SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie chcę zaśmiecać, ale zostało mi całe nie rozpakowane opakowanie CLO.. Mogę sprzedać gdyby któraś potrzebowała.

Pabelka trzymam za ciebie kciuki :)

pabelka88 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtorzylam test.wynik -.od dzis biore dupka przez 3 dni 2x1 i czekam na @.
    Powodzenia kochane!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    aszka ja tez mam w świeta urlop, jużod 20-go, do Nowego Roku :)
    też odpoczne, bo na święta jedziemy do moich rodziców, a potem na Sylwestra do rodziny na mazury :)
    ja mam podobnie :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymamy kciukasy z Anatolke dzis! <3

Jak u Was dziewczyny? Cos czuje, ze @ sie zbliza. A bez lutki to czuje, ze pms gigant sie zaczyna!!

Tak w ogóle sie zastanawiam jaki jest % dziewczyn, którym udali sie po clo. Bo jak na razie to my z cyklu na cykl tylko na te @ czekamy bez większych nadziei. A wiekszosc dziewczyn, które znam zachodziło po odstawieniu clo gdy juz nie miały większych nadziei. No to jak to jest z tym...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Nie trzeba byc na czczo;)powodzenia

Madziara, Ty lepiej powiedz co u Ciebie, bo czekam i czekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    Na ostatniej wizycie jak byliśmy to lekarz umówił się z nami na prenatalne u siebie 3.12 ale stwierdził, że szczęśliwy cykl był jednak cyklem stymulowanym bo z CLO więc dał mi skierowanie na badania genetyczne do poradni też (tak dodatkowo) bo tam mają lepszy sprzęt i oprócz USG mają też porobić badania z krwi, lekarz mówił, że ciążę po CLO jak każda naturalna ciąża = zdrowe ale woli dmuchać na zimne :P i mieć pewność, że jest OK bo jednak jakaś ingerencja w ten podział komórek była a poza tym jesteśmy po jednym poronieniu może też dla tego..ale trzeba wierzyć w to, że będzie dobrze :)
    z jednej strony rozumiem z drugiej nie :P czyli ciąże z CLO są narażone na większe ryzyko??

no i oczywiscie kciukam u Was ale bedzie na bank wszystko ok!:)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy po fasolinke <3 :*

Amus87, Amberla, KathleenPL, Sowaa, tulipanna, pabelka88, Andzia1984, scarllet, renieczka, ale.ale, kotkapc lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    jupi jupi:D

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:

Jejejeje :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie proszę laikowi ;)
    Biorę CLO pierwszy raz od soboty do środy, ale dziś niestety rozchorowałam się, gorączka dostałam antybiotyk, myślicie, że powinnam przerwać i odpuścić sobie ten cykl? czy brać jeszcze te dwa dni i iść w piątek na usg?

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrelaaaaa!Co z Twoja beta dzisiejsza???? Odezwij sie!

ANATOLKO, niech fasolina zostanie z Tobą!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Huraaaa...trzymam dalej kciuki :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Biorę CLO pierwszy raz od soboty do środy, ale dziś niestety rozchorowałam się, gorączka dostałam antybiotyk, myślicie, że powinnam przerwać i odpuścić sobie ten cykl? czy brać jeszcze te dwa dni i iść w piątek na usg?
    ja osobiscie bym przemyślała czy antybiotyk jest potzrebny ale to musisz sama ocenić bo lekarze przepisują na wszystko teraz

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    brac i isc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    No to trzymamy kciukasy z Anatolke dzis! <3

Jak u Was dziewczyny? Cos czuje, ze @ sie zbliza. A bez lutki to czuje, ze pms gigant sie zaczyna!!

Tak w ogóle sie zastanawiam jaki jest % dziewczyn, którym udali sie po clo. Bo jak na razie to my z cyklu na cykl tylko na te @ czekamy bez większych nadziei. A wiekszosc dziewczyn, które znam zachodziło po odstawieniu clo gdy juz nie miały większych nadziei. No to jak to jest z tym...
    duzo dziewczyn tutaj zaszło za 1 razem, albo jak odstawiło. Chociaz wg lekarzy to jak sie nie zajdzie za 3 razem to juz marne szanse ale skoro sie odstawia i zachodzi to szanse sa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:59

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, wszystkie kciuki zaciśnięte, paluchy u stóp też :D

Z Clo to mi się wydaje, że może być szczęśliwy taki pierwszy cykl po odstawieniu - jajniki mogą jeszcze "z rozpędu" coś naprodukować, endometrium nie powinno być znękane przez Clo, a głowa nieco odpoczywa, i bach, się udaje. Ja dlatego po 2-3 cyklach z Clo zrobię jeden miesiąc przerwy :zastanawia się:

tulipanna lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ja osobiscie bym przemyślała czy antybiotyk jest potzrebny ale to musisz sama ocenić bo lekarze przepisują na wszystko teraz

nie no mam zapalenie oskrzeli i wysoką gorączkę więc antybiotyk niezbędny.. też jestem ostrożna z antybiotykami..

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    brac i isc.
    tak też zrobię :D :D dzięki :*

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    nie no mam zapalenie oskrzeli i wysoką gorączkę więc antybiotyk niezbędny.. też jestem ostrożna z antybiotykami..
    no to w takim razie bierz ;) CLO też i skocz na USG antybioityk pewnie masz max 7 dni powinnas sie wyrobić do owulacji

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no to w takim razie bierz ;) CLO też i skocz na USG antybioityk pewnie masz max 7 dni powinnas sie wyrobić do owulacji
    Dzięki! No właśnie liczę na to, że do owulacji powinnam się wyrobić.. chociaż mam cykora..
    do kontroli idę w piątek i dr zadecyduje czy dalej muszę brać antybiotyk, także modlę się o zdrowie :)

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ