X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie chcę zaśmiecać, ale zostało mi całe nie rozpakowane opakowanie CLO.. Mogę sprzedać gdyby któraś potrzebowała.

Pabelka trzymam za ciebie kciuki :)

pabelka88 lubi tę wiadomość

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • pabelka88 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powtorzylam test.wynik -.od dzis biore dupka przez 3 dni 2x1 i czekam na @.
    Powodzenia kochane!

2007 Maciuś <3
    02.03.2016 transfer Blastocysty 411, 7dpt beta 54,9,9dpt beta 165,12dpt beta 625 <3 KOCHAM!!!
    2 mrożaczki -blastki 422 i 322 <3
    c899c781c5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia_81 wrote:
    aszka ja tez mam w świeta urlop, jużod 20-go, do Nowego Roku :)
    też odpoczne, bo na święta jedziemy do moich rodziców, a potem na Sylwestra do rodziny na mazury :)
    ja mam podobnie :)

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to trzymamy kciukasy z Anatolke dzis! <3

Jak u Was dziewczyny? Cos czuje, ze @ sie zbliza. A bez lutki to czuje, ze pms gigant sie zaczyna!!

Tak w ogóle sie zastanawiam jaki jest % dziewczyn, którym udali sie po clo. Bo jak na razie to my z cyklu na cykl tylko na te @ czekamy bez większych nadziei. A wiekszosc dziewczyn, które znam zachodziło po odstawieniu clo gdy juz nie miały większych nadziei. No to jak to jest z tym...

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • Amberla Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziara wrote:
    Nie trzeba byc na czczo;)powodzenia

Madziara, Ty lepiej powiedz co u Ciebie, bo czekam i czekam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda_lena88 wrote:
    Na ostatniej wizycie jak byliśmy to lekarz umówił się z nami na prenatalne u siebie 3.12 ale stwierdził, że szczęśliwy cykl był jednak cyklem stymulowanym bo z CLO więc dał mi skierowanie na badania genetyczne do poradni też (tak dodatkowo) bo tam mają lepszy sprzęt i oprócz USG mają też porobić badania z krwi, lekarz mówił, że ciążę po CLO jak każda naturalna ciąża = zdrowe ale woli dmuchać na zimne :P i mieć pewność, że jest OK bo jednak jakaś ingerencja w ten podział komórek była a poza tym jesteśmy po jednym poronieniu może też dla tego..ale trzeba wierzyć w to, że będzie dobrze :)
    z jednej strony rozumiem z drugiej nie :P czyli ciąże z CLO są narażone na większe ryzyko??

no i oczywiscie kciukam u Was ale bedzie na bank wszystko ok!:)

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedziemy po fasolinke <3 :*

Amus87, Amberla, KathleenPL, Sowaa, tulipanna, pabelka88, Andzia1984, scarllet, renieczka, ale.ale, kotkapc lubią tę wiadomość

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    jupi jupi:D

• KathleenPL Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:

Jejejeje :D

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomóżcie proszę laikowi ;)
    Biorę CLO pierwszy raz od soboty do środy, ale dziś niestety rozchorowałam się, gorączka dostałam antybiotyk, myślicie, że powinnam przerwać i odpuścić sobie ten cykl? czy brać jeszcze te dwa dni i iść w piątek na usg?

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ambrelaaaaa!Co z Twoja beta dzisiejsza???? Odezwij sie!

ANATOLKO, niech fasolina zostanie z Tobą!

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Andzia1984 Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka wrote:
    Huraaaa...trzymam dalej kciuki :)

<3
    7cf94ccacd07ea1bb77d5a9aa72a6f44.png
    Nawet najczarniejsza noc w twoim życiu ma swój koniec. Musisz tylko doczekać świtu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    Biorę CLO pierwszy raz od soboty do środy, ale dziś niestety rozchorowałam się, gorączka dostałam antybiotyk, myślicie, że powinnam przerwać i odpuścić sobie ten cykl? czy brać jeszcze te dwa dni i iść w piątek na usg?
    ja osobiscie bym przemyślała czy antybiotyk jest potzrebny ale to musisz sama ocenić bo lekarze przepisują na wszystko teraz

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    brac i isc.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    No to trzymamy kciukasy z Anatolke dzis! <3

Jak u Was dziewczyny? Cos czuje, ze @ sie zbliza. A bez lutki to czuje, ze pms gigant sie zaczyna!!

Tak w ogóle sie zastanawiam jaki jest % dziewczyn, którym udali sie po clo. Bo jak na razie to my z cyklu na cykl tylko na te @ czekamy bez większych nadziei. A wiekszosc dziewczyn, które znam zachodziło po odstawieniu clo gdy juz nie miały większych nadziei. No to jak to jest z tym...
    duzo dziewczyn tutaj zaszło za 1 razem, albo jak odstawiło. Chociaz wg lekarzy to jak sie nie zajdzie za 3 razem to juz marne szanse ale skoro sie odstawia i zachodzi to szanse sa.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 14:59

• ale.ale Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anatolka, wszystkie kciuki zaciśnięte, paluchy u stóp też :D

Z Clo to mi się wydaje, że może być szczęśliwy taki pierwszy cykl po odstawieniu - jajniki mogą jeszcze "z rozpędu" coś naprodukować, endometrium nie powinno być znękane przez Clo, a głowa nieco odpoczywa, i bach, się udaje. Ja dlatego po 2-3 cyklach z Clo zrobię jeden miesiąc przerwy :zastanawia się:

tulipanna lubi tę wiadomość

m3sx3e3kqurga36a.png
  • asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    ja osobiscie bym przemyślała czy antybiotyk jest potzrebny ale to musisz sama ocenić bo lekarze przepisują na wszystko teraz

nie no mam zapalenie oskrzeli i wysoką gorączkę więc antybiotyk niezbędny.. też jestem ostrożna z antybiotykami..

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png
    "Nie war­to uciekać przed nieunik­nionym, gdyż wcześniej czy później tra­fia się w miej­sce, gdzie nieunik­nione właśnie przy­było i cze­ka."

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aszka wrote:
    brac i isc.
    tak też zrobię :D :D dzięki :*

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 listopada 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asia-m-b wrote:
    nie no mam zapalenie oskrzeli i wysoką gorączkę więc antybiotyk niezbędny.. też jestem ostrożna z antybiotykami..
    no to w takim razie bierz ;) CLO też i skocz na USG antybioityk pewnie masz max 7 dni powinnas sie wyrobić do owulacji

• asia-m-b Autorytet

Wysłany: 24 listopada 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus87 wrote:
    no to w takim razie bierz ;) CLO też i skocz na USG antybioityk pewnie masz max 7 dni powinnas sie wyrobić do owulacji
    Dzięki! No właśnie liczę na to, że do owulacji powinnam się wyrobić.. chociaż mam cykora..
    do kontroli idę w piątek i dr zadecyduje czy dalej muszę brać antybiotyk, także modlę się o zdrowie :)

Anielka & Antek ♥
    Aniołek ♥
    211xe6yduj4ncphs.png

‹‹ 698 699 700 701 702 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ