X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarlet, kathleen dzieki dziewczyny ale w sumie innego wyniku się nie spodziewałam:) jedynie co mnie dziwi to non stop masa śluz wydaje się być płodny od jutra biore dupka 2x1 tabletka przez 5 dni na wywołanie

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    wiec juz sama nie wiem :(
    ja bron boze nie chce byc złą wróżką może ruszy z kopyta dlatego na spokojnie zadrynaj do gina albo zbadaj jeszcze raz no jutro
    a kiedy mialaś owulację??

• violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo jak robiłam pierwszy raz bete to w czwartek i to było 4 dni przed spodziewana miesiaczka.

Violączela
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    bo jak robiłam pierwszy raz bete to w czwartek i to było 4 dni przed spodziewana miesiaczka.
    czyli wyniki sa z czwartku i poniedziałku??? ( w te dni krew pobrano??)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, czuje sie dzisiaj strasznie dziwnie. Od polowy dnia mam zawroty głowy i astma mnie zlapala podwójnie. Martwie sie, ze leki na astmę moga wplynac jakoś na owu...
    Nic no... Wprowadzilam dzis donga na 4 dni, popijam codziennie srokę... Zobaczymy i oby sie udali!

Amus, a lekarz mial jakieś opcje?

Powiedzcie mi, co trzeba zrobić żeby dostać sie do rządowego in vitro?

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ja bron boze nie chce byc złą wróżką może ruszy z kopyta dlatego na spokojnie zadrynaj do gina albo zbadaj jeszcze raz no jutro
    a kiedy mialaś owulację??

tu jest moj wykres
    d9ae34c54ace986496d7dfe1fff52d95.png

Violączela
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    czyli wyniki sa z czwartku i poniedziałku??? ( w te dni krew pobrano??)
    tak wiec dlatego sie martwie .

Violączela
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tylko w mojej sytuacji juz nie pojde ani do doktora bo wyjechałam z polski , a chciałam zrobic bete wczesniej przed wyjazdem .

Violączela
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to jak dla mnie to nie jest za dobrze:( ja bym na Twoim miejscu nastawiała sie na najgorsze

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    tylko w mojej sytuacji juz nie pojde ani do doktora bo wyjechałam z polski , a chciałam zrobic bete wczesniej przed wyjazdem .
    rozumiem, moim zdaniem wyglada to na ciąże biochemiczną ale zobaczymy skoro nie masz jak badań zrobić ani pójśc do gina to za 2-3 dni zrób test z apteki

• Yousee Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zdycham :( jajcor wieczorem pokazuje co potrafi :( i znów mnie mdli :( mam baaaardzo dużo śluzu kremowego, a czasem jakby pod lekkie plamienie podchodził. Nie wiem co jest grane? Dziewczyny miała tak któraś ?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    rozumiem, moim zdaniem wyglada to na ciąże biochemiczną ale zobaczymy skoro nie masz jak badań zrobić ani pójśc do gina to za 2-3 dni zrób test z apteki

no w sumie i zrobienie testu jest wyjsciem czy hormon sie podnosi bo testyte co mam sa o czułosci 25.

Violączela
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to zrób za dwa dni :) 3mam kciuki

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, nie było mnie parę dni, jak ja nadrobię te wszystkie posty :)

Plusy z bycia zajętą na tyle, że nie ma kiedy włączyć komputera są takie, że nie miałam się kiedy przejmować cyklem, tylko tempkę dawałam radę mierzyć. Na dodatek w poniedziałek gin nie zobaczył żadnego pęcherzyka dominującego, więc nie wiem nawet, czy w tym miesiącu cokolwiek zdąży urosnąć… No nic, łykam wiesiołek i Guajazyl, zobaczę czy doczekam pojawienia się magicznego śluzu rozciągliwego ;)

A teraz nadrobię wszystkie te zaległe strony...

m3sx3e3kqurga36a.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    Czemu mnie pobolewa???Jakies pomysly?

Tulipanna, mnie w poprzednim cyklu z Clo ciągnęły jajniki też po owu, więc to niekoniecznie torbiel, nie panikuj ;)

tulipanna lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    violączela wrote:
    tu jest moj wykres
    d9ae34c54ace986496d7dfe1fff52d95.png

Wygląda na ciążowy..poczekaj dwa dni i zrób test...albo krew jak da rade ...moze zagniezdzenie bylo późno....a pozamaciczna to bol silny bardzo wiec nie sadze ....moze niestety sie nie rozwijać oby to nie to i urosla ta beta wiec tego ci życzę wiec nie stresuj się puki sie nie wyjaśni;)

Pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipana ....sa dwa wyjścia : Bol przed okresem...bol z powodu rozciągania sie macicy....na ciążę i to może byc TO !!!! Bo ty raczej bliżej końca cyklu jak się nie mylę !?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 20:39

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Tulipana ....sa dwa wyjścia : Bol przed okresem...bol z powodu rozciągania sie macicy....na ciążę i to może byc TO !!!! Bo ty raczej bliżej końca cyklu jak się nie mylę !?
    Ja dzis 22 dc Madziaro.Yousee ma podobnie.Nie jest to ciagly bol, raczej kilka razy e ciagu dnia.Jakos na ciążę nie mam nadzieji..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no to zrób za dwa dni :) 3mam kciuki
    Dzięki

Violączela
  • violączela Koleżanka

Wysłany: 4 listopada 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Wygląda na ciążowy..poczekaj dwa dni i zrób test...albo krew jak da rade ...moze zagniezdzenie bylo późno....a pozamaciczna to bol silny bardzo wiec nie sadze ....moze niestety sie nie rozwijać oby to nie to i urosla ta beta wiec tego ci życzę wiec nie stresuj się puki sie nie wyjaśni;)

Pozdrawiam

Nic innego jak czekanie mi nie zostało.

Violączela
‹‹ 632 633 634 635 636 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ