CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Natka, jak idziesz na monit to chyba bym wzięła. Jakby nagle tam urosła torbiel to w 18 dc ją zobaczy gin na usg i da Ci dupka czy lutkę i każe znów sie pokazać, żeby sprawdzić. Przy niskim estradiolu przestymulowanie raczej Ci nie grozi na szczęscie
Natka098 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:No niestety nie dam, bo jeszcze wyniku badania nie będzie bo 2 tyg sie czeka, ale w sumie co będzie to będzie, będę grzecznie mierzyć tempkę, a po prostu 18 zobaczymy czy sobie nie zrobiłam torbieli.
Czekaj, ale nie możesz podejść do gina na monit bez wyników badań? Tylko, żeby podejrzeć czy wszystko w porządku po Clo?
Anatolka, masz rację, tylko jak Natka ma cykle nawet 70-dniowe, to szkoda czasu - ja bym wzięła Clo i wcisnęła się na jakiś monit, żeby mieć sytuację pod kontrolą. No ale ja jestem w gorącej wodzie kąpana
-
Ale.ale u Natki to bez paniki z podglądaniem, bo do tej pory nie rosło po lekach do stymulacji absolutnie nic, więc raczej nic groźnego się nie stanie nawet jak będzie monit w 18 dc dopiero
Najwyżej będzie męczyć chłopa wiesz od 10 powiedzmy do 18 dc bardziej regularnieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 14:54
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz to jest wszystko nie do wyjaśnienia
ostatnią swoją prawdziwą @ miałam w maju 2013, niczym nie wywoływaną, potem, b.dużo i szybko schudłam i wszystko się zatrzymało zero @, ale kazali mi się nie przejmować i tak było do grudnia 2013, pojawiła się @, potem znów nie było i w lutym wzięłam już lutkę, byłam już po ślubie to był czas na myślenie o dziecku, i się wszystko zaczęło, monitorowanie, wywoływanie itp, dodatkowo przytyłam przez ten czas ponad połowę tego co schudłam. Ogólnie mój organizm chyba się na mnie obraził...
-
Anatolka wrote:Ale.ale u Natki to bez paniki z podglądaniem, bo do tej pory nie rosło po lekach do stymulacji absolutnie nic, więc raczej nic groźnego się nie stanie nawet jak będzie monit w 18 dc dopiero
Najwyżej będzie męczyć chłopa wiesz od 10 powiedzmy do 18 dc bardziej regularnie
Może nawet lepiej, bo nie będzie seksu na zawołanie po monicie
KathleenPL lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Taaak, trochę się zgadzam co do nieodpowiedzialności. Nie zalecam tego, mówiłam to w kontekście, ze moim zdaniem można sobie wziąć Clo w sytuacji Natki, A przy okazji opowiedziałam swoją historię. Mam poniekąd wykształcenie medyczne, więc troszkę się mniej boję. Ale tak jak mówię, na sobie mogę sobie eksperymentować do Woli, innym tego nie radzę...
A o tych torbielach mówię tylko z punktu widzenia statystyki, ze nie są takie częste.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 15:51
-
nick nieaktualnyBędziemy cały cykl
, hehe, i będę mierzyć tempkę, to się okaże czy owulka była
ewentualnie jeśli skok będzie to sobie progesteron zrobię. Ale to takie pitu pitu, a czas pokaże.
Ta moja @ znów jakaś nie teges, wkońcu w paranoję popadnę, jak tak dalej będzie, bo ciężko mi stwierdzić kiedy się zaczyna jak jest a potem znika całkowicie, mam nadzieje, że jeszcze dziś grzecznie powróci i jutro też będzie, ból podbrzusza i krzyża informuje mnie tylko, że to jednak ona...
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Ale.ale to chyba tylko u nas 2 taka kaszana z
...
Ech, teraz to już się z tego śmieję, ale wtedy to jakaś masakra - ja zestresowana, M też, próbujemy, próbujemy i skończyło się na niczym. Teraz się staram wyluzować, to już dużo lepiej z
Ba, właśnie sobie uświadomiłam, że wczoraj zapomniałam zrobić testu owu, bo wróciliśmy późno od znajomych i jeszcze z bólem głowy, no ale jeśli tempka się utrzyma wysoko, to zakładam, że było co miało być, i najwyraźniej pik LH mam jakiś nie teges.
Ja wcinam migdały, już mi trochę uszami wychodzą. A najlepsze, że M też je wcina równo, nie wiem co mu ma po nich urosnąć