CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
lillka wrote:Przez 2 cykle miałam monitoring cyklu i potwierdzoną owulację, a teraz zaczęłam cykl z clo bo mam długie cykle.
Wyciszaczem? A na co dokładnie wpływa?
To prawdopodobnie się skrócą cykle.
A gonapeptyl: http://www.ferring.pl/ulotki/gonapeptyl.pdf wycisza LH i FSH. Poczytaj ulotkę -
nick nieaktualny
-
Anatolka wrote:Ok
nie zaglądam tu prawie - odpoczywam z moją fasolinką
czekam sobie spokojnie na test i najchętniej to bym go wcale nie robiła tylko uznała, że wsadzili fasolkę to jest
-
nick nieaktualny
-
Sowaa wrote:Andzia a jak Twój piątkowy monit? Pytam bo nic nie napisałaś
-
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Dziękuję za odpowiedź, a zazywasz jedna czy dwie saszetki inofolicu dziennie ??
Ja piję dwie saszetki dziennie, brałam clo i nic się nie działo.Cigaretta lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, moja gin powiedziała, że w tym cyklu zobaczymy jak wszystko wygląda bez leków, oprócz Euthyroxu i bromergonu, a potem dostanę ewentualnie coś na pęcherzyki. Zastanawiam się tylko czy da mi Clo? BO ja mam owulację co miesiąc, ale pęcherzyki są 17-18 mm i pękają, ale nic z tego jeszcze przez 4 cykle nie wyszło. Dodatkowo moje endometrium mam góra 8, więc małe. Czy Clo dostaje się na wzrost pęcherzyków czy jakiś inny lek?M&M
-
nick nieaktualnyaszka wrote:a przerwy nie robisz od clo?