet do kliniki i mowi, ze chce szczegolowo, oddaje do badania i czekacie na wynik.

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobil mi maz pierwszy zastrzyk... Stresu co niemiara... Bolu troche mniej na szczescie :)

nick nieaktualny, Andzia1984, tulipanna lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Zrobil mi maz pierwszy zastrzyk... Stresu co niemiara... Bolu troche mniej na szczescie :)
    oj sie wprawi, niech pocaluje to przestanie bolec :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Brrr... Aż mnie ciary przeszly! No i wlasnie dlatego boje sie tych wszystkich badan, zastrzyków, zabiegów itp... Ja tak nienawidze szpitali, igiel ze sama nie wiem jak przezylam comiesięczne pobieranie krwi w ciąży!!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam do sprzedania za symboliczną kwotę 5 tabl. CLo ;) posiadam też dostinex. Może komuś się przyda.

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze... Chyba jednak @ przyszła. I teraz nie wiem jak liczyć. Czy te dwa dni plamien liczyć jako początek cyklu czy dopiero od dzisiaj...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Kurcze... Chyba jednak @ przyszła. I teraz nie wiem jak liczyć. Czy te dwa dni plamien liczyć jako początek cyklu czy dopiero od dzisiaj...

od dzisiaj :)

tulipanna lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Dziewczyny mam do sprzedania za symboliczną kwotę 5 tabl. CLo ;) posiadam też dostinex. Może komuś się przyda.
    Pirelka!!! Czeeesc!Jej, ale Cie nie bylo!Co u Ciebie???

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pirelka, witaj! Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze! :)

Kathleen, ja mam podobną zagwozdkę - myślałam rano, że przyszła @, ale jakoś mało ze mnie leci, jak większe plamienie… Myślałam, że od jutra biorę Clo, a tu teraz zonk.

Grr, nie ma jak mój nieobliczalny organizm :/

m3sx3e3kqurga36a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Pirelka, witaj! Mam nadzieję, że samopoczucie lepsze! :)

Kathleen, ja mam podobną zagwozdkę - myślałam rano, że przyszła @, ale jakoś mało ze mnie leci, jak większe plamienie… Myślałam, że od jutra biorę Clo, a tu teraz zonk.

Grr, nie ma jak mój nieobliczalny organizm :/

O to to to... Ja powinnam teoretycznie brać od dzisiaj... I nie wiem teraz what to do...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:

Pirelka co u ciebie jak tam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Dziewczyny było fatalnie psychicznie, teraz odstawiam wszystkie leki i staram się ;) żyję poza tym i nie martwię się terminami, dniami cyklu i badaniami.
    Wszystko pęka, mam pewność, że pęcherzyki pękają bo nie ma ani śladu po poprzednich 2 na lewym, wczoraj miałam usg i naturalnie był 24 mm na prawym, endo 17 mm także już chyba po owulacji ;) zmagam się znowu z przeziębieniem, niestety ale po odstawieniu leków będzie tylko lepiej ;) okazuje się, że może niepotrzebnie je brałam, miałam mnóstwo skutków ubocznych a jednak nie pomogły.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2014, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Oj Dziewczyny było fatalnie psychicznie, teraz odstawiam wszystkie leki i staram się ;) żyję poza tym i nie martwię się terminami, dniami cyklu i badaniami.
    Wszystko pęka, mam pewność, że pęcherzyki pękają bo nie ma ani śladu po poprzednich 2 na lewym, wczoraj miałam usg i naturalnie był 24 mm na prawym, endo 17 mm także już chyba po owulacji ;) zmagam się znowu z przeziębieniem, niestety ale po odstawieniu leków będzie tylko lepiej ;) okazuje się, że może niepotrzebnie je brałam, miałam mnóstwo skutków ubocznych a jednak nie pomogły.

Pirelka, witaj nareszcie :)
    Wpadaj do nas , nawet bez CLO :)
    Powodzenia :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis bylam w klinice, lekarz popatrzyl na badania i powiedzial ze dobre, zapytalam go o ten lh do fsh powiedzial, ze sie patrzy na normy, ze od tego sie odchodzi. Co mnie uderzyło to w rozmowie wspomniał, że masa babek przychodzi na inseminacje majac bardzo dobre wyniki z facetami i te ktore maja cykle calkiem naturalne, czyli to jest powszechny problem jak widac. Poparł moje wnioski o leczenie, wiec tak jak ustalilam ze swoim jeszcze dwa cykle, pozniej przerwa badanie jajowodow i inseminacja. Lekarz konkretny, widac ze ma spora wiedze -mi sie spodobał chociaz rozumiem ze moze sprawiac wrazenie troszke wyobcowanego.
    Pirelka moze teraz sie uda :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2014, 16:04

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 29 października 2014, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę...6 w kolejce...czekam...i nerwa mam :-(

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 29 października 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 nie nerwuj się :) będzie dobrze,zobaczysz. :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    andzia jak tam??

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 października 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Siedzę...6 w kolejce...czekam...i nerwa mam :-(
    i co?

‹‹ 611 612 613 614 615 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odparzenia u niemowlaka - jak sobie z nimi radzić?

Odparzenia to częsta dolegliwość u niemowląt. Mogą pojawić się na pupie, szyi, fałdkach, pod pachami czy w pachwinach. Nie są oznaką zaniedbania – zdarzają się niemal u każdego dziecka, a ich pojawienie się nie świadczy o braku higieny. Skóra malucha jest cienka i wrażliwa, dlatego potrzebuje delikatnej pielęgnacji oraz bezpiecznych, wysokiej jakości kosmetyków, które ją ochronią i będą wspierały regenerację.

CZYTAJ WIĘCEJ