CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
mysss - w sumie pocieszyłaś mnie z tym, że w pierwszym cyklu miałaś taką dawkę leku jak ja, ale nie pociesza mnie to, że nie podziałało... chociaż ginekolog w sumie tak mówił, że może się zdarzyć.
Trzymam teraz za Ciebie kciuki żeby się udało i wyrósł piękny pęcherzyk. Ja w drugim cyklu mam nadal dawkę 1x1 i dopiero mam przyjść na monitoring.
Dziewczyny powiedzcie mi, jeśli brałam CLO od 2dc do 6dc to kiedy powinna mniej więcej wystąpił owulacja? -
agniesja wrote:mysss, a jak u Ciebie ze skutkami ubocznymi? Masz jakieś bardziej uciążliwe?
Nie miałam żadnych skutków ubocznych poza tym że czułam klucie jajników.
Agania - dziękimam nadzieję że teraz coś ruszy...
Ja biorę od 5-9 dc i na monitoring mam przyjść 14 dnia wiec w tych okolicach ma być owulacja. Ogólnie w ulotce jest napisane że leczenie rozpoczyna się w 3 lub 5 dc i owulacja powinna byc 11-15 dc.
-
myssss - CLO nie musi od razu działać, wiesz, może tamta dawka była dla Ciebie za mała? Nie martw się na zapas, bo to nie pomaga. I co najważniejsze, fajnie to ujęła moja ginekolog na wizycie: NIE RÓBCIE DZIECI TYLKO SIĘ KOCHAJCIE
jak pani poczuje, że ma pani dużą ochotę na seks to znaczy, że ma pani dni płodne...
myśl pozytywnie! Albo chociaż się staraj!
agniesja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagania wrote:mysss - w sumie pocieszyłaś mnie z tym, że w pierwszym cyklu miałaś taką dawkę leku jak ja, ale nie pociesza mnie to, że nie podziałało... chociaż ginekolog w sumie tak mówił, że może się zdarzyć.
Trzymam teraz za Ciebie kciuki żeby się udało i wyrósł piękny pęcherzyk. Ja w drugim cyklu mam nadal dawkę 1x1 i dopiero mam przyjść na monitoring.
Dziewczyny powiedzcie mi, jeśli brałam CLO od 2dc do 6dc to kiedy powinna mniej więcej wystąpił owulacja?agniesja lubi tę wiadomość