CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie musi być Lametta, wydaje mi się, że mogą dać odpowiednik - którykolwiek letrozol w odpowiedniej dawce i liczbie tabsów w opakowaniu
Patrz ile ich jest: http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=letrozolum
Posprawdzaj sobie ceny, bo są spore rozbieżnościJa brałam Symletrol w klinice. Płatność jest 100%. Bezpłatne są dla chorych na raka chyba tylko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:26
-
Anatolka wrote:To nie musi być Lametta, wydaje mi się, że mogą dać odpowiednik - którykolwiek letrozol w odpowiedniej dawce i liczbie tabsów w opakowaniu
Patrz ile ich jest: http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=letrozolum
Posprawdzaj sobie ceny, bo są spore rozbieżnościDzięki :*
-
Amberla wrote:Dziewczyny, jak to jest, że test owulacyjny wychodzi pozytywny przez kilka dni? W zeszłą środę wyszedł pozytywny, w czwartek też. Potem bledsza kreska a dziś znów mocna jak pierwsza o ile nie ciemniejsza.... Skok temperatury był w czwartek... wiecie dlaczego się tak dzieje, że tyle czasu jest tak?
-
Kochane!!! Beta 130,30 mIU/ml badanie z soboty. Jutro idę na powtórkę sprawdzić ile przyrosło. Więc ile powinno wynosić jutro jak zrobię by było ok? Jestem taka szczęśliwa. Mam brać dupka teraz 2 razy dziennie do dnia wizyty. Napiszcie mi proszę jak to z wynikiem jutrzejszym ile beta powinna wynosić. To badanie robiłam w sobotę
Anatolka, Amberla, Natka098, scarllet, KathleenPL, Andzia1984, ale.ale, Sowaa, _analiza, Lolcia_81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak z ciekawości kurcze owulke mialas 12 dc ?? i dopiero test zrobiłaś 19 dni po owulce?
wcześniej Cię nie korciło??
to będą 4 dni od 1 badania
wiem że po 3 dniach powinien być okolo 100% wzrsotWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 15:29
-
Amus87 wrote:a tak z ciekawości kurcze owulke mialas 12 dc ?? i dopiero test zrobiłaś 19 dni po owulce?
wcześniej Cię nie korciło??
to będą 4 dni od 1 badania
wiem że po 3 dniach powinien być okolo 100% wzrsot
Kochana nie sprawdzałam bo już napisałam że nie wiedziałam że mogę być w ciązy. lekarz powiedział że bez stumulacji jestem bezpłodna ze nie jajeczkuje. Zrezygnowałam z leczenia i przy @ październikowej nie brałam już Estrofem, CLO, i Dupka. Powiedziałam że już nie mam sił. Test zrobiłam bo nagle urosly mi paznokcie i staly się strasznie twarde i zemdliło mnie na zapach żurku. Robiłam go by się dobić bo byłam pewna negatywa. A tu widzisz taki cud. Byłam w wielkim szoku. A owulkę zaznaczyłam ot tak bo to był jedyny stosunek w którym mogło dojśc do zapłodnienia bo ten pod koniec to podczas plamienia i myslałam że @ się rozkręca
-
muminka83 wrote:Kochane!!! Beta 130,30 mIU/ml badanie z soboty. Jutro idę na powtórkę sprawdzić ile przyrosło. Więc ile powinno wynosić jutro jak zrobię by było ok? Jestem taka szczęśliwa. Mam brać dupka teraz 2 razy dziennie do dnia wizyty. Napiszcie mi proszę jak to z wynikiem jutrzejszym ile beta powinna wynosić. To badanie robiłam w sobotę
-
nick nieaktualny
-
A mój pęcherzyk(i) chyba nie dotrwa do jutrzejszej wizyty o 9:00. Po lewej stronie czuję już dziś takie owulacyjne pobolewanie..Najgorsze ze jak nie dotrwa to nie bede wiedziec ile ich było...
Ahhhh no i śluz mnie zalewa od rana...
Idę się chyba_analiza, Lolcia_81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie dzisiaj dziwnie oba jajniki rwa. Czasem same z siebie, czasem jak zrobie raptowny ruch, czasem jak sie przeciagne... I to raz jeden, raz drugi. Teoretycznie powinno byc juz po owu wiec nie wiem... Moze mi za duże jajko uroslo i sie cos brzydkiego robi
-
Muminka - gratulacje!
)
tulipanna - właśnie wróciłam z monitoringu, moje pęcherzyki jeśli były to nie dotrwały. Ale jest płyn w macicy, więc duża szansa, że owu była (skok temp był, testy pozytywne owu). Endometrium 11mm.
Mam zrobić progesteron dla potwierdzenia za tydzień (czemu na wszystko trzeba tak długo czekać?)
Jestem nadmiernie podekscytowana bo to mój drugi cykl z CLO, pierwszy z Metforminą i generalnie pierwszy, kiedy wiem że owu mogła wystąpić i starałam się w odpowiednim czasie. Nigdy wcześniej tak nie było przy moim PCOS i cyklach trwających po pół roku albo dłużej. Zafazuję się zbyt pozytywnie i będzie kupa rozczarowania ;].
Jak to jest z tym płynem? On się utrzymuje jakoś po owu?