CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatarynka27 wrote:wyczytałam ze takie bule podbrzusza moga byc tez znakiem ze jest sie w cizy ale jakos w to nie wierze a powiedzcie mi czy ktos wie jaka temperatura pochwy powinła byc jak sie jest w ciazy a jaka ciała
-
Była dziewczyna która zaskoczyła jak w tym szczęśliwym cyklu nie miala monitoringu
. Temperatura powinna być wysoka, ale nie ma określonej temp która musi być w ciąży... To sprawa indywidualna. Nie może zejść poniżej cienkiej czerwonej linii a już na pewno poniżej tej grubszej.
To może mi tez się uda.. Tym bardziej ze hormony mam ok a na estradiol i cos tam jeszcze musze poczekać do 3 dc. W pamiętniku jeśli ktoś chce, mam opisane wyniki badań które juz zrobiłam. Szwagierka mnie nastraszyla ze przy pcos w ogole nie można mieć dzieci i ze sztuczna owulacja nie jest tak skuteczna jak naturalna... Po clo jest normalna owu czy faktycznie sztuczna?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
agusia1991 wrote:Hej dziewczyny.. Mam pytanko miałam brać luteine przez 10 dni 3x1 czy może zdarzyć sie tak ze dostane @ jeszcze przed skończeniem wszystkich tabletek?
Moze sie zdarzyć, ze @ przyjdzie w trakcie przyjmowania luteiny. Wielokrotnie tak mialam.
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualnykatarynka27 wrote:a moze ten brzuch mnie boli bo te pechezyki pekły jakie mieliscie uczucie jak pekały wam idzie to wogule wyczuc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2014, 21:44
-
nick nieaktualnyGirl25 wrote:Była dziewczyna która zaskoczyła jak w tym szczęśliwym cyklu nie miala monitoringu
. Temperatura powinna być wysoka, ale nie ma określonej temp która musi być w ciąży... To sprawa indywidualna. Nie może zejść poniżej cienkiej czerwonej linii a już na pewno poniżej tej grubszej.
To może mi tez się uda.. Tym bardziej ze hormony mam ok a na estradiol i cos tam jeszcze musze poczekać do 3 dc. W pamiętniku jeśli ktoś chce, mam opisane wyniki badań które juz zrobiłam. Szwagierka mnie nastraszyla ze przy pcos w ogole nie można mieć dzieci i ze sztuczna owulacja nie jest tak skuteczna jak naturalna... Po clo jest normalna owu czy faktycznie sztuczna? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mój testosteron to 0,339 ng/ml a norma to 0,06-0,82. Prolaktyna idealna tsh tez niskie i idealne do zajścia w ciaze.jutro idę na insuline i zobaczymy... A w jajnikach tez mam dużo pecherzyków... Ale na razie wychodzi na to ze to jedyny objaw pcos (te pecherzyki)[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny