CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
tulipanna wrote:Dżizas...jak mnie strasznie boli..jakby mi ktos siekierą rabal kregoslup a jajniki chcial wyrwac..ketonal wzielam..
Czy Wy tez macie takie bole @??? -
Tulipanna, nie testowałam, czekam jeszcze. moja @ ma teoretycznie przyjść w poniedziałek. Ale dziś tempka znów się wzniosła po 2 dniach spadku, nie kumam nic.
Współczuję bóli przy @ <głaszcze> ja mało co odczuwam"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Ja sie zawsze zwijalam i wymiotowalam z bolu, ale teraz juz wiem, ze to od endometriozy bylo. Plusem zastrzykow wyciszajacych bylo to, ze przy ostatniej miesiaczce, ktora sie skonczyla ze 3 dni temu tylko pierwszego dnia mnie bolalo i to tylko troche, bo wystarczyly 2 buscopany i tyle
Yousee, Cindy - wpisz na YT "Cindy Crawford - Nowy wymiar" Sa 2 czesci. Mnie to przypadlo do gustu i to uwazam, za bardziej ludzkie niz Chodakowskana razie obczailam te 2 czesci. Innych nie zalaczalam, zeby sie nie zniechecac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2014, 11:44
-
Anatolka wrote:Ja sie zawsze zwijalam i wymiotowalam z bolu, ale teraz juz wiem, ze to od endometriozy bylo. Plusem zastrzykow wyciszajacych bylo to, ze przy ostatniej miesiaczce, ktora sie skonczyla ze 3 dni temu tylko pierwszego dnia mnie bolalo i to tylko troche, bo wystarczyly 2 buscopany i tyle
Yousee, Cindy - wpisz na YT "Cindy Crawford - Nowy wymiar" Sa 2 czesci. Mnie to przypadlo do gustu i to uwazam, za bardziej ludzkie niz Chodakowskana razie obczailam te 2 czesci. Innych nie zalaczalam, zeby sie nie zniechecac
-
nick nieaktualnyWlasnie to mialam pisac. Bolesne miesiaczki sa jedym z objawow endometriozy. Ja dawniej tez umieralam przez puerwsze dwa dni. Od laparoskopii jest lepiej. Wyczyscili mi ogniska endo. Teraz czuje zblizajaca sie @, ale nie musze nawet brac zadnych lekow. Moze warto zapyrac swojego gina o to? Tym bardziej ze endometrioza bardzo utrudnia zajscie wciaze. A zdiagnozowac mozna jachyba tylko podczas laparo. Anatolka popraw mnie jesli sie myle
-
No tak mi wlasnie i gin powiedzial-ze juz jak endometrioze widac w usg to jest zle..ja te bole przypisywalam temu ze wreszcie mi organizm ruszyl z owulacja po pol roku brania samego dupka tak mi sie zaczelo z tymi bolami..ale moze to faktycznie endometrioza..albo co innego..
-
nick nieaktualny
-
KathleenPL wrote:Ja zawsze mialam mega bolesne @ i z endo problemow nie mam. Nie ma co gdybać. Bez badan nic nie wywróżymy z fusów.
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:tulipanna może to być efekt podwyższenia progesteronu dupkiem, i szybciej/lepiej się wszystko oczyszcza, nie każde bóle to endometrioza na szczęście.
-
Anatolka wrote:Aaaa Lolcia, ja tez mam urki w listopadzie
moj sponsor glowny juz otworzyl portfel szerzej i zakupil mi sweter i nowiutkie jeansy
Ogolnie dzień uważam za Bardzo udanyżeby go miło zakonczyc udaje się zaraz pod kocyk z książką i lampka winka
Przez chwile miałam pomysł wziąć się za sprzątanie, na szczęście szybko mi przeszło
Tulipanna bidulo mam nadzieje ze mąż z Daimem dotarł?
U mnie @ powinna być jutro albo w poniedziałek, zobaczymy.
Czekam na nią jak nigdyi zaczynamy nasz przedostatni cykl naturalnych starań
z optymizmem i oby z efektem
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków