Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tam wszystko jedno :)
    Chociaż mój ma córkę i pewnie chciałby syna ;)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dostałam w czerwcu mandat za 91 km w terenie zabudowanym... Już nie mówię, że zabudowania były pół kilometra od ulicy w tym miejscu, bo to jakieś sady były przy drodze tak naprawdę, ale cóż... oficjalnie zabudowany był... Faktem jest, że nie najgorzej być młodą blondynką i spotkać na swojej drodze młodego policjanta - tylko 100zł wynegocjowałam wtedy ;) a mogłam dostać 400zł...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam byś musiała mówić,sie mówi ze nie możesz spać a relanium dobrze tolerujesz i masz nerwy w pracy.A ginowi powiedzieć ze masz i pytać czy można bo sie bardzo stresujesz.

Anatolka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga- kaśka mianowana - priv

KathleenPL lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz juz, z telefonu to trochę trwa :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ktoś mial pomysł. Kumpela ma wlasny gabinet hiropodystyczny (dzizas, nawet nie wiem jak sie to odmienia) i dostala reklamowe czekoladki... Patrzcie jakie
    http://instagram.com/p/vfzhQKKE_L/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:36

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie ze skierowaniem do szpitala. Na lewym jajowodzie wodniak a na prawym jajniku jakies dziwne zmiany. Endometrioza? Pomocy!!!

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee kurcze a to poważne? nawet nie wiem co to ten wodniak:(

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, ja dzisiaj taki zapieprz w pracy, że nawet nie miałam kiedy do Was tu zajrzeć, teraz nadrabiam.

Yousee, współczuję, też nie wiem za bardzo co to wodniak, ale może w szpitalu się tym szybko zajmą… :tulę:

Anatolka, twarda jesteś, dasz radę! I wydęb relanium, bo sama się domyślam jaki to poziom stresu taka procedura.

Tulipanna, Renieczka - ładne jaja, działać działać :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Ja po wizycie ze skierowaniem do szpitala. Na lewym jajowodzie wodniak a na prawym jajniku jakies dziwne zmiany. Endometrioza? Pomocy!!!
    Aj, brzmi niefajnie :( Współczuję... Idz jak najszybciej zapisz sie do szpitala!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    No ale jak to?Przecież miesiac temu byłaś.. I nic nie widział wcześniej?Głaszcze Cię i Tule..
    Amus,Ty kiedy podgląd?Ostatnio szliśmy równo

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:

Yousee, wodniak na ogol to nie jest dramat na szczescie :) troche problematyczne, ale nie jakos strasznie. Wycina sie i po wodniaku :) jestes zdrowa jak rydz, albo obserwuje - zalezy jaki tam duzy sie zrobil. Endometriozy po usg tu nie wymyslaj - musi byc bardzo charakterystyczna torbiel, zeby dalo se z wiekszym prawdopodobienstwem powiedziec, ze to endomedna... Ale na 100% nigdy sie nie da. Bierze Cie do swojego szpitala gin? Tak byloby najpraktyczniej i dla Ciebie najkorzystniej w tej sytuacji. Nie denerwuj sie, bo to nic nie zmieni... :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:54

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna jaki pogląd jak ja 37 dc mam :(
    7 dni temu dupka odstawiłam
    jak @ nie przyjdzie to w pt ide do gina bo jakoś trzeba ten okres wywołać:(

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tulipanna jaki pogląd jak ja 37 dc mam :(
    7 dni temu dupka odstawiłam
    jak @ nie przyjdzie to w pt ide do gina bo jakoś trzeba ten okres wywołać:(
    Który??? To co się porobiło Amusku????Wołaj @.. Kurde, mam wrażenie, że ostatnio u każdej z nas jakieś "rewelacje" się robią...Oby Muminka przełamała złą passę tu u nas na forum!
    A ja już czuje pregnyl...kurde mam wrażenie, że jutro mi da w kość solidnie...już dziś mie krzyż boli i lewy jajnik bolał...i latam siku ciągle...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Yousee, wodniak na ogol to nie jest dramat na szczescie :) troche problematyczne, ale nie jakos strasznie. Wycina sie i po wodniaku :) jestes zdrowa jak rydz, albo obserwuje - zalezy jaki tam duzy sie zrobil. Endometriozy po usg tu nie wymyslaj - musi byc bardzo charakterystyczna torbiel, zeby dalo se z wiekszym prawdopodobienstwem powiedziec, ze to endomedna... Ale na 100% nigdy sie nie da. Bierze Cie do swojego szpitala gin? Tak byloby najpraktyczniej i dla Ciebie najkorzystniej w tej sytuacji. Nie denerwuj sie, bo to nic nie zmieni... :*
    Anatolka, tak mi powiedział ze to może byc endometrioza. Boje sie zeby to nie był znów ropień na jelicie :( już do tego gina nie pójdę, bo mnie olał strasznie, powiedział ze sie nie podejmie operacji i mam iść do szpitala uniwersyteckiego. A ja jeszcze muszę to posprawdzac, nie pójdę od razu na zabieg. Bedzie dobrze!!!
    Dzieki dziewczyny :*

Księga Hioba
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    No ale jak to?Przecież miesiac temu byłaś.. I nic nie widział wcześniej?Głaszcze Cię i Tule..
    Amus,Ty kiedy podgląd?Ostatnio szliśmy równo
    2 tygodnie temu byłam!!! Co może sie tak szybko zrobić?

Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    2 tygodnie temu byłam!!! Co może sie tak szybko zrobić?
    No włąśnie to dlatego dziwne dla mnie...Yousee, on może coś nie dojrzał i tak Cię leczył... Fuck! No aż coś mi się robi...I jeszcze Cię olał...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie jestem wściekła. Nie wierze w to co powiedział muszę to potwierdzić!

Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, dobrze, bądz wsciekła i działaj...idz do innego gina albo i do dwóch... Yousee, a Ty długo do tego gina chodziłas? wczesniej zadowolona byłas?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam juz trochę i byłam zadowolona, opinie ma świetne na znany lekarz. W tamtym roku wysłał mnie na laparo z podejrzeniem torbieli i okazało sie ze to był ropień od jelit. Wiec teraz on juz mnie nie bedzie operował. Cham i prostak! Tylko nie wiem do kogo teraz mam iść :( juz nie wierze opiniom na necie :( kto sie leczy w Krakowie?

Księga Hioba
‹‹ 671 672 673 674 675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ