CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka, wiecie co nie wiem czy to przyczyna Clo, ale boli mnie podbrzusze , teraz oczywscie kazdy bol zauwazam nie to co kiedyś, ale naprawde czuje bóle, moj lekarz 19tego wziął sobie urlop a to by był moj 14dzien owu, i miałam jechac na moni, teraz musze isc na nfz gdzieś tu w moim miasteczku.. zastanawiam się czy bóle moga zwiastować to że coś tam sie dzieje, biore wiesiołek w sumie kilka dni, a dziś obudziłam się i było sporo białawego sluzu, takie mleczny, moze w koncu Inofem i Wiesiek działają, kto wie
Odezwę się po monitoringu, co i jak
Pozdrawiamczekam,czekam -
Hej dziewczyny! Miałam już kilka cykli na clo. Pęcherzyki rosły i nie pękały albo pękały i nic z tego nie wyszło. W tym cyklu brałam od 5 do 9 dnia po 0,5 tabletki. Jajniki i podbrzusze boli że szok tylko śluz nie taki jak powinien. Czytałam że przy Clo może być sucho u mnie śluzu dużo ale gęsty i mleczny w sumie taki jak po owulce (dzisiaj mam 11dc). A jak sprawa śluzu wygląda u was ??
-
nick nieaktualnyAgusia1991aszka wrote:dodaj mnie do przyjaciolek i wtedy ja Ci napisze jak mnie znalezc na fb
na privie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 grudnia 2014, 18:44
-
Hej dziewczyny, bardzo prosze o polubienie mojego pytania do profesora.
Dotyczy PCOS, clo poronien i niepowodzen.
Pozdrawiam i z gory dziekuje:)
Ania
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/pcos-ciaza-pozamaciczna-wczesne-poronienia,5334.html
powyzej link -
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Hej dziewczyny, bardzo prosze o polubienie mojego pytania do profesora.
Dotyczy PCOS, clo poronien i niepowodzen.
Pozdrawiam i z gory dziekuje:)
Ania
https://ovufriend.pl/forum/pytania-do-eksperta-diagnostyka-i-leczenie-nieplodnosci/pcos-ciaza-pozamaciczna-wczesne-poronienia,5334.html
powyzej link -
Lolcia_81 wrote:_analiza , a jak go bierzesz? tzn ile i w jakie dni ?
i z jakiej masz firmy tego donga ?
Biorę od 5 dc (1 dzień bez krwawienia) pprzez parę dni. Pierwszy raz brałam do 12 dc teraz do 9go bo wyjechałam i nie wzielam;D
a kiedy? Rano, bo tak mi najwygodniej leki łykać. Na czczo razem z letroxem i kwasem foliowym;)
Życie jest takie wredne! Spisałam ten cykl na straty aż wczoraj zobaczyłam plamkę krwawego śluzu na bieliźnie. I weź tu człowieku nie rób sobie nadziei...
na dodatek bolą mnie plecy (ale na 99% to echo ćwiczeń i bieżni, 1% na rozkminy wystarcza;/)19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Dong Quai Swanson taki zielony słoiczek.
Biorę od 5 dc (1 dzień bez krwawienia) pprzez parę dni. Pierwszy raz brałam do 12 dc teraz do 9go bo wyjechałam i nie wzielam;D
a kiedy? Rano, bo tak mi najwygodniej leki łykać. Na czczo razem z letroxem i kwasem foliowym;)
Życie jest takie wredne! Spisałam ten cykl na straty aż wczoraj zobaczyłam plamkę krwawego śluzu na bieliźnie. I weź tu człowieku nie rób sobie nadziei...
na dodatek bolą mnie plecy (ale na 99% to echo ćwiczeń i bieżni, 1% na rozkminy wystarcza;/)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2014, 14:03
-
aszka wrote:to zrob za dwa dni test, trzymam kciuki. Bo jezeli to na zagniezdzenie to w ciagu 48 godzin powinna sie pojawic beta.
) i tak sobie będę wstrzymywać oddech dopóki coś się nie wyklaruje;)
19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny_analiza wrote:Właśnie wiem, zrobię jutro bo dziś nic nie wyszło (nie miałoby prawa raczej, HEELOŁ!
) i tak sobie będę wstrzymywać oddech dopóki coś się nie wyklaruje;)
_analiza, tulipanna lubią tę wiadomość
-
nie,nie mierze tempki,za duzo o tym mysle..wiecie co nie moge czegos sie doliczyc w listopadzie okres byl 1ego a w grudniu 5tego, od 4 do 8 dnia bralam Clo ale nie.wiem dlaczego obliczylam sobie ze teraz w piatek 19tego bede miala owulacje to bedIe 14 dzien cyklu, ale przeciez nie byl to 28dniowy cykl.. w pt jade na moni,aha i powiedzcie czy stalo sie cos jesli zamiast przez 4 dni brac Clo bralam 5? nie wiem co mnie zmyliło mam 10.tabletek w pudeleczku i myslalam ze faktycznie musze wziac 5 w tym cyklu.. mam nadzieje ze nic zlego sie nie stalo,znalazlam jakiegos gina bo moj urlop,nfz nie ma miejsc,i znalazlam w celu monitoringu innego.czekam,czekam
-
Powiedzcie mi prosze jak to jest z tym clo?! Jest taka mozliwosc ze jesli bierze sie 3 cykl,zawsze 3-7 i owulka byla ok10dc(prawy jajnik) to czy jesli teraz pracuje lewy(dominujacy) owulka moze byc pozniej(bo np pecherzyk wolniej rosnie na lewym niz na prawym?) ?????Bardzo mnie to intryguje bo zawsze wydawalo mi sie,ze po takich samych dawkach pecherzyki powinny rosnac tym samym tempem?!
-
Ja bralam ze 12 cykli, ale ciagle mialam owulacje z prawego. Lewy sobie spal w najlepsze. Dopiero letrozol w klinice go obudzil.
Wydaje mi sie, ze tu w watku Tulipanna ma rowniutko na zmiane owulacje, raz lewy, raz prawy i prkatycznie zawsze w tym samym dniu dostaje Pregnyl, wiec i owu w tym samym dniu mniej wiecej. Musza, wiec rosnac Jej tak samo z obu stron jajeczka -
nick nieaktualnyBeata.D wrote:Powiedzcie mi prosze jak to jest z tym clo?! Jest taka mozliwosc ze jesli bierze sie 3 cykl,zawsze 3-7 i owulka byla ok10dc(prawy jajnik) to czy jesli teraz pracuje lewy(dominujacy) owulka moze byc pozniej(bo np pecherzyk wolniej rosnie na lewym niz na prawym?) ?????Bardzo mnie to intryguje bo zawsze wydawalo mi sie,ze po takich samych dawkach pecherzyki powinny rosnac tym samym tempem?!