CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyw sumie cykl zależy od tego kiedy była owulacja, jak 10 dc to cykl maks 24 powinien trwać, ogólnie dzień owulacji plus 14, no chyba że później się bierze progesteron to faza lutealna się wydłuży, u mnie z dupkiem to było maks 26dni, a dziś mam 28 dzień a @ ani słychu ani widu
-
tulipanna wrote:cały wpis mi się nie wyświetlił...czemu???
Pisałam, że poszłam dziś po winko.. same mnie nogi zaprowadziły...
Boję się że to była torbiel tym razem... jak ze mnie dziś poleciało....jej ale skrzepy...jak wątróbka...
Jakieś pomysły czemu tak tym razem???Anatolko Ty po torbieli jakoś inaczej miałaś @????
A fazę mam na mamby...maomamy i fruitellę..
Yousee, ja mialam ostatnio torbiel z niepeknietego, mimo ze bralam luteine.
Tulipanno, ja tez mam takie paskudne skrzepy, rzadko widuje zywoczerwona krew. Nawet podpytywalam o to gina i twierdzil, ze nie ma sie czym martwic, zluszcza sie endometrium i tyle.
A ja jem ostatnio mentosy owocowew lidlu przy kasie na moje nieszczescie leza...
-
My tez dzis w biedrze winko kupiliśmy, akurat byla nowa dostawa Portugalskich (polecam Winicjatywe i Do Trzech Dych, doskonale pomagaja w doborze świetnych win dyskontowych).
A maz będzie dzis wcinał ślimaki, wiec... Abstrahując od masła czosnkowego i zapachu, wiecie co to oznacza i na co ślimaczki wplywajaA chyba czas na owu, bo dzis śluz juz ladny sie powoli zaczął robić
-
KathleenPL wrote:My tez dzis w biedrze winko kupiliśmy, akurat byla nowa dostawa Portugalskich (polecam Winicjatywe i Do Trzech Dych, doskonale pomagaja w doborze świetnych win dyskontowych).
A maz będzie dzis wcinał ślimaki, wiec... Abstrahując od masła czosnkowego i zapachu, wiecie co to oznacza i na co ślimaczki wplywajaA chyba czas na owu, bo dzis śluz juz ladny sie powoli zaczął robić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 21:53
Lolcia_81 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Yousee, ja mialam ostatnio torbiel z niepeknietego, mimo ze bralam luteine.
Tulipanno, ja tez mam takie paskudne skrzepy, rzadko widuje zywoczerwona krew. Nawet podpytywalam o to gina i twierdzil, ze nie ma sie czym martwic, zluszcza sie endometrium i tyle.
A ja jem ostatnio mentosy owocowew lidlu przy kasie na moje nieszczescie leza...
Ooooo, właśnie! Mentosy!!Maomamy sa w biedronce na wagę...na moje nieszczescie... -
Natka098 wrote:w sumie cykl zależy od tego kiedy była owulacja, jak 10 dc to cykl maks 24 powinien trwać, ogólnie dzień owulacji plus 14, no chyba że później się bierze progesteron to faza lutealna się wydłuży, u mnie z dupkiem to było maks 26dni, a dziś mam 28 dzień a @ ani słychu ani widu
-
nick nieaktualny
-
Buuuu, chyba jednak @ sie zbliża. Śluz zmienił sie na rozowawy
chyba znów lipa
mam dość, szczerze dość
i nawet na słodycze nie mam ochoty
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
tulipanna wrote:Tlui Cię Tulipanna z całych tulipannowych sił...
tego mi trzeba
tulipanna lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
tulipanna wrote:Na co ślimaki wpływają???? <zaciakawiona>
podłącze się pod pytanie
??????????????
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
tulipanna wrote:cały wpis mi się nie wyświetlił...czemu???
Pisałam, że poszłam dziś po winko.. same mnie nogi zaprowadziły...
Boję się że to była torbiel tym razem... jak ze mnie dziś poleciało....jej ale skrzepy...jak wątróbka...
Jakieś pomysły czemu tak tym razem???Anatolko Ty po torbieli jakoś inaczej miałaś @????
A fazę mam na mamby...maomamy i fruitellę..
Tulipanna, Twoje fazy kulinarne mnie rozbrajają
Tu w DE wszystko w niedzielę zamknięte, łatwiej utrzymać post słodyczowy
Yousee, nie dawaj się, też przytulam!
tulipanna lubi tę wiadomość
-
No, pewnie afrodyzjak jak owoce morza itp itd
Tuli ma @ brak kojarzenia faktow dzis mozna wybaczyc
Zobilam ten paskudny zastrzyk, inaczej niz wczoraj, mam nadzieje, ze rano nie bedzie siniaka, bo brzucha mi braknie...tulipanna lubi tę wiadomość
-
Anatolka - teraz mi się przypomniało co do tych zastrzyków: ja jak miałam robione te z heparyną, to mi powiedzieli, że podskórnie można albo w brzuch, albo w uda. Zapytaj się w klinice, może też można, bo ja wiem że po 4 tygodniach zastrzyków już nie miałam gdzie robić na brzuchu (a raczej nie ja, a M.)
I powtarzam - dzielna jesteś -
Lolcia_81 wrote:podłącze się pod pytanie
??????????????
Ja nie wiem co te skorupiaki i bezkregowce w sobie maja, ze tak działają. I ja ich tak szczerze nie znoszę, bleeeem...
Myślę o tym, ze musze isc do roboty to mnie krew zalewa. Oby do weekendu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2014, 00:52
-
scarllet wrote:A mnie terax mdlosci mecza. To ta metformina... i pol paczki ciastek (ale zbozowych). Teraz juz post bo jutro ide na kolejna kontrole poziomu tsh i prolaktyny. W czwartek wizyta w klunice, 13 dc, ciekawe czy bez clo cokolwiek tam uroslo...