CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Lolcia_81 wrote:a mój mąż włąśnie dostał 100EUR mandatu
za rozmawianie przez telefon w czasie jazdy.
ze mną
kuźwa, a miała być fajna wypłata
Mikołaj albo gwiazdka musi przynieść zestaw głośnomówiącya tak w ogóle to firma powinna Mu go zapewnić chyba...
-
Anatolka wrote:Mikołaj albo gwiazdka musi przynieść zestaw głośnomówiący
a tak w ogóle to firma powinna Mu go zapewnić chyba...
Anatolka on ma zestaw głosnomówiący, sama mu kupiłam. Ale posiał go gdzies i poszukać się nie chce
i mam spierdzielony tydzień no
Do drezna to chyba piechotą pójdziemy
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Anatolka wrote:4 stówy - kaszana trochę
Kużwa ale mam nerwa, no !
Pfff....
OK, stało się.
Nie zmienię tego, a kłótnie i nerwy nic nie pomogą , nie ?
tylko zaraz mnie szlag trafi, wrrrrXII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
nick nieaktualny
-
Mam stresa, bo jutro nie będzie mojego lekarza i punkcję będzie mi robił ktoś inny. 4 obcy lekarz. Tak się złożyło, że ani na zakończenie stymulacji do Niego nie trafiłam ani na punkcję, bo akurat w pn i śr Go nie ma w klinice
ale gadałam z Nim i L4 dostanę jakie sobie zażyczę. Niestety liczyłam na coś na uspokojenie - dziewczyny niektóre dostawały w innych klinikach relanium itp a u mnie dziś usłyszałam "raczej tego nie stosujemy. Nie ma potrzeby"... Może On nie ma potrzeby, ale ja mam!
-
nick nieaktualny
-
Natka098 wrote:Anatolka nie stresuj się, będzie dobrze, każdy z lekarzy na pewno równie profesjonalnie wykona zabieg
Nie chodzi o profesjonalizm, bo będzie mi chyba robił punkcję sam założyciel kliniki. Tylko to jest stres i jak wchodzisz i widzisz pyszczek, który znasz i który zna Ciebie i się uśmiechato inaczej się czujesz...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz, mnie spora część stresu ominęła, bo potoczyło się wszystko b.szybko od kwalifikacji itp. Większość tabletek antykoncepcyjnych wzięłam po prostu - nie wiedząc, że są wstępem do długiego protokołu, bo to był zbieg okoliczności z tą niewchłonięta torbielą...
Napisałam smsa mojemu ginowi z przychodni, żeby lepiej wymyślił coś, co może mi przepisać na uspokojenie w tej sytuacji. Jak mi nie dadzą jutro recepty to Jemu pomędze -
Anatolko,to może idź do rodzinnego lekarza niech Ci przepisze relanium.Po co masz sie stresowac,tym bardziej ze to nie wskazane.
Która z Was ma doświadczenie z castangusem i coś mi o tym napisze?
My wróciliśmy od gina, i juz po;p Szalony ten mój Ukochany;)A gin kazał od jutra dopiero:)Ale sobie poczekają chłopaki nie?Podobno tak łatwiej o dziewczynkę przed owu:p
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, zaglądam co u was
Anatolko życzę powodzenia i spokoju!
Tulipanno owocnych starań
Co do mandatów to mi mąż już 2 w tym roku przywlókł ;/ Czyli też 400 pękło, żal, ale co zrobić, nic, lepiej nie myśleć, zapłacić i zapomnieć.
Ja też wczoraj byłam na wizycie, znowu 3 jajeczka, 22-24 mm, to mój 4 cykl, obym ich nie zmarnowała