CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dziewczynki dziś wracam do brania metforminy i jutro, pierwszy dzień z clo, jestem mega ciekawa czy coś z tego wyjdzie
Będę szczęśliwa jeśli w ogóle owulka się pojawi, to będzie wielki sukces
Yousee zasięgnij opinii innego lekarza ale nie zwlekaj, bo trzeba działać z takimi dziadostwami -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny. Mam pytanie juz 3 cykl biorę clostybegyt, mam takie pytanie czy to możliwe zeby w tym cyklu nie miala owulacji skoro przez pierwsze dwa cykle miałam? Pytam bo w poprzednich dniach płodnych miałam śluz i monitoring to wiem ze byla owulacja a w tym cyklu nie mogłam mieć monitoringu i śluzu nie było więc sama nie wiem. A temperatury akurat nie mierzyłam:-( napiszcie co myślicie pozdrawiam
-
nick nieaktualnykarolllka wrote:Hej dziewczyny. Mam pytanie juz 3 cykl biorę clostybegyt, mam takie pytanie czy to możliwe zeby w tym cyklu nie miala owulacji skoro przez pierwsze dwa cykle miałam? Pytam bo w poprzednich dniach płodnych miałam śluz i monitoring to wiem ze byla owulacja a w tym cyklu nie mogłam mieć monitoringu i śluzu nie było więc sama nie wiem. A temperatury akurat nie mierzyłam:-( napiszcie co myślicie pozdrawiam
wszystko może się wydarzyć, nie ma odpowiedzi, możesz zrobić monit czy doszło do owulacji, lub zbadać w 7 dpo progesteron i się wtedy dowiesz.karolllka lubi tę wiadomość
-
Kurczę, obiecywałam sobie ze ten cykl bedzie na spokojnie i znowu schizuję;/ dziś rano zrobiłam test - 11 dpo i wysokie temperatury. Test OCZYWIŚCIE negatywny, a właśnie uświadomiłam sobie ze temperatura trzyma się wysoko przez luteinę;/ wiec pewnie gdybym nie brała juz by pokazywała szykowanie do @, a tu taka fałszywa nadzieja:(
Karollka- progestron zrób ok 21 dc i będziesz wiedzieć czy była owulka. Ja tak robię teraz chociaż już nie łykam CLO.
Idę chyba jutro na ten posiew, chłopa psychicznie szykuję na spermiogram i trzeba szykowac się na HSGliczę ze po tym będzie dzidzi w pierwszym cyklu!
karolllka lubi tę wiadomość
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualnykarolllka wrote:Hej dziewczyny. Mam pytanie juz 3 cykl biorę clostybegyt, mam takie pytanie czy to możliwe zeby w tym cyklu nie miala owulacji skoro przez pierwsze dwa cykle miałam? Pytam bo w poprzednich dniach płodnych miałam śluz i monitoring to wiem ze byla owulacja a w tym cyklu nie mogłam mieć monitoringu i śluzu nie było więc sama nie wiem. A temperatury akurat nie mierzyłam:-( napiszcie co myślicie pozdrawiam
Ja też mam problem ze śluzem, wspomagam się siemieniem i octem jabłkowym ale na wiele to się nie zdaje. Śluz nie musi się lać strumieniami, musi być w okolicach szyjki aby ułatwić plemnikom wniknięcie do macicy. Mimo skąpego śluzu owulacja u mnie się odbywa, nawet potrójnaTak więc nie myśleć o śluzie tylko działać z chłopem
Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:25
-
-
nick nieaktualny
-
Witajcie! Ja w pracy dzis zawiecha ze hoho!
Juz 4dni spuznia sie @.test dzis o czulosci 10 negatywny.czy ktoras z Was orietuje sie mnw ile moze sie spuznic po laparoskopi? Przejzalam neta ale nic sie konkretnego nie dowiedzialam! A juz bym chciala brac Clo i patrzec z nowa nadzieja na cykl!
Buziam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypabelka88 wrote:Witajcie! Ja w pracy dzis zawiecha ze hoho!
Juz 4dni spuznia sie @.test dzis o czulosci 10 negatywny.czy ktoras z Was orietuje sie mnw ile moze sie spuznic po laparoskopi? Przejzalam neta ale nic sie konkretnego nie dowiedzialam! A juz bym chciala brac Clo i patrzec z nowa nadzieja na cykl!
Buziam
Może po laparo przesunęła ci sie owulacja, stąd to opóźnienie. -
nick nieaktualnyrenieczka wrote:Ja siemię piję mielone, zalane wrzątkiem. Taki kisiel powiedzmy, bo bardziej to gluta przypomina
Ale jak ktoś ma opory to można w płatkach, jogurcie, czy zupie przemycić
Na razie zjadałam z jogurtem na surowoAle nie wiem czy takie nieprzetworzone będzie miało takie jak trzeba właściwości.
-
nick nieaktualnyDzięki Dziewczyny za odpowiedzi;)
Nie mam możliwości zrobić żadnych badań bo jestem za granicą;(
a śluz zawsze miałam przed owulacją, ale Macie racje wszystko może sie pozmieniać. Dziękuję Pozdrawiam I Trzymam Kciuki Dziewczyny za Was za szczęśliwe zakończenia cykli;-)
-
Amus87 wrote:tulipanna jaki pogląd jak ja 37 dc mam
7 dni temu dupka odstawiłam
jak @ nie przyjdzie to w pt ide do gina bo jakoś trzeba ten okres wywołać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:34
-
Wiecie jakim trzeba byc genialnym człowiekie, żeby tak walnąć się wkość ogonową, żeby tak bolało, że myślałam, że zemdleję...masakra, a teraz boli przy siadaniu ;/
-
Dziewczyny, a powiedzcie mi bo czytam o tej luteinie i nie umiem znaleźć odpowiedzi. Progesteron w tym cyklu miałam kolo 16. Miałam w domu luteinę załatwioną na własną rękę. Nie brałam jej zaraz po owu bo się bałam. Wzięłam raz w 5 dpo potem dwa dni przerwy i teraz od 3 dni znowu. Gdyby liczyć te 10 dni od pierwszej aplikacji to wypadałoby idealnie w dzień mojej spodziewanej @. Nic mi franca nie przedłuży? A może lepic juz teraz przestać ją brać?
Kurde, chyba jednak samoleczenie nie jest dla mnie;D19.07.2016 r. Aleksander