Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w Kraku chodzilan do dr Kisielewskiej ale nie wiem jak tam u niej leczenie nieplodnosci

Tulipanna mizliwe ze mialam pozno owulke w 24 dc moze to dlatego

Od 3 dni cmi podbrzusze ehh

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczynki dziś wracam do brania metforminy i jutro, pierwszy dzień z clo, jestem mega ciekawa czy coś z tego wyjdzie :) Będę szczęśliwa jeśli w ogóle owulka się pojawi, to będzie wielki sukces :)

Yousee zasięgnij opinii innego lekarza ale nie zwlekaj, bo trzeba działać z takimi dziadostwami :/

• Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro sie będę umawiać do innego gina. Zobaczymy, co ma byc to bedzie :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Ci życzę, żeby wszystko było ok.

• Yousee Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki Natka :)

"I jaśniejsze niż południe wzejdzie ci życie,
    a choćby ciemność zapadła, będzie ona jak poranek.
    Możesz ufać, bo jeszcze jest nadzieja..."
    Księga Hioba
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanie juz 3 cykl biorę clostybegyt, mam takie pytanie czy to możliwe zeby w tym cyklu nie miala owulacji skoro przez pierwsze dwa cykle miałam? Pytam bo w poprzednich dniach płodnych miałam śluz i monitoring to wiem ze byla owulacja a w tym cyklu nie mogłam mieć monitoringu i śluzu nie było więc sama nie wiem. A temperatury akurat nie mierzyłam:-( napiszcie co myślicie pozdrawiam

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 listopada 2014, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolllka wrote:
    Hej dziewczyny. Mam pytanie juz 3 cykl biorę clostybegyt, mam takie pytanie czy to możliwe zeby w tym cyklu nie miala owulacji skoro przez pierwsze dwa cykle miałam? Pytam bo w poprzednich dniach płodnych miałam śluz i monitoring to wiem ze byla owulacja a w tym cyklu nie mogłam mieć monitoringu i śluzu nie było więc sama nie wiem. A temperatury akurat nie mierzyłam:-( napiszcie co myślicie pozdrawiam

wszystko może się wydarzyć, nie ma odpowiedzi, możesz zrobić monit czy doszło do owulacji, lub zbadać w 7 dpo progesteron i się wtedy dowiesz.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• _analiza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, obiecywałam sobie ze ten cykl bedzie na spokojnie i znowu schizuję;/ dziś rano zrobiłam test - 11 dpo i wysokie temperatury. Test OCZYWIŚCIE negatywny, a właśnie uświadomiłam sobie ze temperatura trzyma się wysoko przez luteinę;/ wiec pewnie gdybym nie brała juz by pokazywała szykowanie do @, a tu taka fałszywa nadzieja:(

Karollka- progestron zrób ok 21 dc i będziesz wiedzieć czy była owulka. Ja tak robię teraz chociaż już nie łykam CLO.

Idę chyba jutro na ten posiew, chłopa psychicznie szykuję na spermiogram i trzeba szykowac się na HSG :) liczę ze po tym będzie dzidzi w pierwszym cyklu! :)

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolllka wrote:

Ja też mam problem ze śluzem, wspomagam się siemieniem i octem jabłkowym ale na wiele to się nie zdaje. Śluz nie musi się lać strumieniami, musi być w okolicach szyjki aby ułatwić plemnikom wniknięcie do macicy. Mimo skąpego śluzu owulacja u mnie się odbywa, nawet potrójna :) Tak więc nie myśleć o śluzie tylko działać z chłopem :) Powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 08:25

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolllka wrote:
    ja nie mam sluzu i owu byla, wiec tylko monitoring powie jak bylo.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przy jakiem tempce powjawia sie @?
    wczoraj mialam 36,5 dzisiaj 36,3 no kurcze kiedy ona sie pojawi

• pabelka88 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Ja w pracy dzis zawiecha ze hoho!
    Juz 4dni spuznia sie @.test dzis o czulosci 10 negatywny.czy ktoras z Was orietuje sie mnw ile moze sie spuznic po laparoskopi? Przejzalam neta ale nic sie konkretnego nie dowiedzialam! A juz bym chciala brac Clo i patrzec z nowa nadzieja na cykl!
    Buziam <3

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki!

czy simie lniane to trzeba gotować, czy mozna na surowo?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja siemię piję mielone, zalane wrzątkiem. Taki kisiel powiedzmy, bo bardziej to gluta przypomina :P
    Ale jak ktoś ma opory to można w płatkach, jogurcie, czy zupie przemycić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pabelka88 wrote:
    Witajcie! Ja w pracy dzis zawiecha ze hoho!
    Juz 4dni spuznia sie @.test dzis o czulosci 10 negatywny.czy ktoras z Was orietuje sie mnw ile moze sie spuznic po laparoskopi? Przejzalam neta ale nic sie konkretnego nie dowiedzialam! A juz bym chciala brac Clo i patrzec z nowa nadzieja na cykl!
    Buziam <3

Może po laparo przesunęła ci sie owulacja, stąd to opóźnienie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Ja siemię piję mielone, zalane wrzątkiem. Taki kisiel powiedzmy, bo bardziej to gluta przypomina :P
    Ale jak ktoś ma opory to można w płatkach, jogurcie, czy zupie przemycić :)

Na razie zjadałam z jogurtem na surowo :D Ale nie wiem czy takie nieprzetworzone będzie miało takie jak trzeba właściwości.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi;)
    Nie mam możliwości zrobić żadnych badań bo jestem za granicą;(
    a śluz zawsze miałam przed owulacją, ale Macie racje wszystko może sie pozmieniać. Dziękuję Pozdrawiam I Trzymam Kciuki Dziewczyny za Was za szczęśliwe zakończenia cykli;-)

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    tulipanna jaki pogląd jak ja 37 dc mam :(
    7 dni temu dupka odstawiłam
    jak @ nie przyjdzie to w pt ide do gina bo jakoś trzeba ten okres wywołać:(
    Też czekam...miała być w pon wg gina, wczoraj myslałam, że będzie bo wypadał 28dc, dzisiaj 29dc i cisza...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 10:34

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie jakim trzeba byc genialnym człowiekie, żeby tak walnąć się wkość ogonową, żeby tak bolało, że myślałam, że zemdleję...masakra, a teraz boli przy siadaniu ;/

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a powiedzcie mi bo czytam o tej luteinie i nie umiem znaleźć odpowiedzi. Progesteron w tym cyklu miałam kolo 16. Miałam w domu luteinę załatwioną na własną rękę. Nie brałam jej zaraz po owu bo się bałam. Wzięłam raz w 5 dpo potem dwa dni przerwy i teraz od 3 dni znowu. Gdyby liczyć te 10 dni od pierwszej aplikacji to wypadałoby idealnie w dzień mojej spodziewanej @. Nic mi franca nie przedłuży? A może lepic juz teraz przestać ją brać?
    Kurde, chyba jednak samoleczenie nie jest dla mnie;D

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ