CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi tam wszystko jedno
Chociaż mój ma córkę i pewnie chciałby syna
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Ja też dostałam w czerwcu mandat za 91 km w terenie zabudowanym... Już nie mówię, że zabudowania były pół kilometra od ulicy w tym miejscu, bo to jakieś sady były przy drodze tak naprawdę, ale cóż... oficjalnie zabudowany był... Faktem jest, że nie najgorzej być młodą blondynką i spotkać na swojej drodze młodego policjanta - tylko 100zł wynegocjowałam wtedy
a mogłam dostać 400zł...
-
Ale ktoś mial pomysł. Kumpela ma wlasny gabinet hiropodystyczny (dzizas, nawet nie wiem jak sie to odmienia) i dostala reklamowe czekoladki... Patrzcie jakie
http://instagram.com/p/vfzhQKKE_L/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:36
-
Ja po wizycie ze skierowaniem do szpitala. Na lewym jajowodzie wodniak a na prawym jajniku jakies dziwne zmiany. Endometrioza? Pomocy!!!
scarllet lubi tę wiadomość
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
Księga Hioba -
nick nieaktualny
-
Matko, ja dzisiaj taki zapieprz w pracy, że nawet nie miałam kiedy do Was tu zajrzeć, teraz nadrabiam.
Yousee, współczuję, też nie wiem za bardzo co to wodniak, ale może w szpitalu się tym szybko zajmą… :tulę:
Anatolka, twarda jesteś, dasz radę! I wydęb relanium, bo sama się domyślam jaki to poziom stresu taka procedura.
Tulipanna, Renieczka - ładne jaja, działać działać
-
Yousee wrote:Ja po wizycie ze skierowaniem do szpitala. Na lewym jajowodzie wodniak a na prawym jajniku jakies dziwne zmiany. Endometrioza? Pomocy!!!
Amus,Ty kiedy podgląd?Ostatnio szliśmy równo -
Yousee wrote:Ja po wizycie ze skierowaniem do szpitala. Na lewym jajowodzie wodniak a na prawym jajniku jakies dziwne zmiany. Endometrioza? Pomocy!!!
Yousee, wodniak na ogol to nie jest dramat na szczescietroche problematyczne, ale nie jakos strasznie. Wycina sie i po wodniaku
jestes zdrowa jak rydz, albo obserwuje - zalezy jaki tam duzy sie zrobil. Endometriozy po usg tu nie wymyslaj - musi byc bardzo charakterystyczna torbiel, zeby dalo se z wiekszym prawdopodobienstwem powiedziec, ze to endomedna... Ale na 100% nigdy sie nie da. Bierze Cie do swojego szpitala gin? Tak byloby najpraktyczniej i dla Ciebie najkorzystniej w tej sytuacji. Nie denerwuj sie, bo to nic nie zmieni... :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:54
-
nick nieaktualny
-
Amus87 wrote:tulipanna jaki pogląd jak ja 37 dc mam
7 dni temu dupka odstawiłam
jak @ nie przyjdzie to w pt ide do gina bo jakoś trzeba ten okres wywołać
A ja już czuje pregnyl...kurde mam wrażenie, że jutro mi da w kość solidnie...już dziś mie krzyż boli i lewy jajnik bolał...i latam siku ciągle... -
Anatolka wrote:Yousee, wodniak na ogol to nie jest dramat na szczescie
troche problematyczne, ale nie jakos strasznie. Wycina sie i po wodniaku
jestes zdrowa jak rydz, albo obserwuje - zalezy jaki tam duzy sie zrobil. Endometriozy po usg tu nie wymyslaj - musi byc bardzo charakterystyczna torbiel, zeby dalo se z wiekszym prawdopodobienstwem powiedziec, ze to endomedna... Ale na 100% nigdy sie nie da. Bierze Cie do swojego szpitala gin? Tak byloby najpraktyczniej i dla Ciebie najkorzystniej w tej sytuacji. Nie denerwuj sie, bo to nic nie zmieni... :*
już do tego gina nie pójdę, bo mnie olał strasznie, powiedział ze sie nie podejmie operacji i mam iść do szpitala uniwersyteckiego. A ja jeszcze muszę to posprawdzac, nie pójdę od razu na zabieg. Bedzie dobrze!!!
Dzieki dziewczyny :*"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
tulipanna wrote:No ale jak to?Przecież miesiac temu byłaś.. I nic nie widział wcześniej?Głaszcze Cię i Tule..
Amus,Ty kiedy podgląd?Ostatnio szliśmy równo"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba -
Chodziłam juz trochę i byłam zadowolona, opinie ma świetne na znany lekarz. W tamtym roku wysłał mnie na laparo z podejrzeniem torbieli i okazało sie ze to był ropień od jelit. Wiec teraz on juz mnie nie bedzie operował. Cham i prostak! Tylko nie wiem do kogo teraz mam iść
juz nie wierze opiniom na necie
kto sie leczy w Krakowie?
"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
Księga Hioba