X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Nie dobijajcie mnie :(. Ja mam nadzieje ze chociaz w 3 cyklu z clo zaskocze...
    zazwyczaj duzo dziewczyn tutaj zaskakiwalo albo za 1 albo po odstawieniu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    wyczytałam ze takie bule podbrzusza moga byc tez znakiem ze jest sie w cizy ale jakos w to nie wierze a powiedzcie mi czy ktos wie jaka temperatura pochwy powinła byc jak sie jest w ciazy a jaka ciała
    tempka powinna wzrosnac znacznie niz w 1 fazie i sie dlugo utrzymywac.

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tem ciała mam 36,4a pochwy 37,6 nie wiem czy to dobrze czy zle

katarynka27
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak bardzo bym chciała maluszka ze juz chyba do głowy dostaje z tego powodu czy wy byliscie monitorowane bo ja nie wiem co sie dzieje w srodku

katarynka27
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Była dziewczyna która zaskoczyła jak w tym szczęśliwym cyklu nie miala monitoringu :). Temperatura powinna być wysoka, ale nie ma określonej temp która musi być w ciąży... To sprawa indywidualna. Nie może zejść poniżej cienkiej czerwonej linii a już na pewno poniżej tej grubszej.
    To może mi tez się uda.. Tym bardziej ze hormony mam ok a na estradiol i cos tam jeszcze musze poczekać do 3 dc. W pamiętniku jeśli ktoś chce, mam opisane wyniki badań które juz zrobiłam. Szwagierka mnie nastraszyla ze przy pcos w ogole nie można mieć dzieci i ze sztuczna owulacja nie jest tak skuteczna jak naturalna... Po clo jest normalna owu czy faktycznie sztuczna?

[link=https://www.suwaczki.com/]f2wlj44jhzx0jd7c.png[/link]

dxomanli5dlutv4a.png
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moze ten brzuch mnie boli bo te pechezyki pekły jakie mieliscie uczucie jak pekały wam idzie to wogule wyczuc

katarynka27
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam pco ale moj lekarz powiedział ze z clo nie powinło byc problemu zeby zajsc w ciaze

katarynka27
  • agusia1991 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny.. Mam pytanko miałam brać luteine przez 10 dni 3x1 czy może zdarzyć sie tak ze dostane @ jeszcze przed skończeniem wszystkich tabletek?

4a5c6a0775295e3f855486a4d8d23caa.png
    i81xegz2mv1sp77g.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agusia1991 wrote:
    Hej dziewczyny.. Mam pytanko miałam brać luteine przez 10 dni 3x1 czy może zdarzyć sie tak ze dostane @ jeszcze przed skończeniem wszystkich tabletek?

Moze sie zdarzyć, ze @ przyjdzie w trakcie przyjmowania luteiny. Wielokrotnie tak mialam.

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    a moze ten brzuch mnie boli bo te pechezyki pekły jakie mieliscie uczucie jak pekały wam idzie to wogule wyczuc
    Jak pekl okropny bol po stronie gdzie byl pecherzyk baa nawet przy oddawaniu moczu czulam bol

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:44

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja tez tak mam ze tez przy sikaniu mnie boli z poczatku myslałam ze mnie przewiało no ale mysle ze to ten pechezyk a jak chodziłas tez cie bolał i jak dlugo

katarynka27
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jak ten pechezyk peknie to trzeba sie starac o dzidzie tak

katarynka27
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Girl25 wrote:
    Była dziewczyna która zaskoczyła jak w tym szczęśliwym cyklu nie miala monitoringu :). Temperatura powinna być wysoka, ale nie ma określonej temp która musi być w ciąży... To sprawa indywidualna. Nie może zejść poniżej cienkiej czerwonej linii a już na pewno poniżej tej grubszej.
    To może mi tez się uda.. Tym bardziej ze hormony mam ok a na estradiol i cos tam jeszcze musze poczekać do 3 dc. W pamiętniku jeśli ktoś chce, mam opisane wyniki badań które juz zrobiłam. Szwagierka mnie nastraszyla ze przy pcos w ogole nie można mieć dzieci i ze sztuczna owulacja nie jest tak skuteczna jak naturalna... Po clo jest normalna owu czy faktycznie sztuczna?
    Mam fatalne pcos ( usg i hormony) a mam syna 3 latka niedawno konczyl. Pcos to nie wyrok. Niestetyclo na mnie nie dziala tak jak powinno

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    czyli jak ten pechezyk peknie to trzeba sie starac o dzidzie tak
    Najlepiej dzien przed albo w ten sam dzien
    Tak przy chodzeniu tez bolalo jakies 3-4 h to trwalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:48

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wczoraj sie kochalismy to moze cos z tego bedzie dzieki wielkie za odpowiedz

katarynka27
  • Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amus a masz gdzieś zapisane wyniki? Tak dla porównania ;)

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzynka nie ma za co sluze pomoca:)
    Girl mam ale na kompie a teraz juz na komorce jestem,androgeny mialam podwyzszone, testosteron bardzo wysoki jajniki oba w drobnych pecherzykach nawet 12 na jednym

• Girl25 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój testosteron to 0,339 ng/ml a norma to 0,06-0,82. Prolaktyna idealna tsh tez niskie i idealne do zajścia w ciaze.jutro idę na insuline i zobaczymy... A w jajnikach tez mam dużo pecherzyków... Ale na razie wychodzi na to ze to jedyny objaw pcos (te pecherzyki)

dxomanli5dlutv4a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2014, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam niedoczynnosc ale od 5 lat ustabiizowaną lekami
    powinnas jeszcze zbadać androstendion i dhea

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 grudnia 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy któraś byłaby taka dobra i zerknęła na wykres mój?? bo ja go nie rozumiem :p

‹‹ 720 721 722 723 724 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ