X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi tam wszystko jedno :)
    Chociaż mój ma córkę i pewnie chciałby syna ;)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dostałam w czerwcu mandat za 91 km w terenie zabudowanym... Już nie mówię, że zabudowania były pół kilometra od ulicy w tym miejscu, bo to jakieś sady były przy drodze tak naprawdę, ale cóż... oficjalnie zabudowany był... Faktem jest, że nie najgorzej być młodą blondynką i spotkać na swojej drodze młodego policjanta - tylko 100zł wynegocjowałam wtedy ;) a mogłam dostać 400zł...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tam byś musiała mówić,sie mówi ze nie możesz spać a relanium dobrze tolerujesz i masz nerwy w pracy.A ginowi powiedzieć ze masz i pytać czy można bo sie bardzo stresujesz.

Anatolka lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga- kaśka mianowana - priv

KathleenPL lubi tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Juz juz, z telefonu to trochę trwa :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ktoś mial pomysł. Kumpela ma wlasny gabinet hiropodystyczny (dzizas, nawet nie wiem jak sie to odmienia) i dostala reklamowe czekoladki... Patrzcie jakie
    http://instagram.com/p/vfzhQKKE_L/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 16:36

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja po wizycie ze skierowaniem do szpitala. Na lewym jajowodzie wodniak a na prawym jajniku jakies dziwne zmiany. Endometrioza? Pomocy!!!

scarllet lubi tę wiadomość

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee kurcze a to poważne? nawet nie wiem co to ten wodniak:(

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko, ja dzisiaj taki zapieprz w pracy, że nawet nie miałam kiedy do Was tu zajrzeć, teraz nadrabiam.

Yousee, współczuję, też nie wiem za bardzo co to wodniak, ale może w szpitalu się tym szybko zajmą… :tulę:

Anatolka, twarda jesteś, dasz radę! I wydęb relanium, bo sama się domyślam jaki to poziom stresu taka procedura.

Tulipanna, Renieczka - ładne jaja, działać działać :)

m3sx3e3kqurga36a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    Ja po wizycie ze skierowaniem do szpitala. Na lewym jajowodzie wodniak a na prawym jajniku jakies dziwne zmiany. Endometrioza? Pomocy!!!
    Aj, brzmi niefajnie :( Współczuję... Idz jak najszybciej zapisz sie do szpitala!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    No ale jak to?Przecież miesiac temu byłaś.. I nic nie widział wcześniej?Głaszcze Cię i Tule..
    Amus,Ty kiedy podgląd?Ostatnio szliśmy równo

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:

Yousee, wodniak na ogol to nie jest dramat na szczescie :) troche problematyczne, ale nie jakos strasznie. Wycina sie i po wodniaku :) jestes zdrowa jak rydz, albo obserwuje - zalezy jaki tam duzy sie zrobil. Endometriozy po usg tu nie wymyslaj - musi byc bardzo charakterystyczna torbiel, zeby dalo se z wiekszym prawdopodobienstwem powiedziec, ze to endomedna... Ale na 100% nigdy sie nie da. Bierze Cie do swojego szpitala gin? Tak byloby najpraktyczniej i dla Ciebie najkorzystniej w tej sytuacji. Nie denerwuj sie, bo to nic nie zmieni... :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2014, 19:54

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna jaki pogląd jak ja 37 dc mam :(
    7 dni temu dupka odstawiłam
    jak @ nie przyjdzie to w pt ide do gina bo jakoś trzeba ten okres wywołać:(

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tulipanna jaki pogląd jak ja 37 dc mam :(
    7 dni temu dupka odstawiłam
    jak @ nie przyjdzie to w pt ide do gina bo jakoś trzeba ten okres wywołać:(
    Który??? To co się porobiło Amusku????Wołaj @.. Kurde, mam wrażenie, że ostatnio u każdej z nas jakieś "rewelacje" się robią...Oby Muminka przełamała złą passę tu u nas na forum!
    A ja już czuje pregnyl...kurde mam wrażenie, że jutro mi da w kość solidnie...już dziś mie krzyż boli i lewy jajnik bolał...i latam siku ciągle...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Yousee, wodniak na ogol to nie jest dramat na szczescie :) troche problematyczne, ale nie jakos strasznie. Wycina sie i po wodniaku :) jestes zdrowa jak rydz, albo obserwuje - zalezy jaki tam duzy sie zrobil. Endometriozy po usg tu nie wymyslaj - musi byc bardzo charakterystyczna torbiel, zeby dalo se z wiekszym prawdopodobienstwem powiedziec, ze to endomedna... Ale na 100% nigdy sie nie da. Bierze Cie do swojego szpitala gin? Tak byloby najpraktyczniej i dla Ciebie najkorzystniej w tej sytuacji. Nie denerwuj sie, bo to nic nie zmieni... :*
    Anatolka, tak mi powiedział ze to może byc endometrioza. Boje sie zeby to nie był znów ropień na jelicie :( już do tego gina nie pójdę, bo mnie olał strasznie, powiedział ze sie nie podejmie operacji i mam iść do szpitala uniwersyteckiego. A ja jeszcze muszę to posprawdzac, nie pójdę od razu na zabieg. Bedzie dobrze!!!
    Dzieki dziewczyny :*

Księga Hioba
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tulipanna wrote:
    No ale jak to?Przecież miesiac temu byłaś.. I nic nie widział wcześniej?Głaszcze Cię i Tule..
    Amus,Ty kiedy podgląd?Ostatnio szliśmy równo
    2 tygodnie temu byłam!!! Co może sie tak szybko zrobić?

Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    2 tygodnie temu byłam!!! Co może sie tak szybko zrobić?
    No włąśnie to dlatego dziwne dla mnie...Yousee, on może coś nie dojrzał i tak Cię leczył... Fuck! No aż coś mi się robi...I jeszcze Cię olał...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie jestem wściekła. Nie wierze w to co powiedział muszę to potwierdzić!

Księga Hioba
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, dobrze, bądz wsciekła i działaj...idz do innego gina albo i do dwóch... Yousee, a Ty długo do tego gina chodziłas? wczesniej zadowolona byłas?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodziłam juz trochę i byłam zadowolona, opinie ma świetne na znany lekarz. W tamtym roku wysłał mnie na laparo z podejrzeniem torbieli i okazało sie ze to był ropień od jelit. Wiec teraz on juz mnie nie bedzie operował. Cham i prostak! Tylko nie wiem do kogo teraz mam iść :( juz nie wierze opiniom na necie :( kto sie leczy w Krakowie?

Księga Hioba
‹‹ 671 672 673 674 675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ