CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
To nie musi być Lametta, wydaje mi się, że mogą dać odpowiednik - którykolwiek letrozol w odpowiedniej dawce i liczbie tabsów w opakowaniu

Patrz ile ich jest: http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=letrozolum
Posprawdzaj sobie ceny, bo są spore rozbieżności
Ja brałam Symletrol w klinice. Płatność jest 100%. Bezpłatne są dla chorych na raka chyba tylko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:26
-
Widzisz na to nie wpadłamAnatolka wrote:To nie musi być Lametta, wydaje mi się, że mogą dać odpowiednik - którykolwiek letrozol w odpowiedniej dawce i liczbie tabsów w opakowaniu

Patrz ile ich jest: http://www.doz.pl/apteka/s0_0-Szukaj?search=letrozolum
Posprawdzaj sobie ceny, bo są spore rozbieżności
Dzięki :*
-
Mi zawsze tak wychodzi... Prawie w każdym dniu cyklu jest pozytywny. No niestety, PCOS robi swoje w moim przypadku.Amberla wrote:Dziewczyny, jak to jest, że test owulacyjny wychodzi pozytywny przez kilka dni? W zeszłą środę wyszedł pozytywny, w czwartek też. Potem bledsza kreska a dziś znów mocna jak pierwsza o ile nie ciemniejsza.... Skok temperatury był w czwartek... wiecie dlaczego się tak dzieje, że tyle czasu jest tak?
-
Kochane!!! Beta 130,30 mIU/ml badanie z soboty. Jutro idę na powtórkę sprawdzić ile przyrosło. Więc ile powinno wynosić jutro jak zrobię by było ok? Jestem taka szczęśliwa. Mam brać dupka teraz 2 razy dziennie do dnia wizyty. Napiszcie mi proszę jak to z wynikiem jutrzejszym ile beta powinna wynosić. To badanie robiłam w sobotę
Anatolka, Amberla, Natka098, scarllet, KathleenPL, Andzia1984, ale.ale, Sowaa, _analiza, Lolcia_81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak z ciekawości kurcze owulke mialas 12 dc ?? i dopiero test zrobiłaś 19 dni po owulce?
wcześniej Cię nie korciło??
to będą 4 dni od 1 badania
wiem że po 3 dniach powinien być okolo 100% wzrsotWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 15:29
-
Amus87 wrote:a tak z ciekawości kurcze owulke mialas 12 dc ?? i dopiero test zrobiłaś 19 dni po owulce?
wcześniej Cię nie korciło??
to będą 4 dni od 1 badania
wiem że po 3 dniach powinien być okolo 100% wzrsot
Kochana nie sprawdzałam bo już napisałam że nie wiedziałam że mogę być w ciązy. lekarz powiedział że bez stumulacji jestem bezpłodna ze nie jajeczkuje. Zrezygnowałam z leczenia i przy @ październikowej nie brałam już Estrofem, CLO, i Dupka. Powiedziałam że już nie mam sił. Test zrobiłam bo nagle urosly mi paznokcie i staly się strasznie twarde i zemdliło mnie na zapach żurku. Robiłam go by się dobić bo byłam pewna negatywa. A tu widzisz taki cud. Byłam w wielkim szoku. A owulkę zaznaczyłam ot tak bo to był jedyny stosunek w którym mogło dojśc do zapłodnienia bo ten pod koniec to podczas plamienia i myslałam że @ się rozkręca

-
Brawo Kochana! Gratki i trzymam kciuki za spokojny przebiegmuminka83 wrote:Kochane!!! Beta 130,30 mIU/ml badanie z soboty. Jutro idę na powtórkę sprawdzić ile przyrosło. Więc ile powinno wynosić jutro jak zrobię by było ok? Jestem taka szczęśliwa. Mam brać dupka teraz 2 razy dziennie do dnia wizyty. Napiszcie mi proszę jak to z wynikiem jutrzejszym ile beta powinna wynosić. To badanie robiłam w sobotę
-
nick nieaktualny
-
A mój pęcherzyk(i) chyba nie dotrwa do jutrzejszej wizyty o 9:00. Po lewej stronie czuję już dziś takie owulacyjne pobolewanie..Najgorsze ze jak nie dotrwa to nie bede wiedziec ile ich było...
Ahhhh no i śluz mnie zalewa od rana...
Idę się chyba
_analiza, Lolcia_81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie dzisiaj dziwnie oba jajniki rwa. Czasem same z siebie, czasem jak zrobie raptowny ruch, czasem jak sie przeciagne... I to raz jeden, raz drugi. Teoretycznie powinno byc juz po owu wiec nie wiem... Moze mi za duże jajko uroslo i sie cos brzydkiego robi
-
Muminka - gratulacje!
)
tulipanna - właśnie wróciłam z monitoringu, moje pęcherzyki jeśli były to nie dotrwały
. Ale jest płyn w macicy, więc duża szansa, że owu była (skok temp był, testy pozytywne owu). Endometrium 11mm.
Mam zrobić progesteron dla potwierdzenia za tydzień (czemu na wszystko trzeba tak długo czekać?
)
Jestem nadmiernie podekscytowana bo to mój drugi cykl z CLO, pierwszy z Metforminą i generalnie pierwszy, kiedy wiem że owu mogła wystąpić i starałam się w odpowiednim czasie. Nigdy wcześniej tak nie było przy moim PCOS i cyklach trwających po pół roku albo dłużej. Zafazuję się zbyt pozytywnie i będzie kupa rozczarowania ;].
Jak to jest z tym płynem? On się utrzymuje jakoś po owu?
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH