X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Andzia, ten nowy peugeot?

Czemu Ci nie zwiekszy pekacza na 10000 (2pregnyle)?
    Tak :/
    Przy następnej recepcie go zapytam...nie mam sily juz...zastanawiam się czy nie odpuścić :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2014, 09:18

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Andzia przytulę :) tyle tylko mogę :)

mi tez moj gin "eksperymentalnie" podniósł dawke CLO z 1 na 1,5 tabletki dziennie, tez sie boje czy sie nie zrobi torbiel...no nic, zobaczymy .

Póki co czekam na @, powinna być kole niedzieli.

Andzia, w ramach walki ze stresem mam butelkę mołdawskiego wina ;) moge sie podzielic ;)

miłego dnia kobietki :)
    Bardzo chętnie :-)

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzizas! Jak mnie sutki bola! Jakby mi ktoś igly w nie wbijał, grrrr!! Do tego te pieprzone zawroty głowy!!! Meh...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zróbiłam wszystko z mel b tzn to wyzwanie ale na brzuch dałam rade tylko chwile ale mnie nogi bolą:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Tak :/
    Przy następnej recepcie go zapytam...nie mam sily juz...zastanawiam się czy nie odpuścić :-(
    ej no!! nie poddawaj się! głowa do góry!!

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    oj wydaje mi się ze mogą
    tzn mój brat ma dziecko
    jego żona ma dziecka ( każdy "swoje")
    a 3 razy juz podchodzili do In vitro z refundacją
    no chyba że nie można mieć dziecka razem

Jestem na 95% przekonana, ze jak sie ma razem naturalnie poczete dziecko to nie mozna sie dostac. 5% zostaje do zweryfikowania.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadzwonię do Novum i spytam najwyzej...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaa i jak podchodzili to nie byli jeszcze małżenstwem

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Zadzwonię do Novum i spytam najwyzej...
    noo najlepiej:))

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    aaaa i jak podchodzili to nie byli jeszcze małżenstwem

Malzenstwem nie trzeba byc to na 100%

Kathleen, daj znac co Ci powiedzieli :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia, nie poddawaj się, ja miałam takie myśli w poniedziałek, jak gin żadnych pęcherzyków nie znalazł. Ale jest o co walczyć, głowa do góry, my tu wszystkie trzymamy kciuki!

Lolcia, fajnie, że jesteś z powrotem, no i tryskasz pozytywną energią :)
    Kurczę, muszę się mojego lekarza zapytać, jak to jest z tym inozytolem i metforminą, ja już od roku łykam metforminę, a od ponad pół roku Inofolic, i kazał mi dwie saszetki dziennie, nie jedną. Ja z tych szczuplejszych, więc nawet nie mam co zrzucić, żeby ulżyć jajnikom.

Dobrego dnia, oby się stresy wszystkie gdzieś schowały :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki ja dzis 5dc, jeszcze troche plamie, a prawy jajnik mnie wykancza, tak kluje i boli. Ten cyklbez clo, tylko z metformina. Myslicie ze dzieki niej tak pracuje? Biore dopiero od tygodnia

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie tak :) to chyba dobrze :) kiedy robisz posiewy? W ogole to bedzie IUI w tym cyklu czy obserwujecie na razie?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem umowiona do klinki na przyszly czwartek. 13 dc. Wtedy tez zrobie badania. Iui dopiero w nastepnym cyklu. Ja chcialam juz :-) ale decyzja lekarza na razie obserwujemy

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy...ale jak sobie myślę, ze taka gonitwa...cykl w cykl i ciągle cos nie tak...za dużo przykrości nas spotyka i do tego dochodzą stresy zw ze staraniami i zablokowane wszystko...nie mam sily juz :-(

<3
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia1984 wrote:
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy...ale jak sobie myślę, ze taka gonitwa...cykl w cykl i ciągle cos nie tak...za dużo przykrości nas spotyka i do tego dochodzą stresy zw ze staraniami i zablokowane wszystko...nie mam sily juz :-(

Ehhh :( Strasznie przykro to czytac ale Cię rozumiem. Dobrze sie czuje tylko po wizytach u gin, a potem znowu dół. :(

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Aneta210 Ekspertka

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem, że to za wcześnie, żeby się cieszyć, ale oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj test :) wyszła blada kreseczka, potwierdziłam to innym testem i dzisiaj rano zrobiłam również 2 testy....
    tak bardzo chciałabym się już cieszyć, ale z uwagi na moje doświadczenia nie potrafię. Zrobie jeszcze kilka testów w tym tygodni, żeby zobaczyć czy kreseczki robią się wyraźniejsze i dopiero w przyszłym tygodniu jak przyrost bety będzie ładny to chyba zacznę się cieszyć... :)

na razie powiem szczerze, że wydaje mi się że to nie prawda, że sobie coś uroiłam :)

Sowaa lubi tę wiadomość

f2wlky9zo1yog7d8.png

f2wlj48ajn4likt0.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ehhh :( Strasznie przykro to czytac ale Cię rozumiem. Dobrze sie czuje tylko po wizytach u gin, a potem znowu dół. :(

Dziewczyny doskonale Was rozumiem i wiem jak takie sytuacje dobijają czlowieka, że żyć się odechciewa. Natomias też wiem,że jak po długim czasie coś się ruszy to człowiek nabiera siły i mógłby góry przenosić. Nie wiem jak Wy sobie radzicie w takich momentach,ale mi zawsze pomaga pozytywne myslenie,że w końcu musi dla każdej z nas nastać dobra passa.

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneta trzymam kciuki! :-)

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymalam dzis i zrobilam sikanca-oczywiscie wyszedl negatywny..W 23 dc negatyw, zatem pewnie 26dc przyjdzie @ zgodnie z przewidywaniami-tym bardziej ze juz czuje w dole brzucha takie @ lekkie skurcze..Mam ochote kląć!!!Wrrrrr

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 634 635 636 637 638 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ