CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:dziewczyny a płodny śluz powinien byc bezbarwny i rozciągliwy? ja od wczoraj mam taki jakby biały( nie kremowy) i dosyć rozciągliwy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 21:13
-
nick nieaktualny
-
nie wiem czy cykl sie przesunal przez owulke,bo testy owulacyjne wychodza negatywne.. okresu nadal brak a wczoraj i przedwczoraj bardzo bolal mnie brzuch.. poczekam.do 6tego grudbia, zrobie test albo od razu wybiore sie do lekarza aby dal cos na wywolanie.Dwa miesiace wczesniej jakos nie mialam problemu z miesiaczka,gdzie wyniki moje byly gorsze,teraz lepiej i problem..czekam,czekam
-
nick nieaktualnykatarynka27 wrote:napisze wam jak mi lekarz napisał jak mam brac leki i napiszcie co wy o tym myslicie a wiec na poczatku brałam Provere 2razy 1 tabletka przez 5dni potem po praniu po 5dniach dostałam okres a potem w 3do8dnia cyklu brałam 2razy1tabletka dziennie w 10do13dnia cyklu brak sexu a 14i15 dał mi usmiechnieta buzke to znaczy ze mamy sie kochac co wy o tym myslicie i na kontrole mam isc dopiero w styczniu
ja proverę brałam na endometrium /ponieważ grubość była ponad normę/ -
nick nieaktualnyTriszkaaa wrote:nie wiem czy cykl sie przesunal przez owulke,bo testy owulacyjne wychodza negatywne.. okresu nadal brak a wczoraj i przedwczoraj bardzo bolal mnie brzuch.. poczekam.do 6tego grudbia, zrobie test albo od razu wybiore sie do lekarza aby dal cos na wywolanie.Dwa miesiace wczesniej jakos nie mialam problemu z miesiaczka,gdzie wyniki moje byly gorsze,teraz lepiej i problem..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywklejem i tu
Ehh endo 10 mm prcherzyk 15 mm ALE nieprawidlowej budowy jakas bruzda w srodku i mogloby potem cos wyjsc ...fajny dr duzo mi wyjasnil. Jajniki zmasakrowane bardzo mam teraz brac lutke 10 dni a potem od razu antyki na miesiac by " zazuszyc"jajniki. Potem od razu clo 2x2
Jesli nie uda sie przez kolejne dwa cykle da skierowanie na laparo ale musze schudnac bardziej mam wielka otylosc brzuszna i moze byc problem z zakwalifikowanien sie do laparo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyscarllet wrote:Anatolko dobra rado: a brac clo? Do inseminacji i tak by mnie nie dopuscili z takim tsh. Mam ostatnie opakowanie. Tylko biore ten antybiotyk jeszcze. Ale tak mi szkoda cyklu
-
nick nieaktualnyAmus87 wrote:wklejem i tu
Ehh endo 10 mm prcherzyk 15 mm ALE nieprawidlowej budowy jakas bruzda w srodku i mogloby potem cos wyjsc ...fajny dr duzo mi wyjasnil. Jajniki zmasakrowane bardzo mam teraz brac lutke 10 dni a potem od razu antyki na miesiac by " zazuszyc"jajniki. Potem od razu clo 2x2
Jesli nie uda sie przez kolejne dwa cykle da skierowanie na laparo ale musze schudnac bardziej mam wielka otylosc brzuszna i moze byc problem z zakwalifikowanien sie do laparo -
scarllet wrote:Anatolko dobra rado: a brac clo? Do inseminacji i tak by mnie nie dopuscili z takim tsh. Mam ostatnie opakowanie. Tylko biore ten antybiotyk jeszcze. Ale tak mi szkoda cyklu
Bierz, zanim bedzie owulacja to juz nie bedziesz brala juz antybiotyku. Tarczycy dostarczysz zwiekszona dawke euthyroxu, wiec zacznie w koncu spadac, bo teraz tylko delikatnie sie waha -
nick nieaktualny
-
U mnie tak jak przypuszczałam owulacja w tym cyklu przyszła wcześniej. Dziś byłam na monicie i jest ciałko żółte. Chyba nie jestem aż tak "popsuta" skoro udaje mi sie wychodować pecherzyk i sam pęka w dobrym czasie, gdyby z tego coś jeszcze było ..... Z jednej strony b.sie cieszę ze jest jakiś tam mały sukces w tym moim leczeniu ale z drugiej jakaś dopadła mnie chandra, bo moja dr coś tam przymruczala , ze jak sie nie powiedzie teraz i w kolejnym 3 cyklu z clo (tfuu tfuu) to pokieruje mnie do innej dr i tak mi smutno z tego powodu ;-(
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
U Nas wizyta bardzo POZYTYWNA
jestem mega zadowolona
nie to co w poradni genetycznej. Dziś lekarz wszystko Nam ładnie pokazał i poopisywał i jest wszystko OK. Widzieliśmy różne narządy dzidzi, dwie rączki, nóżki, policzyliśmy paluszki wszystko na tym etapie jest w porządku
Dzidzia ma 7,15cm, FHR ~ 160ud/min, wg. USG mamy 13t+2dz czyli 14tc
, NT 1,6mm i NB (+) kolejna wizyta jeszcze w tym roku ale dopiero za 4 tygodnie ... czy ja dam radę tyle wytrzymać
Aha Maluszek taka wstydziocha, że pozował pleckami
Kochane dacie radę !!Sowaa, ale.ale, Anatolka, Miu95, scarllet, Natka098, Amus87, aszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Magdalena super wieści
A ja kończę swój 4 cykl z clo, niestety znowu nieudany... Już nie wiem sama co robić, czy barać dalej czy dać sobie spokój i zacząc myśleć o inseminacji czy IVF, ehhh...
Anatolko co tam u Ciebie, jak się czujesz, a raczej czujecie? Doczekać się nie mogę wieści. Trzymam mocno kciuki
Za wszystkie trzymam kciuki i życzę żeby pod choinkę każda dostała bobasa