Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Kochane ja dostalam na 3 miesiace clo od 2-8dc. Ktoras tak brala? Nie uwazacie ze to troche dlugo? Jak sie w ciagu tych 3 cykli nie uda to inseminacja.
    ja brałam 6 dni 3-8 :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za tydzień idę do gin (18dc). Moze sie jeszcze uda podejrzeć czy cos wyszlo z wyzszej dawki clo, donga i ziolek. Jak nie to pewnie hsg i laparo mnie czekają... Brrr, a ja tak nienawidze szpitali!!!

I nie mogę wytrzymać z dieta, dzis mój spv przyniósł pierniczki, kolezanka ciasteczka czekoladowe... I jak tu nie podjadac?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny
    ja też będę zaczynać z clo - mam lykać od 5 do 9dc. Na razie czekam na @. ale i tak jak zwyke mam nadzieje ze nie przyjdzie:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolka, Zbereznico Ty!Juz ja wiem co Ci po glowie chodzi:)
    A co go grapeifrutow to w tej skorce ktora obieracie jest najwiecej wlasciwosci odchudzajacych!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Za tydzień idę do gin (18dc). Moze sie jeszcze uda podejrzeć czy cos wyszlo z wyzszej dawki clo, donga i ziolek. Jak nie to pewnie hsg i laparo mnie czekają... Brrr, a ja tak nienawidze szpitali!!!

I nie mogę wytrzymać z dieta, dzis mój spv przyniósł pierniczki, kolezanka ciasteczka czekoladowe... I jak tu nie podjadac?
    Mnie tez, jak teraz nici to hsg i laparo i histereskopia..Fuck! Czemu my?!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    To juz moj 6cs z przerwami z tym ze teraz tak,a wczesniej bylo 5-9dc.
    w sumie masz 6 dni to w normie, zazwyczaj lekarze wlasnie przy PCOS albo daja wieksze dawki albo dluzej, moze teraz chce tak sprobowac czy zaskoczysz.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Dziewczyny
    ja też będę zaczynać z clo - mam lykać od 5 do 9dc. Na razie czekam na @. ale i tak jak zwyke mam nadzieje ze nie przyjdzie:)
    powodzenia.

MerlinMo lubi tę wiadomość

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolko, gratuluje sinca:)Sama go sobie zafundowalas czy mezowi reka sie omsknela? :)

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aszka to w sumie 7dni na clo...ale ufam lekarzowi i wierze ze wie co robi.chociaz przy mojej skorwtpie na jajnikach to strach przed przestymulowaniem jest.
    Tak czy innaczej znow mam nadzieje...
    Powodzenia!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2014, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Aszka to w sumie 7dni na clo...ale ufam lekarzowi i wierze ze wie co robi.chociaz przy mojej skorwtpie na jajnikach to strach przed przestymulowaniem jest.
    Tak czy innaczej znow mam nadzieje...
    Powodzenia!
    wzajem :)

pabelka88 lubi tę wiadomość

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Anatolko, gratuluje sinca:)Sama go sobie zafundowalas czy mezowi reka sie omsknela? :)

Sama :/ pokazalam dzis pielegniarce i powiedziala, ze musialam trafic w jakies naczynko, nic strasznego, ale wystraszylam sie, bo nabralo mi sie troche krwi do strzykawki dzis jak ja wyjmowalam - juz wtedy wiedzialam, ze cos bedzie na rzeczy ;)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 6 listopada 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej , pisze bo miałyscie racje ze z moja beta było cos nie halo bo za niska .
    z rana wczoraj zrobiłam test wyszedł potytywny ale sie długo nie nacieszyłam bo pare godzin pozniej bardzo krwawiłam i to az skrzepy były to tylko płakałam bo oznaczało to jedno .
    a ze jestem w uk juz to nie mam jak isc do lekarza ale mam jeszcze tabletki na ten jeszcze cykl, ale ostatnio 2 cykle miałam brac clo od 5 dnia do 10 a w tym mam zalecone wziąć juz od 3 dnia i tak jesc przez 5 dni po jednej tabletce ..
    wiecie co zastanawiam sie dlaczego mi sie po clo nie skraca cykl ciagle mam takie dłuuugasne około 50 dni . a widziałam cylke dziewczyn ze po clo im sie skracały i wczesniej miały owulacje a ja dalej około 34 dnia cyklu:(
    i dodatkowo pije cały czas inofolic , zastanawiam sie czy nie wziac w tym cyklu luteine podjezyk po owulacji zeby sie nie powtorzyło poronienie. co o tym myslicie .

Violączela
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przykro mi Violonczelko. <glaszcze>..Luteina to dobry pomysl.Mbie sie cykl skrocil pierwszy do 26 dni, ten zobaczymy.

violączela lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    z rana wczoraj zrobiłam test wyszedł potytywny ale sie długo nie nacieszyłam bo pare godzin pozniej bardzo krwawiłam i to az skrzepy były to tylko płakałam bo oznaczało to jedno .
    a ze jestem w uk juz to nie mam jak isc do lekarza ale mam jeszcze tabletki na ten jeszcze cykl, ale ostatnio 2 cykle miałam brac clo od 5 dnia do 10 a w tym mam zalecone wziąć juz od 3 dnia i tak jesc przez 5 dni po jednej tabletce ..
    wiecie co zastanawiam sie dlaczego mi sie po clo nie skraca cykl ciagle mam takie dłuuugasne około 50 dni . a widziałam cylke dziewczyn ze po clo im sie skracały i wczesniej miały owulacje a ja dalej około 34 dnia cyklu:(
    i dodatkowo pije cały czas inofolic , zastanawiam sie czy nie wziac w tym cyklu luteine podjezyk po owulacji zeby sie nie powtorzyło poronienie. co o tym myslicie .
    Strasznie przykro to czytac :( <tuli>

Bierz lutke, ja mam teraz 30 dni, jak bogowie przykazali, a nie pól roku... Bo i Lutka na podtrzymanie tez jest.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    wspolczuje. Bierz luteine 3 dni po owu moze wspomoze nastepnym razem.

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:

violączela wiem co czujesz, przeżywałam to w poprzednim cyklu :( <przytulam>

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... po tym poronieniu 13.10 szok... 27 dzień cyklu a wczoraj dopiero pozytywny test owu... a wykres to mam szok... góra dół góra dół. Nie wiem czy w ogóle owulacyjny był. Czekam do okresu...

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrela, tak bywa. Another tez pisala, ze u niej tez zwariowalo wszystko. Chyba jeszcze bardziej nawet.

Amberla lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedze i czekam na wizyte do 10.40. Pobrali mi juz krew, pewnie dostane recepte na nowe zastrzyki...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela bardzo mi przykro tule:(
    another trzymam kciuki za wizyte
    a my chyba starania odpuszczamy
    przyszła wyplata jestem zalamana tak źle jeszcze nie bylo nie damy rady w tym miesiacu bez pożyczki :( ide sobie

‹‹ 638 639 640 641 642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ