CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już jestem na 4. Od początku mam dawke 2 tab dziennie. Dwa pierwsze cykle 2 x1 przez 4 dni, a trzeci i obecny cykl 2 x 1 przez 5 dni. Hoduję zawsze po 3 pecherzyki, ale ciąży dalej nie ma
Amus przykro się odbiera takie wyniki, wiem cos o tym, tulę :* A z tym TSH trzeba cos zrobić.
Ja dzis kończę maraton seksowy, owulka raczej juz była, więc poprawię na koniec i.... niech się dzieje wola nieba -
Lolcia_81 wrote:ale mnie jajniki ciągną
i ogólnie cały "dół"......
boje się, że mój m może na owu nie zdążyćdziś 10dc, zawsze owu była koło 17/18dc ale przy tym zwiększonym clo cholera wie.... a monitoring dopiero w piątek wieczorem, 12dc... to możliwe żeby tak szybko owu przyszła ?
Czy może was tez dziewczyny przy clo tak pare dni przed owu coś ciągnie ?
Ehhh jak nie urok to.... -
renieczka wrote:Lolcia ja przed owulacją mam takie odczucie rozpierania w jajnikach, a później w samą owulację dość silny ból. Mi Gin powiedziała, że to płyn z pękniętego pęcherzyka drażni jamę otrzewnową i stąd ból, szczególnie, ze ja hoduje po 3 pęcherzyki i wszystkie pękają
więc bol mam skumulowany
Amus ja ze wzglęgu na pracę zmianową mierzę o 5.00, wstaję do toalety w nocy ale nie zwracam na to uwagi. Chyba, że oprócz wc podróżujesz jeszcze przez jakiś czas zanim z powrotem trafisz do łóżka. Wg metody Rotzera bodajże taka normalna nocna wizyta w wc nie zakłóca wykresu -
8 jajeczek w sumie pobrali. Metode IMSI mamy, czyli najlepsza z mozliwych. Na razie zle sie czuje po narkozie, wymiotuje... moge dzwonic juz jutro kolo poludnia, zeby sie czegos dowiedziec od embriologow.
tulipanna, Natka098, Sowaa, MerlinMo, ale.ale, scarllet, Miu95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:8 jajeczek w sumie pobrali. Metode IMSI mamy, czyli najlepsza z mozliwych. Na razie zle sie czuje po narkozie, wymiotuje... moge dzwonic juz jutro kolo poludnia, zeby sie czegos dowiedziec od embriologow.
To teraz odpoczywaj, powiedz na zwolnieniu... A potem szykuj sie na bole i wymioty ale juz ciążowe!!
Ja sie dzis nienajlepiej czuje. Od wczoraj mi wszystko smierdzi, a dzis mi niedobrze sie zrobilo w autobusie. I w ogóle taka senna jestem. Ale na pierwsze oznaki to za wczesnie jeszcze wiec pewnie pogoda plus stres i zmęczenie... ehhh -
Amus87 wrote:no nic beta 0,1 ale TSH mi sie nie podoba 2,5
a okresu nadal brak
Yousee wrote:W poniedziałek inny gin i chirurg. Trzymajcie kciuki zeby mnie nie cieli!Amus87 lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:8 jajeczek w sumie pobrali. Metode IMSI mamy, czyli najlepsza z mozliwych. Na razie zle sie czuje po narkozie, wymiotuje... moge dzwonic juz jutro kolo poludnia, zeby sie czegos dowiedziec od embriologow.
Pieknie! Zaciskam kciuki za dalsze postępowanie
-
nick nieaktualnyAndzia póki małpicy nie ma jest szansa 3mam kciuki!
Anatolka super wieści:D
Kathleen ja mialam identycznie plus mega zgaga i odrzut od fajek ale ja to mam co miesiąc niemalżei już wiem ze to nie ciąża oby w Twoim przypadku to była fasolka:)
a progesteronu nie badałam drugi raz, w sumie mogłam
Renieczka no podnosze sobie euthyrox od jutra ;/ renieczko 3mam kciuki za pozytywny wynik maratonu;)
-
Anatolka super, ze to już za Tobą, obyś nam przyniosła niebawem wspaniałe wieści.
Budzą sie we mnie pozytywne emocje jak czytam o kobietach które przystępują do invitro, bo u mnie w pracy już trzecia dziewczyna ma to za sobą i maja swoje wymarzone i dlugo wyczekiwane perełki. Trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2014, 20:23
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Amus87 wrote:Andzia póki małpicy nie ma jest szansa 3mam kciuki!
Anatolka super wieści:D
Kathleen ja mialam identycznie plus mega zgaga i odrzut od fajek ale ja to mam co miesiąc niemalżei już wiem ze to nie ciąża oby w Twoim przypadku to była fasolka:)
a progesteronu nie badałam drugi raz, w sumie mogłam
Renieczka no podnosze sobie euthyrox od jutra ;/ renieczko 3mam kciuki za pozytywny wynik maratonu;)
No ja idę w piątek na progesteron, mam nadzieję, że wieczorem będę mieć wyniki i die dowiem czy owu była czy nie. Tym razem jadę bez lutki. -
Dziewczyny, które zaczeły z clo, jak u was?
Ja poza uderzeniami goraca nie mialam jakis dokuczliwych objawow.
od czwartku powinnam miec monitoring ale lekarz wyjezdza i monitoring bede miala niedziela i poniedzialek.... -
aszka wrote:moze przedluzyc, ja odstawiam po 10 dniach i czekam na @ ale mi roznie wychodzi raz po odstawieniu mialam dopiero po 2 tyg. a raz po 5 dniach.
19.07.2016 r. Aleksander
-
MerlinMo wrote:Dziewczyny, które zaczeły z clo, jak u was?
Ja poza uderzeniami goraca nie mialam jakis dokuczliwych objawow.
od czwartku powinnam miec monitoring ale lekarz wyjezdza i monitoring bede miala niedziela i poniedzialek....