CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, ja wstaje o 5 na mierzenie, przysypiam z termometrem, następny budzik 5:10 żeby sprawdzić temp (tak, mierze pod pacha), a potem kolejny 5:30 żeby juz wstać.
OF pokazał mi owu akurat w czasie najgorętszych dni wyjazdowych... Wiec pytanie czy nie popsulam sobie jajka piwem
Wciąż mnie jajniory pobolewaja, takie skurcze jakby mnie łapały...
Heh, nic no..m milego dnia dziewczynki! -
Kathleen pod pachą to ci chyba mało dokładne wyniki wychodzą ?
Nie lepiej w ustach ? a najlepiej na doleczytałam kiedyś, że najdokładniejsze i najbardziej miarodajne są pomiary rektalne
Ale mi sie dziś nic nie chce, masakra.
No , może nie nic, męża mi się chcea ty do piątku jeszcze tyyyyyle dni
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Ja mam taki najprostszy model Microlife MT16C2, całe 10zł dałam za niego
ale jestem mega zadowolona
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Hey! Dziewczyny czy Wam clo też faktycznie rozwala cykl,tzn @przychodzi jakos pozniej? Ja już nie wiem co mysles. Dzis mój 31 dc,gdzie zawsze miałam max 28. Dzis z ranca zrobiłam test i cień cienia,czyli dla mnie negatywny, bo cienie jak pisałam nie raz mi zdarzały i nic z tego nie było.
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Hej!Ja juz po wizycie.Pecherzyk prawie 24mm na lewym jajniku,drugi 14mm.Endometrium 9,8mm.Gin powiedział ze jak teraz sie nie uda to kończymy z clo.W styczniu laparo.Dał mi skierowanie na badania przed zabiegiem:krzepliwosc,grupa krwi etc.A w połowie następnego cyklu mam przyjechać na te wymazy pobierze próbki.O i na ten mega ból okresowe powiedział żebym castangusa kupiła i od 20dc brała,ze to obniża tez naturalnie prolaktyne.W następnym cyklu mam juz nic nie brać.A w tym mam nie brać dupka.No i dwa pregnyle dziś w tyłek dostałam:pierwszy raz dwa.Mowilalm mu ze jakoś ostatnio nie miałam tych dolegliwości pregnylowych to zwiększył dawkę.
Sowo,mi sie cykle z clo skrocily,ja dokładnie po 15dniach od pregnylu dostaje @.Aaaa i mówił jeszcze gin ze jak te bóle mi sie zaczęły nagle po kilku cyklach brania dupka to znaczy ze owulacja wrocila. To samo powiedział co moja poprzednia ginka -
nick nieaktualnySowaa wrote:Hey! Dziewczyny czy Wam clo też faktycznie rozwala cykl,tzn @przychodzi jakos pozniej? Ja już nie wiem co mysles. Dzis mój 31 dc,gdzie zawsze miałam max 28. Dzis z ranca zrobiłam test i cień cienia,czyli dla mnie negatywny, bo cienie jak pisałam nie raz mi zdarzały i nic z tego nie było.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 11:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytulipanna wrote:Hej!Ja juz po wizycie.Pecherzyk prawie 24mm na lewym jajniku,drugi 14mm.Endometrium 9,8mm.Gin powiedział ze jak teraz sie nie uda to kończymy z clo.W styczniu laparo.Dał mi skierowanie na badania przed zabiegiem:krzepliwosc,grupa krwi etc.A w połowie następnego cyklu mam przyjechać na te wymazy pobierze próbki.O i na ten mega ból okresowe powiedział żebym castangusa kupiła i od 20dc brała,ze to obniża tez naturalnie prolaktyne.W następnym cyklu mam juz nic nie brać.A w tym mam nie brać dupka.No i dwa pregnyle dziś w tyłek dostałam:pierwszy raz dwa.Mowilalm mu ze jakoś ostatnio nie miałam tych dolegliwości pregnylowych to zwiększył dawkę.
Sowo,mi sie cykle z clo skrocily,ja dokładnie po 15dniach od pregnylu dostaje @.Aaaa i mówił jeszcze gin ze jak te bóle mi sie zaczęły nagle po kilku cyklach brania dupka to znaczy ze owulacja wrocila. To samo powiedział co moja poprzednia ginka -
nick nieaktualnytulipanna wrote:Hej!Ja juz po wizycie.Pecherzyk prawie 24mm na lewym jajniku,drugi 14mm.Endometrium 9,8mm.Gin powiedział ze jak teraz sie nie uda to kończymy z clo.W styczniu laparo.Dał mi skierowanie na badania przed zabiegiem:krzepliwosc,grupa krwi etc.A w połowie następnego cyklu mam przyjechać na te wymazy pobierze próbki.O i na ten mega ból okresowe powiedział żebym castangusa kupiła i od 20dc brała,ze to obniża tez naturalnie prolaktyne.W następnym cyklu mam juz nic nie brać.A w tym mam nie brać dupka.No i dwa pregnyle dziś w tyłek dostałam:pierwszy raz dwa.Mowilalm mu ze jakoś ostatnio nie miałam tych dolegliwości pregnylowych to zwiększył dawkę.
Sowo,mi sie cykle z clo skrocily,ja dokładnie po 15dniach od pregnylu dostaje @.Aaaa i mówił jeszcze gin ze jak te bóle mi sie zaczęły nagle po kilku cyklach brania dupka to znaczy ze owulacja wrocila. To samo powiedział co moja poprzednia ginka
oby zabieg nie był już potrzebny... -
nick nieaktualnySowaa wrote:Hey! Dziewczyny czy Wam clo też faktycznie rozwala cykl,tzn @przychodzi jakos pozniej? Ja już nie wiem co mysles. Dzis mój 31 dc,gdzie zawsze miałam max 28. Dzis z ranca zrobiłam test i cień cienia,czyli dla mnie negatywny, bo cienie jak pisałam nie raz mi zdarzały i nic z tego nie było.
W zależności kiedy miałaś owu to @ po maks 14 dniach, a może jednak cień się wyostrzy? -
Tulipanna trzymam mocno kciuki!
Natka owu miałam 2.11 potwierdzone monitem,czyli 14 dni minęło.
Ponadto zawsze @ miałam zaraz po odstawiwniu luteiny lub w ostatni dzień jej brania. Bladzioch nie daje mi nadzieji,chyba powinien byc mocniejszy na ten dc,ale może się mylę. Wolę się nie skręcać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 12:38
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
a mój mąż włąśnie dostał 100EUR mandatu
za rozmawianie przez telefon w czasie jazdy.
ze mną
kuźwa, a miała być fajna wypłata
-
Anatolka - trzymamy kciuki, i wirtualnie mocno ściskamy!
Sowa - doświadczenie doświadczeniem, ale sprawiedliwość musi być po naszej stronie! Trzymam kciuki mocnooo!
U mnie dziś 10 dpo wczorajsze objawy żołądkowe minęły, w sumie dziwnie bo tylko przez 2 godziny mnie męczyło, a później cisza. Dziś wyjątkowo ponury dzień, więc senności nie wliczam jako objawu:)
Za to odczuwam dziś wyraznie ciagniecie w podbrzuszu, a rano wszystko leciało mi z rąk. To byłoby na tyle z niewyszukiwania objawów na siłę! Nie wiem jak ja dotrzymam do piatku;)19.07.2016 r. Aleksander