X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sowo, mpze tym razem owu bedzoe pozniej.Ja zwykle 15dc mialam jeszcze pecherzyk.Dopiero clo mi owu przyspieszylo i 12 dc mialam pregnyl podawany.Pecherzyk ma jeescze czas.Rosnie 2mm na dobe wiec ma jeszcze czas urosnac.A owu moze sie przesunac

Anatolka, Sowaa lubią tę wiadomość

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • Sowaa Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulipanna oby tak było. W zeszłym cyklu z clo owulacja przyszła szybko, a w tym cyklu z clo coś wolniej te pecherzyki rosną ale mam nadzieje, ze podrosną ;-) bo mam jeszcze dwa drobne po 6 i 7 mm.

Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...

34bwyx8dfkd7ouw5.png
  • izaboo Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej może lekarz to nie konował ale ma go nie być do 11 stycznia a ja mu trułam o tym zastrzyku na pękanie. Może dał mi go tylko po to żeby mi poprawić nastrój na święta. Zanim mi dał receptę upewnił się ile schudłam. Może na prawdziwe leczenie chce poczekać aż jeszcze schudnę. Zobaczymy co dalej, Jak nie to mam całą masę leków może sama się poleczę hihi jak tak dalej pójdzie i będziemy się tak dokształcać każda z nas może być ginekologiem - teoretykiem!

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izunia, trulas nie trulas On powinien wiedziec, ze to nie ma sensu przy takim malenstwie... Wiele z nas majac domowe usg i plik recept bylaby dobrym praktykiem nawet ;) pochwal sie - ile schudlas? :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • izaboo Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od września w pasie straciłam 6 cm w biodrach 3 biuście 1 cm na wadze 1,8 kg. Ale wolałabym więcej. Od kwietnia 2014 r. mam mniej:
    Waga - 10,4 kg
    Biust - 5 cm
    Brzuch -20cm
    Biodra tylko -14cm
    Strasznie wolno to idzie. A tyć tak szybko i łatwo. Cholera by to te geny. Jak to bywa mama z wykształcenia dietetyk uwielbia tuczyć no i nauczyciel tańca a tu akurat maksyma "Szewc w dziurawych butach chodzi" Bo nie umiem tańczyć :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2014, 17:31

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie chyba na joge zapisuje ,bo startuje nowa grupa niedaleko mnie i postaram sie chodzic :) a od lutego mąz marudzi o bachata, bo tu znow od lutego bedzie nowa grupa... A on sie wcale nie rusza, wiec to bylby sposob...

10kg to moze nie bardzo duzo, ale rozsadnie, ale 20cm robi wrazenie :) na brzuchu to najniebezpieczniejsza nadwaga podobno...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • izaboo Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo ja się specjalnie nie odchudzam stosuje tylko zasadę MŻ czyli "mniej żreć" staram się codziennie jeść grejfruta (ponoć przyspiesza przemianę materii) no i ćwiczę 3 razy w tygodniu w lato sporo schodziło jak uprawiałam nordic walking ale teraz jest za zimno a na mojej ścieżce w lesie znaleźli ciało i od tamtej pory mąż mi zabronił bo boi się że mnie się też może coś stać

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! I co, nie zlapali nikogo? I dobrze małż mowi w takim razie...

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • izaboo Przyjaciółka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety nie złapali

• tulipanna Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iza, ja uwazam ze Ty sobie zaszkodzilas tym razem tym pregnylem.Mogl Ci wypisac ale wziac pozniej, zrobic sama w brzuch..a tak pekly pecherzyki za male z niewyksztalcona prawidlowo komorka jajowa

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lekarz jest od tego zeby nie ulegac tylko sie wziac za swoja robote. Ja ostatnio przeczytalam post w necie ze dziewczyna przeszla 12 inseminacji! i dopiero kazali zbadac nasienie, sie okazalo oczywiscie ze facet ma problem, to w Poznaniu chyba bylo w prywatnej klinice. Takze rece opadaja na tych lekarzy. I jeszcze jej powiedzieli ze to nie ma znaczenia, ze wyniki zle niech przyjdzie na kolejna inseminacje...

• Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wrocilam od gina. moje endometrium wynosi 22mm wiec lekarz smial sie ze albo cos.zmajstrowalam albo przyjdzie mega miesiaczka.. ja poki co.czekam,bolesnie jest jak.na okres ale poki co cisza.. zobaczymy

czekam,czekam
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 grudnia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszkaaa wrote:
    hejka wrocilam od gina. moje endometrium wynosi 22mm wiec lekarz smial sie ze albo cos.zmajstrowalam albo przyjdzie mega miesiaczka.. ja poki co.czekam,bolesnie jest jak.na okres ale poki co cisza.. zobaczymy
    hej, faktycznie masz az poza norme endometrium aby bylo ciazowe... :)

• Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie,a jesli.to nawet ciaza,to.czy to endometrium jest w porzadku?bo teraz zamiast sie cieszyc zaczynam.martwic..

czekam,czekam
  • Anatolka Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie swiruj. Na ciaze ok :) jak nie bedzie ciazy to bedzie duza @ i juz :) pomartwimy sie ewentualnie pozniej. Na razie no stress :)

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 29 grudnia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caly czas nie mialam zadnego bialawego sluzu za to jak wydzlam od gina i po zakupach w galeri poszlam do.wc to sporo z bialymi grudkami, jestem jakims wybrykiem naprawde :D no nic, ja poki co sie wylanczam poinformuje jak.przyjdzie okres :)

Anatolka lubi tę wiadomość

czekam,czekam
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 29 grudnia 2014, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Triszka, trzymam kciuki, wrzesniowki już ruszyły!

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda prawdodpobnie już ruszyły;) ( nie to nie ja:P poczekam aż ta osoba potwierdzi !)

ja bete robiłam oczywiscie ujemna od dzisiaj tabsy

w końcu @ przylazła:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2014, 09:39

• JagodaP Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak tak, ruszyły na pewno :)

Amus, nie wierzę że to powiem, ale gratuluję @! xd

Amus87 lubi tę wiadomość

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • Triszkaaa Koleżanka

Wysłany: 30 grudnia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dziś byłam na becie i jutro odbieram wynik :)
    póki co mam bóle brzucha jak na okres od kilku dni, lecz troche inne, najczęsciej przy napinaniu się :) szyjka wysoko, duże uczucie wilgotnosci , w sumie wszystko jak na okres, procz tego ze kilka dni po owulce zaczely bolec sutki, a teraz to juz cale piersi :D pierw idą moje piersi a potem ja :) no i zawsze na okres dostawałam szału na slodkie a teraz piramidy stoją słodkiego po świętach i nic, w ogole nie mam ochoty .. nic nie jem bo czuje sie taka napełniona.. zobaczymy jutro po wyniku :)) Dam znać jakoś 7/8 rano... póki co z najbardziej wierzytelnych objawów jest moje endometrium 22 mm.. ale nie chce juz się nawijać, CZEKAM !

Anatolka, agania, KathleenPL, MerlinMo, MerlinMo lubią tę wiadomość

czekam,czekam
‹‹ 748 749 750 751 752 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ