X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psycholog to nic zlego. Ja bardzo sie ciesze, ze sie wybralam. Moj gin jest bardzo wspierajacy i dal mi skierowanie. Nawet pochwalil, ze doroslam do takiej decyzji. Poukladalo mi sie duzo spraw po rozmowach z psychologiem :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Dziewczyny ja w sobotę biorę pierwszą tabl . CLO trochę się boję ale mam nadzieję że pomoże i uda się w końcu :)
    Witaj w klubie...też w sobotę startuję z CLO / Lametta, chociaż nie wiem czy jest sens :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:49

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Dziewczyny 36,6. ;36,3 ; 36,1 z dzisiaj . Nir spada ona za bardzo?? Nie wiem czy isc jutro do gina szkoda mi troche kasy bo moze malpa na dniach przyjdzie....:/
    Może daj sobie czas do pon i nie mysl ciągle o @ bo to pewnie stres ją opóźnia.

<3
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podobne gorace kapiele moga przyspieszyc @ ale czy to na wszystkie dziala to trudno powiedziec...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • _analiza Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Another wrote:
    Ja myślę, że takie bawienie się lutką to nic dobrego nie niesie. W końcu to jest hormon. Ciągłe skoki, jeden dzień do góry, dwa dni zapomniałam, trzy dni wzięłam i znów odstawię. Według mnie ogranizm zeświruje, bo jednak progestreon podnosi się w jednej tylko fazie cyklu. Trochę przekombinowane jak dla mnie. Szkoda by mi było następnego cyklu, bo wg mnie na pewno to wpłynie na produkcję hormonów przez organizm.
    No ja wiem, sama też żałuję że w ogóle to wzięłam. Głupia, głupia. Tak czy siak juz się stało, mam nadzieje ze jakichś skutkow strasznych to nie przyniesie:|
    Az tak mi tej temperatury nie podniosło wiec może nie będzie źle.

<3 19.07.2016 r. Aleksander <3
    dqpri09ktfkq6z2z.png

3jgxgzu3myzlo4jg.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    Dziewczyny 36,6. ;36,3 ; 36,1 z dzisiaj . Nir spada ona za bardzo?? Nie wiem czy isc jutro do gina szkoda mi troche kasy bo moze malpa na dniach przyjdzie....:/
    no to jest spory spadek, ale nie masz porównania z poprzednimi cyklami wiec ciezko cokolwiek stwierdzic IMO

Obudzilam się rano, cycki bola koszmarnie. Jeden taki twardy, ze hej. Po umyciu Glowy stwierdzam, ze nie mam siana jak codzien i nie mam problemu z rozczesaniem ich co juz jest dziwne. Do tego cera jakas lepsza o.O
    Ja nie wiem, cos sie dziwnego dzieje i nie wiem co. Jeszcze musze poobserwowac paznokcie... One tez zawsze stanowily problem...

_analiza lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny. U mnie już 19 dpo. Dzis zrobiłam kolejny test i sama nie wiem co myśleć,bo mój cień jakby wyrazniejszy albo ja już mam zwidy:-(. Mojemu m nawet nic nie mówie o dzisiejszym tescie. Choc wczoraj dopytywal czy @ przyszła. Jak do jutra nie przyjdzie @ podejde na betę, bo chce mieć spokojny weekend bez wkrecania się. Piersi mnie też okropnie bolą, az tej nocy się obudziłam z bólu.

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa dawaj foto testu ;) moze owu była później ? :)
    Kciukam :)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma szans żeby była owu pozniej,bo miałam minit -wszystkie 3 pecherzyki byly pekniete i moja gin się złapała nawet za głowę... Test postaram się wrzucić wieczorkiem jak wrócę do domu po pracy :-) Oby tylko dotrwać do konca dnia,bo jakos tak chorobowo/gorączkowo się czuje.

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • ale.ale Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    no to jest spory spadek, ale nie masz porównania z poprzednimi cyklami wiec ciezko cokolwiek stwierdzic IMO

Obudzilam się rano, cycki bola koszmarnie. Jeden taki twardy, ze hej. Po umyciu Glowy stwierdzam, ze nie mam siana jak codzien i nie mam problemu z rozczesaniem ich co juz jest dziwne. Do tego cera jakas lepsza o.O
    Ja nie wiem, cos sie dziwnego dzieje i nie wiem co. Jeszcze musze poobserwowac paznokcie... One tez zawsze stanowily problem...

Kathleen, to albo ciąża, albo wiesiołek ;)

Sowa, mam dobre przeczucia, zrób betę jutro i będziesz spokojniejsza.

m3sx3e3kqurga36a.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale.ale wrote:
    Kathleen, to albo ciąża, albo wiesiołek ;)

Sowa, mam dobre przeczucia, zrób betę jutro i będziesz spokojniejsza.

To od wiesiolka moga sie dziac takie rzeczy? No to ciekawe by bylo.
    Na ciążę IMO jeszcze za wczesnie, jeszcze tydzień od owu nie minął...

Mloda mi sie dzis zwymiotowała w nocy. Ja cos bierze, mnie tez gardlo boli i czuje cos od brzucha. Oby o mnie nie dopadlo!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:58

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w robocie też panuje wirus, jakas jelitowka.

Dzięki ale.ale i Lolcia za wiarę,ale ja czuję że @ nadejdzie raz dwa. Prędzej stawiam na jakies nieprawidłowości w cyklu,niz to drugie. Ehh czekam do jutra cierpliwie.

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha...:) Sowa, na początku ciąży człowiek czuje się jak na miesiączkę ;)

• Lolcia_81 Ekspertka

Wysłany: 20 listopada 2014, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka, mogą być wszystkie wymienione w ulotce ;) ale nie muszą.
    ja na przykład "fizycznych" skutków nie zauważyłam wcale, za to psychiczne i owszem... zdarza mi sie ryczec z byle powodu i ogólnie jestem rozdrażniona i często się przez to żremy z mężem :(

Jeśli się w tym cyklu nie uda, to chyba poproszę od następnego o zniame clo na letrozol, może nie będę tak świrować :(

miłego dzionka:)

XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek :-(
    IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery :-(
    I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25% :-(
    II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 - :( ale 11 mrozaków :)
  • Alicja92 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobietki. Moj styczniowy cykl juz bedzie stymulowany.Po ilu cyklach udalo Wam sie zajsc w ciaze?

• Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Nie dziękuję kochane :*
    Andzia o nie będę sama :) ja clo + dupek i do tego metforminę biore i bromergon :)
    dziewczyny jakie mogą być skutki uboczne clo ?
    Ja Parlodel (czyli Bromocriptinum) po owulacji lub jej braku (czyt. 2 ostatnie cykle) tez dupek + luteina

Amus87 lubi tę wiadomość

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

Kiedy masz w lanie testować? :)

<3
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowaa wrote:
    Nie ma szans żeby była owu pozniej,bo miałam minit -wszystkie 3 pecherzyki byly pekniete i moja gin się złapała nawet za głowę... Test postaram się wrzucić wieczorkiem jak wrócę do domu po pracy :-) Oby tylko dotrwać do konca dnia,bo jakos tak chorobowo/gorączkowo się czuje.
    Ja mam dobre przeczucia, trzymam kciuki za bete :)

<3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja92 wrote:
    Witam kobietki. Moj styczniowy cykl juz bedzie stymulowany.Po ilu cyklach udalo Wam sie zajsc w ciaze?

Witaj
    Ja jestem na clo już 4 cykl. Teraz długie 14 dni fazy lutealnej przede mną póki się dowiem co i jak :)
    Oby Tobie udało się za pierwszym razem :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia w piątek idę na progesteron wiec juz cos będę wiedzieć..
    ale nie ludze sie, wlasnie walczę w pracy z temperatura, którą mnie rozklada. Moja mama dzwonila tez, ze mloda ma gorączkę, wiec stawiam na wirusa.

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
‹‹ 676 677 678 679 680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ