X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa trzymam kciuki :) ja po poprzednim cyklu sobie obiecuje nie robić testu wcześniej niż 12dpo ale jak znam siebie, to w kolejnym juz nie wytrzymam ;) (w tym co się teraz kończy nawet nie próbuje bo i tak starań w słusznym czasie nie było :() tak sobie myślę że może zawczasu gdzieś na necie zapas testów kupie hihihi. Bo potem u nas to mnie fortunę kosztuje ;)

Andzia a z jaką dietka startujesz? Jakaś konkretna czy po prostu MŻ ;)?

Natka u mnie też @ dzisiaj powinna być ale ni ma:( niby coś tam tak jak na @ pobolewa ale póki co - sucho :( niech mi się tylko franca nie spozni bo mój m juz ma wszystkie wyjazdy do końca roku pod moją owu ustawione hihihi

Pirelka nie pitol, uda się uda :D mowie ci to ja - wkurzona, samotna w długi weekend i z mega PMSem :P a to znaczy ze jak mowie to wiem co mówię :P

Milej niedzieli dziewczyny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:29

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    Sowaa trzymam kciuki :) ja po poprzednim cyklu sobie obiecuje nie robić testu wcześniej niż 12dpo ale jak znam siebie, to w kolejnym juz nie wytrzymam ;) (w tym co się teraz kończy nawet nie próbuje bo i tak starań w słusznym czasie nie było :()

Andzia a z jaką dietka startujesz? Jakaś konkretna czy po prostu MŻ ;)?

Natka u mnie też @ dzisiaj powinna być ale ni ma:( niby coś tam tak jak na @ pobolewa ale póki co - sucho :( niech mi się tylko franca nie spozni bo mój m juz ma wszystkie wyjazdy do końca roku pod moją owu ustawione hihihi

Pirelka nie pitol, uda się uda :D mowie ci to ja - wkurzona, samotna w długi weekend i z mega PMSem :P a to znaczy ze jak mowie to wiem co mówię :P

Milej niedzieli dziewczyny :)
    Ja jem 5 zdrowych posiłków i liczę kalorie :-) to mi z dietkowania wychodzi...moze nie jakieś szalone tempo utraty kg ale powoli do celu :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:31

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to już nawet się nie wazę, bo nie chodzi mi o chudniecie, a jedynie o unormowanie organizmu, wiem już na pewno, że glutenu muszę znacznie unikać, po tygodniu postu glutenowego, zjadłam pizze i na drugi dzień rewolucje żołądkowe były.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, ja nie potrafie trzymac diety. Dxiekuje losowi, ze po metforminie mam troche mniejszy apetyt. Ale i tak dzis uleglam i zrobilam na sniadanie pancakesy z miodem i borowkami. Mmmmmm, rozpusta.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Też często mam takie wrażenie :|

I ja tez. Nie wierze ze ujrze kiedys druga kreske na tescie. Niby odwiedzam lekarzy, lykam poslusznie leki,mierze temp, ale robie to bez przekonania i takiego zapalu jak kiedys. Ale przynajmniej serduszkowanie mi sie nie nudzi :-)

aszka, ale.ale lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też nie potrafię i grzeszę :/ jednak chęć posiadania dziecka to spora motywacja

KathleenPL lubi tę wiadomość

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    I ja tez. Nie wierze ze ujrze kiedys druga kreske na tescie. Niby odwiedzam lekarzy, lykam poslusznie leki,mierze temp, ale robie to bez przekonania i takiego zapalu jak kiedys. Ale przynajmniej serduszkowanie mi sie nie nudzi :-)
    No ja mam to samo. Nie chce mi sie juz cisnąć bo coraz mniej sensu w tym widzę...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka098 wrote:
    Ja też nie potrafię i grzeszę :/ jednak chęć posiadania dziecka to spora motywacja
    Mi sie śni czekolada ponocach,ale oprócz tych slodyczy to jem calkiem zdrowo.
    Dlatego staram sie zmusić do ćwiczeń codziennych, ale tez cos średnio idzie.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zmuszam, raz więcej, raz mniej ale cos tam ćwiczę. Pierwsze 3 dni ćwiczeń, 15 minut i umierałam, zalana potem, zmęczona, teraz 40 minut daje radę, jednak ćwiczenia wiele dają, szczególnie jeśli o kondycję chodzi :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pirelka wrote:
    Witajcie Dziewczyny ;)
    Ja czekam na @, objawów niemal żadnych poza piersiami i czasami czuję lekko jajniki, ciągnięcie itp. Pewnie @ się zbliża. Planowo powinna być jutro lub pojutrze, ale bez dupka może się opóźnić z czym się liczę ..
    Testowała jakieś 4 dni przed @ i była I kreska więc nie liczę, że się udało. Czasami w ogóle mam wrażenie, że nigdy się nie uda :/

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli :* Ja dzisiaj lecę do pracy na kilka godzin.
    wzajemnie :) probuj moze w koncu sie uda, tutaj na forum tyle historii jest wydawałoby sie ze ludzie rpzeszli inseminacje, invitro i pozniej nagle jest ciaza, wiec naprawde poki zycia poty nadzieji.

ale.ale lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    scarllet wrote:
    mam tak samo :D

ale.ale lubi tę wiadomość

• Yousee Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy którejś z Was wydłużył sie cykl po Clo?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie raczej skrocil cykl

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 listopada 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po clo skrócił się cykl ale nieznacznie, jedynie chyba owulację miałam wcześniej.

• MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 9 listopada 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    wzajemnie :) probuj moze w koncu sie uda, tutaj na forum tyle historii jest wydawałoby sie ze ludzie rpzeszli inseminacje, invitro i pozniej nagle jest ciaza, wiec naprawde poki zycia poty nadzieji.
    Mądre słowa...
    a ja mam dziś doła, tak oooo...
    Moja @ powinna przyjść w każdej chwili, póki co nic na to nie wskazuje.
    Mam nadzieję, chociaż nie wiem jakby to później bolało

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • julia0903 Znajoma

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorowo

Mi cykle sie troszke skrocily bo owulka wczesniej jest;-)

Jutro ide zobaczyc do gina czy pecherzyk pekl..dla przypomnienia w czwartek mial 3cm, a dzis boli mnie troche podbrzusze, kluje i przy przytulankach z mezem bylo nieprzyjemnie;/ Powiedzcie czy to oznacza ze niepekl? Bo tak mi sie wydaje:-( i kolejny cykl do dupy:/

Dziewczyny zycze Wam pieknych II kreseczek

2c1c57899ce0f52944ce93a5fdc51edf.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee, mi się też nieco skrócił. Clo chyba zwykle przyspiesza/powoduje owu, więc cykle powinny być krótsze.

Pirelka i reszta - nie poddawać się, głowa do góry! Ja mam falami optymizm i zwątpienie, chyba grunt, żeby się nie napalać i nie nastawiać za bardzo, chociaż oczywiście trzeba zrobić badania i się obserwować. W poprzednim cyklu się strasznie nakręcałam, teraz jakoś mi spadło ciśnienie (a może nadzieja?), zobaczymy czy zachowam te resztki rozsądku na drugą część cyklu :/

Bosz, ale mi się chce teraz słodkiego... Ale trzymam się twardo, choć pomaga mi w tym teraz lampka wina ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 21:06

m3sx3e3kqurga36a.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    julia0903 wrote:
    Witam wieczorowo

Mi cykle sie troszke skrocily bo owulka wczesniej jest;-)

Jutro ide zobaczyc do gina czy pecherzyk pekl..dla przypomnienia w czwartek mial 3cm, a dzis boli mnie troche podbrzusze, kluje i przy przytulankach z mezem bylo nieprzyjemnie;/ Powiedzcie czy to oznacza ze niepekl? Bo tak mi sie wydaje:-( i kolejny cykl do dupy:/

Dziewczyny zycze Wam pieknych II kreseczek
    Trzymam kciuki żeby było dobrze.
    Ja jutro testuje, w sumie to powinnam juz mieć @, ale cykl 28 dni też miałam wiec może jutro przyjdzie. Temperatura dalej wysoka, i ten dziwny śluz mnie martwi :( mam tylko nadzieje ze nie odrobilam sie torbieli, ale biorę Dupka wiec to chyba nie możliwe? Miała któraś torbiel pomimo Dupka?

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Dziewczyny czy którejś z Was wydłużył sie cykl po Clo?
    Mnie po clo jak u Scarlet - systematycznie skracają mi się cykle.. Pierwszy z clo - 26 dni, teraz 25 dni, następny będzie trwał 24 dni. Dostaje okresu jak w zegarku - 14 dni po owulacji (w 15 dniu od pregnylu).Teraz chce iśc do gina 10 dc więc na bank będzie 24 dni cykl trwał.
    Ja mam fazę na

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 9 listopada 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cały wpis mi się nie wyświetlił...czemu???
    Pisałam, że poszłam dziś po winko.. same mnie nogi zaprowadziły...
    Boję się że to była torbiel tym razem... jak ze mnie dziś poleciało....jej ale skrzepy...jak wątróbka...
    Jakieś pomysły czemu tak tym razem???Anatolko Ty po torbieli jakoś inaczej miałaś @????
    A fazę mam na mamby...maomamy i fruitellę..

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
‹‹ 645 646 647 648 649 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ