CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wysłany: Dzisiaj, 15:53 Cytuj | Edytuj | Zgłoś
Dziewczyny chcialabym zapytac, czy ktoras z Was brala moze Symletrol? To tabletki na stymulacje owulacji, dzialanie podbne do Clo, ale podobno lek bardziej nowoczesny( tylensie dowiedzialam od gina) w tym cyklu w ktorym bralam symletrol, mocno czulam jajniki, nawet juz po ovu czulam ze cos sie dzieje w jajnikacch i macicy, czulam ewidentnie ze cos tam sie dzieje, ale nie udalo mi sie zajsc W ciaze. Martwi mnie ten cykl, poniewaz zawsze mialam cykle jak w zegarku 30 dni, a ten byl strasznie dlugi az 35,dni, gdzue tempka byla caly czas dosc wysoko, a terazprzyszla @ ale bardzo skapa... Martwie sie ze te tabletki mi rozwalily cykl , czy ktos mial takie doswiadczenia?? Bede bardzo wdzieczna za odpowiedz:)
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html -
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Edit: o torbiel wcale nie jest tak trudno. Ja mialam w pazdierniku. Andzia ma 2 cykl z rzedu. niedawno miala tez Amus...
-
Anatolka wrote:Andzia, ja bralam letrozol jak clo, zamiast clo. Wylacznie letrozol na 5 dni mialam. Powiedzialam mezowi o pomysle i powiedzial cytuje "jak Jej urosna te pecherzyki i jakims cudem pekna to sasiadow obudzi"
wariat
A tak na powaznie to jest bardzo bardzo duzo stymulatorow. Przemysl to sobie dobrze, bo one rosna i sama wiesz, ze problem jest w tym, ze nie chca pekac... 2 pregnyle to 10 000 jednostek, a ovi to 6500.
Podgladalam jajka. Pieknie rosnacala hodowla
Oj kawałek mam do sąsiadówBędę na podglądzie czy jest pęcherzyk to będę prosic o pregnyl. Mam cichą nadzieję, że ten Parlodel co łykam też pomoże :>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
scarllet wrote:A ja wlasnie zaczelam plamic. I to nie malo. Co tov dlaczego? Dzis powiinbyc owulacja, powinnismy dzialac
czy to moze prxez to ze zapomnialam o porannej dawce metforminy? #%()#@`
To raczej nie od metforminy - mi się czasami zdarza zapomnieć, ale nie ma żadnych takich efektów.
Działajcie i tak, na wszelki wypadek -
Amus87 wrote:ale się dzisiaj źle czuje;/ niepokój okropny
Ja w ogóle nie lubię niedzielnych wieczorów, weekend się kończy, a jeszcze coś muszę przygotować na jutro do pracy i siedzę przy komputerze i za nic nie mogę się zmusić… Pogoda też nie nastraja optymistycznie.scarllet lubi tę wiadomość
-
A my w trasie, kolo 20 będziemy w wwa. Zmęczeni, napaleni... I w ogóle... Pierwsze nasze wspólne wyjscie po przeprowadzce. Mielismy czas dla siebie, spotkaliśmy sie ze znajomymi i próbowaliśmy zdemolować lóżko i ścianę w hotelu:D Polecam takie weekendowe wypady na odstresowanie i... Zbliżenie
A, ze P normalnie pracuje od pon do sob to tylko od czasu do czasu mozemy sobie pozwolić na wspólny weekend. Zycie no...tulipanna lubi tę wiadomość
-
Scarllet, czasem w okolicach owulacji się plami - to nic złego
nie przejmuj się i ustaw sobie przypominacza w telefonie to o metforminie nie bedziesz zapominać
edit: U pewnej grupy kobiet występuje tzw. plamienie okołoowulacyjne spowodowane nagłym spadkiem poziomu estrogenów podczas jajeczkowania. Plamienie zazwyczaj jest skąpe, ale może trwać nawet do czterech dni.
http://www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/sygnaly-ciala/plamienie-z-pochwy-jakie-moga-byc-przyczyny-plamienia-z-pochwy_39733.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2014, 18:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka a może się jeszcze rozkręci?
Ja mam za to schize dzisiaj ze sie na pewno przestymuluje.
Trzeci dzień wzięłam 1,5tabl clo i albo już swiruje albo czuje prawy jajniki tak myślę może te dwa ostatnie dni wziąć po 1 tabl? Jak myślicie?
Jezuuu oszaleje. Jakoś mnie tak nosi dzisiaj.
Pójdę spać, może rano będzie lepiej
Do jutraXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków