SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarlet, kathleen dzieki dziewczyny ale w sumie innego wyniku się nie spodziewałam:) jedynie co mnie dziwi to non stop masa śluz wydaje się być płodny od jutra biore dupka 2x1 tabletka przez 5 dni na wywołanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    wiec juz sama nie wiem :(
    ja bron boze nie chce byc złą wróżką może ruszy z kopyta dlatego na spokojnie zadrynaj do gina albo zbadaj jeszcze raz no jutro
    a kiedy mialaś owulację??

• violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jak robiłam pierwszy raz bete to w czwartek i to było 4 dni przed spodziewana miesiaczka.

Violączela
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    bo jak robiłam pierwszy raz bete to w czwartek i to było 4 dni przed spodziewana miesiaczka.
    czyli wyniki sa z czwartku i poniedziałku??? ( w te dni krew pobrano??)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, czuje sie dzisiaj strasznie dziwnie. Od polowy dnia mam zawroty głowy i astma mnie zlapala podwójnie. Martwie sie, ze leki na astmę moga wplynac jakoś na owu...
    Nic no... Wprowadzilam dzis donga na 4 dni, popijam codziennie srokę... Zobaczymy i oby sie udali!

Amus, a lekarz mial jakieś opcje?

Powiedzcie mi, co trzeba zrobić żeby dostać sie do rządowego in vitro?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ja bron boze nie chce byc złą wróżką może ruszy z kopyta dlatego na spokojnie zadrynaj do gina albo zbadaj jeszcze raz no jutro
    a kiedy mialaś owulację??

tu jest moj wykres
    d9ae34c54ace986496d7dfe1fff52d95.png

Violączela
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    czyli wyniki sa z czwartku i poniedziałku??? ( w te dni krew pobrano??)
    tak wiec dlatego sie martwie .

Violączela
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko w mojej sytuacji juz nie pojde ani do doktora bo wyjechałam z polski , a chciałam zrobic bete wczesniej przed wyjazdem .

Violączela
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak dla mnie to nie jest za dobrze:( ja bym na Twoim miejscu nastawiała sie na najgorsze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    tylko w mojej sytuacji juz nie pojde ani do doktora bo wyjechałam z polski , a chciałam zrobic bete wczesniej przed wyjazdem .
    rozumiem, moim zdaniem wyglada to na ciąże biochemiczną ale zobaczymy skoro nie masz jak badań zrobić ani pójśc do gina to za 2-3 dni zrób test z apteki

• Yousee Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zdycham :( jajcor wieczorem pokazuje co potrafi :( i znów mnie mdli :( mam baaaardzo dużo śluzu kremowego, a czasem jakby pod lekkie plamienie podchodził. Nie wiem co jest grane? Dziewczyny miała tak któraś ?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    rozumiem, moim zdaniem wyglada to na ciąże biochemiczną ale zobaczymy skoro nie masz jak badań zrobić ani pójśc do gina to za 2-3 dni zrób test z apteki

no w sumie i zrobienie testu jest wyjsciem czy hormon sie podnosi bo testyte co mam sa o czułosci 25.

Violączela
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zrób za dwa dni :) 3mam kciuki

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie było mnie parę dni, jak ja nadrobię te wszystkie posty :)

Plusy z bycia zajętą na tyle, że nie ma kiedy włączyć komputera są takie, że nie miałam się kiedy przejmować cyklem, tylko tempkę dawałam radę mierzyć. Na dodatek w poniedziałek gin nie zobaczył żadnego pęcherzyka dominującego, więc nie wiem nawet, czy w tym miesiącu cokolwiek zdąży urosnąć… No nic, łykam wiesiołek i Guajazyl, zobaczę czy doczekam pojawienia się magicznego śluzu rozciągliwego ;)

A teraz nadrobię wszystkie te zaległe strony...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Czemu mnie pobolewa???Jakies pomysly?

Tulipanna, mnie w poprzednim cyklu z Clo ciągnęły jajniki też po owu, więc to niekoniecznie torbiel, nie panikuj ;)

tulipanna lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    tu jest moj wykres
    d9ae34c54ace986496d7dfe1fff52d95.png

Wygląda na ciążowy..poczekaj dwa dni i zrób test...albo krew jak da rade ...moze zagniezdzenie bylo późno....a pozamaciczna to bol silny bardzo wiec nie sadze ....moze niestety sie nie rozwijać oby to nie to i urosla ta beta wiec tego ci życzę wiec nie stresuj się puki sie nie wyjaśni;)

Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipana ....sa dwa wyjścia : Bol przed okresem...bol z powodu rozciągania sie macicy....na ciążę i to może byc TO !!!! Bo ty raczej bliżej końca cyklu jak się nie mylę !?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:39

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Tulipana ....sa dwa wyjścia : Bol przed okresem...bol z powodu rozciągania sie macicy....na ciążę i to może byc TO !!!! Bo ty raczej bliżej końca cyklu jak się nie mylę !?
    Ja dzis 22 dc Madziaro.Yousee ma podobnie.Nie jest to ciagly bol, raczej kilka razy e ciagu dnia.Jakos na ciążę nie mam nadzieji..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no to zrób za dwa dni :) 3mam kciuki
    Dzięki

Violączela
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Wygląda na ciążowy..poczekaj dwa dni i zrób test...albo krew jak da rade ...moze zagniezdzenie bylo późno....a pozamaciczna to bol silny bardzo wiec nie sadze ....moze niestety sie nie rozwijać oby to nie to i urosla ta beta wiec tego ci życzę wiec nie stresuj się puki sie nie wyjaśni;)

Pozdrawiam

Nic innego jak czekanie mi nie zostało.

Violączela
‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ