CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Landryneczka wrote:Dziewczyny ja w sobotę biorę pierwszą tabl . CLO trochę się boję ale mam nadzieję że pomoże i uda się w końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 09:49
-
Amus87 wrote:Dziewczyny 36,6. ;36,3 ; 36,1 z dzisiaj . Nir spada ona za bardzo?? Nie wiem czy isc jutro do gina szkoda mi troche kasy bo moze malpa na dniach przyjdzie....
-
Another wrote:Ja myślę, że takie bawienie się lutką to nic dobrego nie niesie. W końcu to jest hormon. Ciągłe skoki, jeden dzień do góry, dwa dni zapomniałam, trzy dni wzięłam i znów odstawię. Według mnie ogranizm zeświruje, bo jednak progestreon podnosi się w jednej tylko fazie cyklu. Trochę przekombinowane jak dla mnie. Szkoda by mi było następnego cyklu, bo wg mnie na pewno to wpłynie na produkcję hormonów przez organizm.
Az tak mi tej temperatury nie podniosło wiec może nie będzie źle.19.07.2016 r. Aleksander
-
Amus87 wrote:Dziewczyny 36,6. ;36,3 ; 36,1 z dzisiaj . Nir spada ona za bardzo?? Nie wiem czy isc jutro do gina szkoda mi troche kasy bo moze malpa na dniach przyjdzie....
Obudzilam się rano, cycki bola koszmarnie. Jeden taki twardy, ze hej. Po umyciu Glowy stwierdzam, ze nie mam siana jak codzien i nie mam problemu z rozczesaniem ich co juz jest dziwne. Do tego cera jakas lepsza
Ja nie wiem, cos sie dziwnego dzieje i nie wiem co. Jeszcze musze poobserwowac paznokcie... One tez zawsze stanowily problem..._analiza lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny. U mnie już 19 dpo. Dzis zrobiłam kolejny test i sama nie wiem co myśleć,bo mój cień jakby wyrazniejszy albo ja już mam zwidy:-(. Mojemu m nawet nic nie mówie o dzisiejszym tescie. Choc wczoraj dopytywal czy @ przyszła. Jak do jutra nie przyjdzie @ podejde na betę, bo chce mieć spokojny weekend bez wkrecania się. Piersi mnie też okropnie bolą, az tej nocy się obudziłam z bólu.
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
Sowaa dawaj foto testu
moze owu była później ?
Kciukam
XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Nie ma szans żeby była owu pozniej,bo miałam minit -wszystkie 3 pecherzyki byly pekniete i moja gin się złapała nawet za głowę... Test postaram się wrzucić wieczorkiem jak wrócę do domu po pracy
Oby tylko dotrwać do konca dnia,bo jakos tak chorobowo/gorączkowo się czuje.
-
KathleenPL wrote:no to jest spory spadek, ale nie masz porównania z poprzednimi cyklami wiec ciezko cokolwiek stwierdzic IMO
Obudzilam się rano, cycki bola koszmarnie. Jeden taki twardy, ze hej. Po umyciu Glowy stwierdzam, ze nie mam siana jak codzien i nie mam problemu z rozczesaniem ich co juz jest dziwne. Do tego cera jakas lepsza
Ja nie wiem, cos sie dziwnego dzieje i nie wiem co. Jeszcze musze poobserwowac paznokcie... One tez zawsze stanowily problem...
Kathleen, to albo ciąża, albo wiesiołek
Sowa, mam dobre przeczucia, zrób betę jutro i będziesz spokojniejsza.
-
ale.ale wrote:Kathleen, to albo ciąża, albo wiesiołek
Sowa, mam dobre przeczucia, zrób betę jutro i będziesz spokojniejsza.
To od wiesiolka moga sie dziac takie rzeczy? No to ciekawe by bylo.
Na ciążę IMO jeszcze za wczesnie, jeszcze tydzień od owu nie minął...
Mloda mi sie dzis zwymiotowała w nocy. Ja cos bierze, mnie tez gardlo boli i czuje cos od brzucha. Oby o mnie nie dopadlo!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:58
-
U mnie w robocie też panuje wirus, jakas jelitowka.
Dzięki ale.ale i Lolcia za wiarę,ale ja czuję że @ nadejdzie raz dwa. Prędzej stawiam na jakies nieprawidłowości w cyklu,niz to drugie. Ehh czekam do jutra cierpliwie.
-
Landryneczka, mogą być wszystkie wymienione w ulotce
ale nie muszą.
ja na przykład "fizycznych" skutków nie zauważyłam wcale, za to psychiczne i owszem... zdarza mi sie ryczec z byle powodu i ogólnie jestem rozdrażniona i często się przez to żremy z mężem
Jeśli się w tym cyklu nie uda, to chyba poproszę od następnego o zniame clo na letrozol, może nie będę tak świrować
miłego dzionka:)XII.2015 - ICSI nr 1 - 1komorka, 1 zarodek
IV.2016 - ICSI nr 2 - 11 komorek, 6 zaplodnionych, dwa zarodki, dwa transfery
I.2017 histeroskopia, usunięcie przegrody. Emek - fragmentacja 25%
II.2017 - IMSI - 22komorki,18 dojrzałych, 15 zaplodnilo sie, transfer 511 -ale 11 mrozaków
-
Landryneczka wrote:Nie dziękuję kochane :*
Andzia o nie będę samaja clo + dupek i do tego metforminę biore i bromergon
dziewczyny jakie mogą być skutki uboczne clo ?Amus87 lubi tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:no to jest spory spadek, ale nie masz porównania z poprzednimi cyklami wiec ciezko cokolwiek stwierdzic IMO
Ja nie wiem, cos sie dziwnego dzieje i nie wiem co. Jeszcze musze poobserwowac paznokcie... One tez zawsze stanowily problem... -
Sowaa wrote:Nie ma szans żeby była owu pozniej,bo miałam minit -wszystkie 3 pecherzyki byly pekniete i moja gin się złapała nawet za głowę... Test postaram się wrzucić wieczorkiem jak wrócę do domu po pracy
Oby tylko dotrwać do konca dnia,bo jakos tak chorobowo/gorączkowo się czuje.
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:Witam kobietki. Moj styczniowy cykl juz bedzie stymulowany.Po ilu cyklach udalo Wam sie zajsc w ciaze?
Witaj
Ja jestem na clo już 4 cykl. Teraz długie 14 dni fazy lutealnej przede mną póki się dowiem co i jak
Oby Tobie udało się za pierwszym razem