CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCigaretta wrote:Aszka miałam przerwę po 5 cyklach z Clo i to jakieś parę dobrych miesięcy, gin mi tak kazał, i po przerwie się okazało ,że znowu cykle są bezowulacyjne no i właśnie poprzedni cykl był znowu z Clo, i dziś zaczęłam kolejny. Pęcherzyk dominujący w poprzednim cyklu miałam po niedroznej stronie, po droznej też był, ale mniejszy jakieś 19 mm..
-
Ja też dowiedziałam się że mam pcos.. Tylko wyniki testosteronu, tsh, prolaktyny i cukru mam ok, wszystkie w normie... Jutro idę na insuline, a na zbadanie estradiolu musze poczekać do 3 dnia cyklu. 11 ide do ginekologa i mam nadzieje ze moj 5 dc będzie najwczesniej właśnie 11.12 jednocześnie mam nadzieje ze zdarze zrobić badanie na estradiol...[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link]
-
nick nieaktualnykatarynka27 wrote:mam juz syna ma 7 lat a teraz staramy sie o druge i lekarz mi przepisał cloi jestem juz po jak myslicie kiedy powinłam zrobic test ciazowy bo jeden juz robiłam ale to chyba jeszcze za wczas i wyszedł negatywnie
-
nick nieaktualny
-
katarynka27 wrote:witam mam na imie kasia jestem tu nowa mam pytanie czy po skaczeniu brania cloi bolało was podbrzusze mnie tak boli ze nawet jak chodze to mnie boli
Mnie nie bolał brzuch. Test najlepiej zrób w dniu spodziewanej miesiączki.
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualny