CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Mam ochote kląć!!!Wrrrrr
Ja dzisiaj też, akurat nie z powodu @ która nadejdzie nieuchronnie jako że i starań nie było kiedy, ale dzisiaj mój wyjeżdża i mam mega wkurwa bo miał jechac dopiero rano, poplanowałam wieczór i ch......
Nosz kuźwa !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 14:53
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
tulipanna wrote:Nie wytrzymalam dzis i zrobilam sikanca-oczywiscie wyszedl negatywny..W 23 dc negatyw, zatem pewnie 26dc przyjdzie @ zgodnie z przewidywaniami-tym bardziej ze juz czuje w dole brzucha takie @ lekkie skurcze..Mam ochote kląć!!!Wrrrrr
Nie za wcześnie na test? W wielu przypadkach testy wychodzą dopiero po dniu spodziewanej @
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
A ja nie testuje, w nosie mam. Pewnie i tak @ przyjdzie. Jajnik mi odpuścił i nie boli, ale zanotowałam dziś mega wysoką temperaturę jak na mnie, bo 36,8!! Mam nadzieje że to nie żadna infekcja
Czasem patrząc na mamuśki kwoki w moim otoczeniu aż mi sie odniechciewa mieć dziecko, jeśli miałabym sie taka staćpoza tym ciche dni z małżem mam i wszystkiego mi sie odniechciewa
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Sowaa wrote:Nie za wcześnie na test? W wielu przypadkach testy wychodzą dopiero po dniu spodziewanej @
-
tulipanna wrote:Z forum wynika ze wychodza blade kreski w miare szybko ale wychodza..Aneta,Figielek tak miala, masa dziewczyn, robiły zqraz jak pregnyl przestal falszowac wynik i kreski byly.Zobaczymy.Moze jeszcze zatestuje w sobote bo wtedy planowana @..
Aha...dobrze wiedziec
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
tulipanna kochana, dobra rada ode mnie - nie testuj za wczesnie
jak ma być ciąża to bedzie, a jak nie ma być to najesz się nerwów i smutków jk ja w poprzednim cykluAmus87 lubi tę wiadomość
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie coś od wczoraj dopada o różnych porach
nie jakieś mega, ale jednak, a nie jadam na mieście, tylko swoje... Ale spokój... nie mogę się nakręcać, pewnie to przypadek
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Lolcia_81 wrote:Aga, jeszcze możesz zbadać morfologie, w kazdym większym mieście jest odpowiednie laboratorium
a odbywa się to dokładnie tak samo
P.s. Mój też jest kierowcajeszcze
bo szuka czegoś na miejscu
*** -
nick nieaktualny