CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:No tak, czytalam, ze ananas dobrze wplywa na endometrium. Ale co z tym grapefruit...
-
nick nieaktualnySowaa...
W drugiej fazie cyklu ...ja mialam po Clo dużo białego gęstego śluzu potem przed okresem znikal...robil sie wodnisty..
Teraz bez Clo tez tak mam czyli normalnie jak na druga fazę cyklu..Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2014, 12:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:No to żremy!!!
właśnie w lidlu zakupiłamdwa zielone, dwa czerwoen
uczta
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Andzia1984 wrote:Tez tak robię
I ja też !!!
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:kurcze a ja ani ananasa nie lubie ani grejpfrutu
I mojemu mężowi też czasem ananaska podtykam, juz z powodu innych jego właściwości.... hihihi, ale to już temat na po godz. 22
Mimo że mój mąż pojechał i będę długi weekend samato jakoś tak optymistycznie jestem nastawiona...
W sobote umówiłam się z koleżanka do galerii na zakupy ( bo faktycznie jak od miesiąca odstawiłam słodycze i jeszcze inofolic piję, to mi wszystkie dzinsy na tyłku wisza).
W niedzielę idę z ta sama koleżanką na lodowisko, potem pewnie jakaś kawka albo winko
w poniedziałek pójdę do pracy, niech inni maja troche wolnego
jeszcze szukam pomysłu na wtorek....
Miłego popołudnia dziewczynyXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
-
nick nieaktualny
-
Lolcia_81 wrote:A ja uwielbiaaam , i to i to
I mojemu mężowi też czasem ananaska podtykam, juz z powodu innych jego właściwości.... hihihi, ale to już temat na po godz. 22
Mimo że mój mąż pojechał i będę długi weekend samato jakoś tak optymistycznie jestem nastawiona...
W sobote umówiłam się z koleżanka do galerii na zakupy ( bo faktycznie jak od miesiąca odstawiłam słodycze i jeszcze inofolic piję, to mi wszystkie dzinsy na tyłku wisza).
W niedzielę idę z ta sama koleżanką na lodowisko, potem pewnie jakaś kawka albo winko
w poniedziałek pójdę do pracy, niech inni maja troche wolnego
jeszcze szukam pomysłu na wtorek....
Miłego popołudnia dziewczyny
Ja mam problem bo podczas owu będziemy na targach piwnych w poznaniu... I co ja zrobie... -
Kochane ja dostalam na 3 miesiace clo od 2-8dc. Ktoras tak brala? Nie uwazacie ze to troche dlugo? Jak sie w ciagu tych 3 cykli nie uda to inseminacja.