CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Mam diabelskie myśli, żeby sobie wziąć clo bez monitoringu, bardzo zły pomysł?
Ja po pierwszym cyklu i reakcji moich jajników nie odwazylabym się na clo bez monitu,ale może dziewczyny mają inne zdanieNatka098 lubi tę wiadomość
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualny
-
Jak wyczytałam tu na wątku to niektóre dziewczyny biorą chyba bez monitu,ale decyzja zalezy od Ciebie. Nie masz ustalonego jakiegos planu z lekarzem,co robic jak Twój organizm nie reaguje na clo?
-
nick nieaktualnymam zgłosić się z wynikami do endokrynologa, wyniki będę miała jak @ przyjdzie za 2 tyg. od 3dc, i ogólnie chciałam na luzaka wziąć sobie clo i czekać co się wydarzy
Ale troszkę się boje w sumie, to będzie chyba zależało jaki będę miała humor 3dc
czy zaryzykuje czy nie.
-
W tym przypadku zaczekalabym na badania i konsultacje z endokrynologiem,a nóż coś Ci podpowie
Mi moja gin w kolejnym cyklu planuje iui zastanawiam się tylko jak ona to widzi,jak teraz miałam 3pecherzyki i złapała się za głowę, a co jak sytacja się powtorzy. Niby plan jest ale wszystko zalezy jak się ułoży.
-
Ja bym nie brala clo bez konsultacji z lekarzem, a wlasciwie bez usg w odpowiedniej porze. Natka, mysle, ze jak letrozol nie ruszyl to clo nie ruszy jajnikow. Predzej ,ale nie namawiam Cie, wzielabym letrozol przez 5 dni i kolo 12 poszlabym gdziekolwiek na usg zobaczyc co i jak. Bez zadnego usg nie wzielabym sama wcale niczego do stymulacji.
Jazda, 3 zastrzyki na dobe przez tydzien... I na tym raczej nie koniec.
Kathleen , prostuje to, co napisalam ostatnio. Dopytalam dzis w klinice i jesli masz diagnoze (a masz pcos, no nie?) i min. 1 rok udokumentowanego leczenia (w tym min 6 stymulacji np clo) to mozesz startowac do rzadowego ivf. Nie ma znaczenia, ze macie juz dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:37
tulipanna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczynki,
Czasami podczytuję co u Was, ale specjalnie się nie udzielam.
U mnie za 3 dni termin @, czuję że to nie ciążaobjawów brak poza jakimś szarpaniem w podbrzuszu, jajnikach i pępku, no i piersi nabrzmiałe, ale bez dupka mniej bolą
U mnie wszystko może się opóźnić teraz w cyklu bez dupka, pewnie @ będzie spóźniona dlatego objawy tak późno. -
Ehhh. Dzisiaj po trzech tygodniach oczekiwania na naprawę mojego wykresu, naprawiłam go sama.... Jeszcze tak olewatorskiego podejścia nie widziałam nigdzie. Napisano mi, że problem jest tak złożony, że ciągle próbują go naprawić, tymczasem był to banalny błąd. Smutne. Teraz nie mam pojęcia o co chodzi w moim wykresie, bo nic nie uzupełniam na czas, a ciężko mi wszystko poustawiać datami. Mierzę tempkę, robiłam testy owu, ale nic za nic nie mogę wpasować w dokładne dni.
Według moich chińskich wyliczeń wychodzi mi dzisiaj 4 dzień po owu, ale temperatury są bardzo niskie, 36,60- 36,70. Sama już nic nie wiem. Sugerując się testami owu od dzisiaj biorę lutkę. W następnym cyklu będę dokładniejsza.
Miłego dnia dziewuszki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 12:57
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Natka098 wrote:mam zgłosić się z wynikami do endokrynologa, wyniki będę miała jak @ przyjdzie za 2 tyg. od 3dc, i ogólnie chciałam na luzaka wziąć sobie clo i czekać co się wydarzy
Ale troszkę się boje w sumie, to będzie chyba zależało jaki będę miała humor 3dc
czy zaryzykuje czy nie.
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Another, powiem Ci, ze ja z olewactwem spotkalam sie ostatnio w znanym sklepie internetowym. Ogladalam swter, ktory bardzo mi wpadl w oko, ale nie napisali skladu, wiec spytalam o to, nawet 2 razy w ciagu tygodnia i nie dostalam odpowiedzi! A nie byl to sweter za 49.99... Wiec chcialam wiedziec co kupuje. Wkurzyli mnie i kupilam w innym sklepie podobny. I zaraz kupie drugi pewnie, bo moja sis tez chciala tamten pierwszy...
-
nick nieaktualnySowaa wrote:W tym przypadku zaczekalabym na badania i konsultacje z endokrynologiem,a nóż coś Ci podpowie
Mi moja gin w kolejnym cyklu planuje iui zastanawiam się tylko jak ona to widzi,jak teraz miałam 3pecherzyki i złapała się za głowę, a co jak sytacja się powtorzy. Niby plan jest ale wszystko zalezy jak się ułoży.
No tak ale endo mogę mieć dopiero wizytę w kwietniu (prywatnie).
Anatolka wrote:Ja bym nie brala clo bez konsultacji z lekarzem, a wlasciwie bez usg w odpowiedniej porze. Natka, mysle, ze jak letrozol nie ruszyl to clo nie ruszy jajnikow. Predzej ,ale nie namawiam Cie, wzielabym letrozol przez 5 dni i kolo 12 poszlabym gdziekolwiek na usg zobaczyc co i jak. Bez zadnego usg nie wzielabym sama wcale niczego do stymulacji.
Letrozolu już nie mam, bo miałam wyliczone tabletki
Another wrote:Ja w tym cyklu postawiłam na clo bez monitoringu. Też jestem ciekawa co z tego wyjdzie. Wiem mniej więcej w którym dniu mam owu z clo, wiem, że pęcherzyki pękają. Więcej mi nie trzeba. Tylko temperatury u mnie jak zwykle każda w inną stronę i ciężko określić dokładny dzień owulki, żeby zacząć z lutką. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Przyszły cykl już z monitem, bo zostały tylko 2 z clo, więc szkoda zmarnować.
Ja nie wierze w cuda, że jak teraz wezmę to podziała, ale powiem szczerze mam wstręt do wizyt lekarskich i podglądania, dlatego chciałam jeden cykl zrobić bez wizyty u gina... -
Sowaa wrote:Jak wyczytałam tu na wątku to niektóre dziewczyny biorą chyba bez monitu,ale decyzja zalezy od Ciebie. Nie masz ustalonego jakiegos planu z lekarzem,co robic jak Twój organizm nie reaguje na clo?
-
Kurcze, zgubilam papierki od gina. Ile dni po owu sie powinno brać lut?
poszly moje dwie kolezanki ciężarówki... Smutno mi. Rozmawiały o spodniach ciążowych, wózkach,ubrankach... A ja co... Idę poplakac w kącikuWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2014, 15:14
-
nick nieaktualny
-
Kathlenn musimy byc twarde. Ja staram się cieszyc szczęściem innych ale często też mam ścisk w żołądku. Ostatnio dowiedziałam się ze przyjaciółka jest w ciazy,która miała za nastolatki usunięty jajnik z powodu torbieli a w ciaze zaszła w drugim cyklu. Było mi strasznie zle....ale cieszę się ze udaje się innym,może i nam wreszcie się uda!