X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nic beta 0,1 ale TSH mi sie nie podoba 2,5 :/
    a okresu nadal brak

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem na 4. Od początku mam dawke 2 tab dziennie. Dwa pierwsze cykle 2 x1 przez 4 dni, a trzeci i obecny cykl 2 x 1 przez 5 dni. Hoduję zawsze po 3 pecherzyki, ale ciąży dalej nie ma :(

Amus przykro się odbiera takie wyniki, wiem cos o tym, tulę :* A z tym TSH trzeba cos zrobić.

Ja dzis kończę maraton seksowy, owulka raczej juz była, więc poprawię na koniec i.... niech się dzieje wola nieba :)

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yousee wrote:
    W poniedziałek inny gin i chirurg. Trzymajcie kciuki zeby mnie nie cieli!
    Trzymam mocno kciuki, niech Cię tam dobrze obejrzą!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    ale mnie jajniki ciągną :( i ogólnie cały "dół"......

boje się, że mój m może na owu nie zdążyć :( dziś 10dc, zawsze owu była koło 17/18dc ale przy tym zwiększonym clo cholera wie.... a monitoring dopiero w piątek wieczorem, 12dc... to możliwe żeby tak szybko owu przyszła ?
    Czy może was tez dziewczyny przy clo tak pare dni przed owu coś ciągnie ?

Ehhh jak nie urok to....
    Loluś, no mnie ciągnie ewidentnie przed owu. Przecież ja już panikowałam w poniedziałek że mi pęcherzyk nie dotrwa do wizyty u gina. Ale dotrwał. Także spokojnie. Możesz odczuwać takie ciągnięcie, to pęcherzyk się tam rozpiera. Czy z clo czy bez clo ja zawsze czułam te pobolewania i sam ból owulacyjny.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    renieczka wrote:
    Lolcia ja przed owulacją mam takie odczucie rozpierania w jajnikach, a później w samą owulację dość silny ból. Mi Gin powiedziała, że to płyn z pękniętego pęcherzyka drażni jamę otrzewnową i stąd ból, szczególnie, ze ja hoduje po 3 pęcherzyki i wszystkie pękają :) więc bol mam skumulowany

Amus ja ze wzglęgu na pracę zmianową mierzę o 5.00, wstaję do toalety w nocy ale nie zwracam na to uwagi. Chyba, że oprócz wc podróżujesz jeszcze przez jakiś czas zanim z powrotem trafisz do łóżka. Wg metody Rotzera bodajże taka normalna nocna wizyta w wc nie zakłóca wykresu
    Renireczka, Ty to hardcorem jesteś z tymi 3 pęcherzykami:) Ja raz i to po połówce clo (za pierwszym razem) miałam dwa. A teraz po 1 ostatnie dwa cylke łącznie z tym.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    a okresu nadal brak
    Amusku...tuli Cię Tulipanna... <głaszcze>

Amus87 lubi tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ANATOLKO, co u Ciebie? Jak po punkcji???? Łodezwij się tu do nas...

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    8 jajeczek w sumie pobrali. Metode IMSI mamy, czyli najlepsza z mozliwych. Na razie zle sie czuje po narkozie, wymiotuje... moge dzwonic juz jutro kolo poludnia, zeby sie czegos dowiedziec od embriologow.

tulipanna, Natka098, Sowaa, MerlinMo, ale.ale, scarllet, Miu95 lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Anatolko, 8 jajek :) Oby się teraz ładnie zapłodniły i hop do brzusia :D Odpoczywaj :*

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie!Kura z Ciebie ze hoho! Niech Ci II kreski wynagrodza ból, wymioty i cały ten czas...Zaciskam paluszki.. Kiedy transfer?

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    8 jajeczek w sumie pobrali. Metode IMSI mamy, czyli najlepsza z mozliwych. Na razie zle sie czuje po narkozie, wymiotuje... moge dzwonic juz jutro kolo poludnia, zeby sie czegos dowiedziec od embriologow.

To teraz odpoczywaj, powiedz na zwolnieniu... A potem szykuj sie na bole i wymioty ale juz ciążowe!! :D

Ja sie dzis nienajlepiej czuje. Od wczoraj mi wszystko smierdzi, a dzis mi niedobrze sie zrobilo w autobusie. I w ogóle taka senna jestem. Ale na pierwsze oznaki to za wczesnie jeszcze wiec pewnie pogoda plus stres i zmęczenie... ehhh

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    a okresu nadal brak
    Przytulam :*
    Yousee wrote:
    W poniedziałek inny gin i chirurg. Trzymajcie kciuki zeby mnie nie cieli!
    Zaciśnięte!

Amus87 lubi tę wiadomość

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    WOW :) Pieknie! Zaciskam kciuki za dalsze postępowanie :)

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie...wywołałam wilka z lasu...lekko lamię, więc jutro @ przyjdzie...i dupa blada... :(

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia póki małpicy nie ma jest szansa 3mam kciuki!:)

Anatolka super wieści:D

Kathleen ja mialam identycznie plus mega zgaga i odrzut od fajek ale ja to mam co miesiąc niemalże :/ i już wiem ze to nie ciąża oby w Twoim przypadku to była fasolka:)
    a progesteronu nie badałam drugi raz, w sumie mogłam :/

Renieczka no podnosze sobie euthyrox od jutra ;/ renieczko 3mam kciuki za pozytywny wynik maratonu;):D

• Sowaa Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:

Anatolka super, ze to już za Tobą, obyś nam przyniosła niebawem wspaniałe wieści.
    Budzą sie we mnie pozytywne emocje jak czytam o kobietach które przystępują do invitro, bo u mnie w pracy już trzecia dziewczyna ma to za sobą i maja swoje wymarzone i dlugo wyczekiwane perełki. Trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:23

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Andzia póki małpicy nie ma jest szansa 3mam kciuki!:)

Anatolka super wieści:D

Kathleen ja mialam identycznie plus mega zgaga i odrzut od fajek ale ja to mam co miesiąc niemalże :/ i już wiem ze to nie ciąża oby w Twoim przypadku to była fasolka:)
    a progesteronu nie badałam drugi raz, w sumie mogłam :/

Renieczka no podnosze sobie euthyrox od jutra ;/ renieczko 3mam kciuki za pozytywny wynik maratonu;):D

No ja idę w piątek na progesteron, mam nadzieję, że wieczorem będę mieć wyniki i die dowiem czy owu była czy nie. Tym razem jadę bez lutki.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • MerlinMo Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które zaczeły z clo, jak u was?
    Ja poza uderzeniami goraca nie mialam jakis dokuczliwych objawow.
    od czwartku powinnam miec monitoring ale lekarz wyjezdza i monitoring bede miala niedziela i poniedzialek....

26603ba0de8c61b097ec08d568691b55.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    moze przedluzyc, ja odstawiam po 10 dniach i czekam na @ ale mi roznie wychodzi raz po odstawieniu mialam dopiero po 2 tyg. a raz po 5 dniach.
    A myślicie że duże kuku sobie zrobię jak dziś nie wezmę tej luteiny juz? Czy ktoras z Was robiła jakie hocki klocki z lutką ?

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MerlinMo wrote:
    Dziewczyny, które zaczeły z clo, jak u was?
    Ja poza uderzeniami goraca nie mialam jakis dokuczliwych objawow.
    od czwartku powinnam miec monitoring ale lekarz wyjezdza i monitoring bede miala niedziela i poniedzialek....
    Ja juz dwa cykle z clo i w obu mniej wiecej w drugim i trzecim dniu mam problem z ostrością widzenia, mam doly i puchne!!!

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 674 675 676 677 678 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ