X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Kochane ja dostalam na 3 miesiace clo od 2-8dc. Ktoras tak brala? Nie uwazacie ze to troche dlugo? Jak sie w ciagu tych 3 cykli nie uda to inseminacja.
    ja brałam 6 dni 3-8 :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za tydzień idę do gin (18dc). Moze sie jeszcze uda podejrzeć czy cos wyszlo z wyzszej dawki clo, donga i ziolek. Jak nie to pewnie hsg i laparo mnie czekają... Brrr, a ja tak nienawidze szpitali!!!

I nie mogę wytrzymać z dieta, dzis mój spv przyniósł pierniczki, kolezanka ciasteczka czekoladowe... I jak tu nie podjadac?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    ja też będę zaczynać z clo - mam lykać od 5 do 9dc. Na razie czekam na @. ale i tak jak zwyke mam nadzieje ze nie przyjdzie:)

Landryneczka lubi tę wiadomość

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka, Zbereznico Ty!Juz ja wiem co Ci po glowie chodzi:)
    A co go grapeifrutow to w tej skorce ktora obieracie jest najwiecej wlasciwosci odchudzajacych!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Za tydzień idę do gin (18dc). Moze sie jeszcze uda podejrzeć czy cos wyszlo z wyzszej dawki clo, donga i ziolek. Jak nie to pewnie hsg i laparo mnie czekają... Brrr, a ja tak nienawidze szpitali!!!

I nie mogę wytrzymać z dieta, dzis mój spv przyniósł pierniczki, kolezanka ciasteczka czekoladowe... I jak tu nie podjadac?
    Mnie tez, jak teraz nici to hsg i laparo i histereskopia..Fuck! Czemu my?!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    To juz moj 6cs z przerwami z tym ze teraz tak,a wczesniej bylo 5-9dc.
    w sumie masz 6 dni to w normie, zazwyczaj lekarze wlasnie przy PCOS albo daja wieksze dawki albo dluzej, moze teraz chce tak sprobowac czy zaskoczysz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Dziewczyny
    ja też będę zaczynać z clo - mam lykać od 5 do 9dc. Na razie czekam na @. ale i tak jak zwyke mam nadzieje ze nie przyjdzie:)
    powodzenia.

MerlinMo lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolko, gratuluje sinca:)Sama go sobie zafundowalas czy mezowi reka sie omsknela? :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka to w sumie 7dni na clo...ale ufam lekarzowi i wierze ze wie co robi.chociaz przy mojej skorwtpie na jajnikach to strach przed przestymulowaniem jest.
    Tak czy innaczej znow mam nadzieje...
    Powodzenia!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Aszka to w sumie 7dni na clo...ale ufam lekarzowi i wierze ze wie co robi.chociaz przy mojej skorwtpie na jajnikach to strach przed przestymulowaniem jest.
    Tak czy innaczej znow mam nadzieje...
    Powodzenia!
    wzajem :)

pabelka88 lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Anatolko, gratuluje sinca:)Sama go sobie zafundowalas czy mezowi reka sie omsknela? :)

Sama :/ pokazalam dzis pielegniarce i powiedziala, ze musialam trafic w jakies naczynko, nic strasznego, ale wystraszylam sie, bo nabralo mi sie troche krwi do strzykawki dzis jak ja wyjmowalam - juz wtedy wiedzialam, ze cos bedzie na rzeczy ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , pisze bo miałyscie racje ze z moja beta było cos nie halo bo za niska .
    z rana wczoraj zrobiłam test wyszedł potytywny ale sie długo nie nacieszyłam bo pare godzin pozniej bardzo krwawiłam i to az skrzepy były to tylko płakałam bo oznaczało to jedno .
    a ze jestem w uk juz to nie mam jak isc do lekarza ale mam jeszcze tabletki na ten jeszcze cykl, ale ostatnio 2 cykle miałam brac clo od 5 dnia do 10 a w tym mam zalecone wziąć juz od 3 dnia i tak jesc przez 5 dni po jednej tabletce ..
    wiecie co zastanawiam sie dlaczego mi sie po clo nie skraca cykl ciagle mam takie dłuuugasne około 50 dni . a widziałam cylke dziewczyn ze po clo im sie skracały i wczesniej miały owulacje a ja dalej około 34 dnia cyklu:(
    i dodatkowo pije cały czas inofolic , zastanawiam sie czy nie wziac w tym cyklu luteine podjezyk po owulacji zeby sie nie powtorzyło poronienie. co o tym myslicie .

Violączela
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Violonczelko. <glaszcze>..Luteina to dobry pomysl.Mbie sie cykl skrocil pierwszy do 26 dni, ten zobaczymy.

violączela lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    z rana wczoraj zrobiłam test wyszedł potytywny ale sie długo nie nacieszyłam bo pare godzin pozniej bardzo krwawiłam i to az skrzepy były to tylko płakałam bo oznaczało to jedno .
    a ze jestem w uk juz to nie mam jak isc do lekarza ale mam jeszcze tabletki na ten jeszcze cykl, ale ostatnio 2 cykle miałam brac clo od 5 dnia do 10 a w tym mam zalecone wziąć juz od 3 dnia i tak jesc przez 5 dni po jednej tabletce ..
    wiecie co zastanawiam sie dlaczego mi sie po clo nie skraca cykl ciagle mam takie dłuuugasne około 50 dni . a widziałam cylke dziewczyn ze po clo im sie skracały i wczesniej miały owulacje a ja dalej około 34 dnia cyklu:(
    i dodatkowo pije cały czas inofolic , zastanawiam sie czy nie wziac w tym cyklu luteine podjezyk po owulacji zeby sie nie powtorzyło poronienie. co o tym myslicie .
    Strasznie przykro to czytac :( <tuli>

Bierz lutke, ja mam teraz 30 dni, jak bogowie przykazali, a nie pól roku... Bo i Lutka na podtrzymanie tez jest.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    wspolczuje. Bierz luteine 3 dni po owu moze wspomoze nastepnym razem.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:

violączela wiem co czujesz, przeżywałam to w poprzednim cyklu :( <przytulam>

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... po tym poronieniu 13.10 szok... 27 dzień cyklu a wczoraj dopiero pozytywny test owu... a wykres to mam szok... góra dół góra dół. Nie wiem czy w ogóle owulacyjny był. Czekam do okresu...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrela, tak bywa. Another tez pisala, ze u niej tez zwariowalo wszystko. Chyba jeszcze bardziej nawet.

Amberla lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedze i czekam na wizyte do 10.40. Pobrali mi juz krew, pewnie dostane recepte na nowe zastrzyki...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela bardzo mi przykro tule:(
    another trzymam kciuki za wizyte
    a my chyba starania odpuszczamy
    przyszła wyplata jestem zalamana tak źle jeszcze nie bylo nie damy rady w tym miesiacu bez pożyczki :( ide sobie

‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ