CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:ja uwazam ze to moze juz byc po owulacji, mnie tez boli po owulacji.
-
Landryneczka wrote:Ja od następnego cyklu biorę clo i boje się jak cholera ale z drugiej strony pokładam całą nadzieje w nim
-
Yousee wrote:Tulipanna mam to samo, jajniki pobolewają, śluz kremowy, sporo. A dziś rano doszły mdłości. Tylko nie wiem czy zmuliła mnie biała herbata czy hormony
niedługo sie wyjaśni
Dziewczyny, kiedy testujecie? Madziara?Yousee? Anatolka to jeszcze-Ty napisz mi jak po zastrzykach, odczuwasz cos? -
Nic nie czuje i tak ma byc, takie ich zadanie. Chociaz czasem lewy cos zakluje, ale tam mam mala torbielke endometrialna, wiec moze te zastrzyki jakos na nia wplywaja. Nie wiem. W pt mam kontole po 19. Peka mi dzis glowa a zanim bede po szkoleniach w domu to jeszcze ze 2h...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja będę testować jak nie przyjdzie @. Nie nakręcam sie w ogóle. A Ty Tulipanna kiedy? Mnie popołudniami boli ten jajcor. Też jestem w kropce Tulipanna. Ale to mój pierwszy cykl z Clo wiec nie mam porównania. Wiem że w cyklach przed Clo od połowy cyklu bolały mnie piersi, a teraz nic."I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Yousee wrote:Ja będę testować jak nie przyjdzie @. Nie nakręcam sie w ogóle. A Ty Tulipanna kiedy? Mnie popołudniami boli ten jajcor. Też jestem w kropce Tulipanna. Ale to mój pierwszy cykl z Clo wiec nie mam porównania. Wiem że w cyklach przed Clo od połowy cyklu bolały mnie piersi, a teraz nic.
-
violączela wrote:Dziewczyny w piątek miałam wynik bety 5,2 a dzisiaj odebralam wynik ze wczorajszego pobrania i jest 9,5. Czyli się udało?
Sugeruje kontakt z ginem. Malenki przyrost i (nie chce straszyc) cos mi sie kojarzy, ze przy zlym zagniezdzeniu moze to tak wygladac - przy ciazy pozamacicznej. Mam nadzieje, ze sie myle... -
nick nieaktualny