CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, czuje sie dzisiaj strasznie dziwnie. Od polowy dnia mam zawroty głowy i astma mnie zlapala podwójnie. Martwie sie, ze leki na astmę moga wplynac jakoś na owu...
Nic no... Wprowadzilam dzis donga na 4 dni, popijam codziennie srokę... Zobaczymy i oby sie udali!
Amus, a lekarz mial jakieś opcje?
Powiedzcie mi, co trzeba zrobić żeby dostać sie do rządowego in vitro? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyviolączela wrote:tylko w mojej sytuacji juz nie pojde ani do doktora bo wyjechałam z polski , a chciałam zrobic bete wczesniej przed wyjazdem .
-
A ja zdycham
jajcor wieczorem pokazuje co potrafi
i znów mnie mdli
mam baaaardzo dużo śluzu kremowego, a czasem jakby pod lekkie plamienie podchodził. Nie wiem co jest grane? Dziewczyny miała tak któraś ?
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
Amus87 wrote:rozumiem, moim zdaniem wyglada to na ciąże biochemiczną ale zobaczymy skoro nie masz jak badań zrobić ani pójśc do gina to za 2-3 dni zrób test z apteki
no w sumie i zrobienie testu jest wyjsciem czy hormon sie podnosi bo testyte co mam sa o czułosci 25.Violączela -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, nie było mnie parę dni, jak ja nadrobię te wszystkie posty
Plusy z bycia zajętą na tyle, że nie ma kiedy włączyć komputera są takie, że nie miałam się kiedy przejmować cyklem, tylko tempkę dawałam radę mierzyć. Na dodatek w poniedziałek gin nie zobaczył żadnego pęcherzyka dominującego, więc nie wiem nawet, czy w tym miesiącu cokolwiek zdąży urosnąć… No nic, łykam wiesiołek i Guajazyl, zobaczę czy doczekam pojawienia się magicznego śluzu rozciągliwego
A teraz nadrobię wszystkie te zaległe strony... -
nick nieaktualny
Wygląda na ciążowy..poczekaj dwa dni i zrób test...albo krew jak da rade ...moze zagniezdzenie bylo późno....a pozamaciczna to bol silny bardzo wiec nie sadze ....moze niestety sie nie rozwijać oby to nie to i urosla ta beta wiec tego ci życzę wiec nie stresuj się puki sie nie wyjaśni;)
Pozdrawiam -
nick nieaktualny
-
Madziara wrote:Tulipana ....sa dwa wyjścia : Bol przed okresem...bol z powodu rozciągania sie macicy....na ciążę i to może byc TO !!!! Bo ty raczej bliżej końca cyklu jak się nie mylę !?
-
Madziara wrote:Wygląda na ciążowy..poczekaj dwa dni i zrób test...albo krew jak da rade ...moze zagniezdzenie bylo późno....a pozamaciczna to bol silny bardzo wiec nie sadze ....moze niestety sie nie rozwijać oby to nie to i urosla ta beta wiec tego ci życzę wiec nie stresuj się puki sie nie wyjaśni;)
Pozdrawiam
Nic innego jak czekanie mi nie zostało.Violączela