CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
W Tarnowie
Z 3 pęcherzyków zrobił sie jeden dominujący na 22mm- Ovitrelle podany. Endometrium kiepskie bo tylko 7mm a dr stwierdził, ze urośnie jeszcze.
Planowana owulacja niedziela przed południem -
Sowaa wrote:Będzie dobrze, bądź dobrej myśli
-
Andzia1984 wrote:Lepiej się nie nastawiać...ja juz zaczynam wątpi czy nam się uda takim stymulowaniem...za bardzo mnie nerwy zżerają...
Zdenerwowanie.....skąd ja to znam.
Który raz masz stymulację ?
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Sowaa wrote:Zdenerwowanie.....skąd ja to znam.
Który raz masz stymulację ?
Przy czym przy pierwszym cyklu z CLO beta była pozytywna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2014, 23:05
-
Sama nie wiem jak ten cykl sie liczy... Najpierw 21 antykoncepcji, teraz 10 wyciszaczy, potem z 10-12 stymulujacych, po nich pekacz, ok 30h przerwy i punkcja, ze 3-5 dni przerwy na szkielko i transfer. Ile sie hoduje to trudno powiedziec. Jedne 20 a inne kilka jajeczek. Zaplodnic w rzadowym mozna i tak tylko 6. Ile z tych zaplodnionych sie rozwinie to trudno powiedziec. Najlepiej jest jak sie zrobi wiecej i jest co mrozic, bo w razie niepowodzenia nie powtarza sie zastrzykow itp tylko transferuje sie z zimowiska
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:witam kochane:)
jak tam u Was? wyjeżdżacie dzisiaj czy wszystko na miejscu?My dzisiaj na miejscu, a jutro do moich dziadkow...ale niedaleko ok 30km i wieczorem nóż podgląd czy pękł ten rodzynek wybitny.
Aaa i śluzu brak..wręcz mleczny i duupa blada -
Nooo mnie wczoraj zalal sluz, taki przezroczysto mleczny i mega rzadki, az mokro mi sie zrobilo..Nie wiem czy to normalne.Tez tak macie? Tak kilka razy wieczorem ze mnie poplynelo..
Anka, Tobie dzis podglad zrobia? 01.11?Ale masz chody u gina:)
Anatolko baaardzo dziekuje za wyjasnienie:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyveoh wrote:Dziewcyzny ile dni po skonczeniu clomidu moze (hipotetycznie) wystapic ovu? nie mam montoringu..bo u nas dostac recepte na clomid to jest juz cud.
Nie mam zadnych efektow ubocznych,ale jakos tez nie czuje roznicy przed i po clomidzie..veoh lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Noo ja czekam na wynik 2 cyklu z clo, zobaczymy..Pirelko a Ty ktory dc? Bo w poprzednim ciagnelysmy razem podobnie.
Anatolko a jak Twoje zastrzyki?W ogole to napisz cos wiecej o tych zastrzykach, one sa na stymulacje?Cos jeszcze bierzesz? Jak sie czujesz po nich?
Amus, a Ty jak?ale jak wchodzę na forum to widzę niestety wykres
19 dc dzisiaj. A u Ciebie?