CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Nie polecam luteiny po sosie czosnkowym. Obrzydliwa. Prawie zwymiotowałam.
Ja w ogole nienawidze tej pod jezyk. Zawsze kaze przepisac te druga. Moj gin nawet juz nie pyta. Tzn na ogol rozpoczyna pytanie, ktorego nigdy nie konczy i sam sobie odpowiada "aaaa Pani jest z tych drugich...."
A ja robie cw z Cindytzn wieczorami, a moj malz lezy na kanapie i patrzy... I komentuje Parszywek
nawet spoko, chociaz moje cialo przypomnialo sobie, ze ma rozne miesnie w wielu miejscach
hehe
Kathleen widzialas, ze pamietalam o Tobie i spytalam w klinice o pary z dziecmi i majace klopoty z drugim, a chcec udzialu w rzadowym ivf - jednak mozna
Julia jest jakas szansa, ze peknie ale wlasnie co z jakoscia to nie wiadomo... Mysle, ze powinnas isc jeszcze raz na kontrole ok 14, 15 dc zobaczyc co i jak, jesli jednak nie pekl to wcinac luteine, zeby pomoc we wchlonieciu
Natka wreszcie ktos znalazl owoc, ktory lubie bez 2 zdan
-
Anatolka, tak tak, widzialam, dziekuje
No.. I mowilam, ze Cindy jest super, taka... Dla ludzi
A maz tez niech zacznie ćwiczyć, a nie lożę szyderców robi. Mój zaczął cwiczyc (kryzys wieku średniego), miesnie mu sie zrobiły... A jak pompki robi to.. Om nom nom, mogę na niego patrzeć i patrzecWiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 07:47
-
Dzieki za rady, lekarz mowil ze powinien wczoraj peknac, ale nic nieczulam i chyba jednak nieda rady:/
W poniedzialek mam wizyte zeby zobaczyc czy pekl, to bedzie 12dc...
kolejny cykl nalezy do lewego jajnika a on niepracowal mi ostatnio:-( czyli troche poczekam az bedziemy mogli sprobowac... -
nick nieaktualnyjulia0903 wrote:Witam
Na forum jestem nowa, chcialabym dostac wasza opinie:)
A wiec tak 2 ciaze na Clo udalo sie za pierwszym razem:)
Teraz wiek juz nie ten i wychodzi na to ze lewy jajnik niepracuje;/
ale do rzeczy, to moj 3 cykl na Clo , pierwsze 2 miesiace bralam od 2dc do 5dc, po pol tabletki i jeden cykl byla owu w 20dc a drugi do niczego bo pecherzyk przestal rosnac;/
W tym cyku lekarz dal mi przykaz ze od 2dc do 5dc mam brac 1 tabletke, w 8dc poszlam do niego na monitornig okazalo sie ze pecherzyk ma 3cm!!!! (przez pomylke wzielam tabletke jedna wiecej)
i teraz moje pytanie jakie sa wasze opinie co do wielkosci czy jest szansa na ciaze z tak wielkim i czy peknie?! ostatnio ladnie mi pekl.
Z gory bardzo dziekuje -
nick nieaktualnyjulia0903 wrote:Dzieki za rady, lekarz mowil ze powinien wczoraj peknac, ale nic nieczulam i chyba jednak nieda rady:/
W poniedzialek mam wizyte zeby zobaczyc czy pekl, to bedzie 12dc...
kolejny cykl nalezy do lewego jajnika a on niepracowal mi ostatnio:-( czyli troche poczekam az bedziemy mogli sprobowac... -
KathleenPL wrote:Anatolka, tak tak, widzialam, dziekuje
No.. I mowilam, ze Cindy jest super, taka... Dla ludzi
A maz tez niech zacznie ćwiczyć, a nie lożę szyderców robi. Mój zaczął cwiczyc (kryzys wieku średniego), miesnie mu sie zrobiły... A jak pompki robi to.. Om nom nom, mogę na niego patrzeć i patrzec
Nie robi lozy szydercow, tylko loze gapiowale i tak mnie wkurza tym...
A Ty pytalas o te kolezanke mamy co tylko na jesien mogla zajsc w ciaze, jak to odkryli? -
Hej, możecie jeszcze raz podesłać ten link do ćwiczeń z Cindy, nie pamiętam na której stronie był"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Dizeń dobry dziewczyny, jak ja się cieszę, że juz weekend... Ledwo przeżyłąm ten tydzień, tyle roboty było w pracy
Tylko Was sobie podczytuje i nawet nie mam kiedy się tutaj odezwać.
Ale dobra strona jest taka, że głowa mi trochę odpoczęła od owulacyjnych mysli, jakoś tak staram się nie nakręcać w tym cyklu i na razie wychodzi. Postanowiłam też, że w przyszłym cyklu robię przerwę od Clo, bo raz, że teraz nie wygląda, żeby coś rosło,a dwa, że się boję, że na endometrium źle mi działa.
Teraz plan na weekend to żeby się wreszcie zrelaksować i zrobić zakupy grejfrutowo-ananasowo-grantowe
Lolcia, piękna poprawa wyników, my za jakieś dwa miesiące spróbujemy znów, mam nadzieję, że choć trochę się ta morfologia poprawi...
Anatolka, ja Cię podziwiam, ja miałam po złamaniu nogi zastrzyki w brzuch z heparyny, nie byłam w stanie sama ich sobie zrobić, mąż musiał. I też siniaki były
Tulipanna, może nie przyjdzie @...
Muszę teraz przejrzeć te wszystkie ćwiczenia, które polecacie -
tulipanna wrote:Dżizas...jak mnie strasznie boli..jakby mi ktos siekierą rabal kregoslup a jajniki chcial wyrwac..ketonal wzielam..
Czy Wy tez macie takie bole @???
Kurczę, to znaczy, że jednak przyszła?
Mnie tak plecy bolą w tym tygodniu po robocie, a przy @ to tylko podbrzusze wykręca na drugą stronę, plecy na szczęście @ oszczędza.
Tulę!