X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania31 wrote:
    Ale nigdy tak bardzo nie cierpiałam mam nadzieję ze macie rację:-)dodam ze nie byłam monitorowana to nie wiem co tam się działo z jajnikami?ostatni raz!!!

Może pójdź jutro do lekarza na usg.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyna mam problem od jakis 5dni mam podwyższona tempke i ciagle mi zimno nie jestem chora miałam dostac okres i tez nie mam co fakt dopiero dwa dni mi sie spuznia a po za tym mam nie regularne cykle czy myslicie ze to moze byc ciaza

katarynka27
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rób test !! :) trzymam kciuki. Czekam na dobre wieści :)!

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jesden robiłam 16stego ale wyszedł negatywny nie wiem czy jutro zrobic czy poczekac do niedzieli tempka mi skacze od 37 do 37,2 potem 37,5 a dzisiaj 37,6 i tak mi skacze

katarynka27
  • agania31 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Może pójdź jutro do lekarza na usg.
    Tak zrobię jak ból nie minie ale polopirynka chyba pomogła bo narazie czuję sie dobrze:-)

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bola mnie jeszcze piersi po bokach tak dziwnie

katarynka27
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    juz jesden robiłam 16stego ale wyszedł negatywny nie wiem czy jutro zrobic czy poczekac do niedzieli tempka mi skacze od 37 do 37,2 potem 37,5 a dzisiaj 37,6 i tak mi skacze

a robiłaś bete?

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olać betę, rób sikańca! Jak jest ciąża to wyjdzie, nie trzeba robić z krwi.

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • agania Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagodaP wrote:
    Olać betę, rób sikańca! Jak jest ciąża to wyjdzie, nie trzeba robić z krwi.

Właśnie, olać betę! Olej test :P dosłownie :) i powodzenia :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • magdab Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda, jak się czujesz w ciąży?
    No a jakie Ty miałaś pierwsze objawy? ;)

Sta­raj się doj­rzeć pro­myk światła tam, gdzie in­ni widzą tyl­ko ciemności.
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam właśnie drugi cykl z CLO. Kolejne podejście. Dzisiaj 6 dzień cyklu. Czytam Was - staram się. Pewnie co nieco mnie ominęło.

Asiek,
    w którym cyklu z CLO Ci się udało zajść w ciążę? Bo chyba tego nie doczytałam :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA
    zaszłam ogólnie w 9 cyklu starań, miałam 3 cykle na clo (ale nie działało na mnie), później 3 cykle z lamettą (działa na takiej samej zasadzie jak clo) i w 3 zaszłam:)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Ja zaczęłam właśnie drugi cykl z CLO. Kolejne podejście. Dzisiaj 6 dzień cyklu. Czytam Was - staram się. Pewnie co nieco mnie ominęło.

Asiek,
    w którym cyklu z CLO Ci się udało zajść w ciążę? Bo chyba tego nie doczytałam :D

Ja zaczynam nowy cykl dzisiaj, a jutro, w drugim dniu zaczynam znowu romans z CLO :)
    NIEPOKORNA - trzymam kciuki żeby był piękny pęcherzyk ;)

niska lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    NIEPOKORNA
    zaszłam ogólnie w 9 cyklu starań, miałam 3 cykle na clo (ale nie działało na mnie), później 3 cykle z lamettą (działa na takiej samej zasadzie jak clo) i w 3 zaszłam:)

Ja mialam 3 cykle z Clo a potem zrobilam przerwe świąteczna. Ale taka przerwe na wszystko. Na leki, wspomgacze, ziola, temperatury itp. I wtedy sie udało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:09

agania, honey028 lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja mialam 3 cykle z Clo a potem zrobilam przerwe świąteczna. Ale taka przerwe na wszystko. Na leki, wspomgacze, ziola, temperatury itp. I wtedy sie udało...

Po prostu wyluzowałaś na maksa... super, że się udało! :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

ja w tym cyklu jakoś też byłam wewnętrznie spokojna :) wiedziałam ze się nie uda i już nastawiałam się na następny cykl :)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Właśnie, olać betę! Olej test :P dosłownie :) i powodzenia :)

Haha, dokładnie tak! :D
    Robiłaś w końcu test Katarynko?

magdab wrote:
    Jagoda, jak się czujesz w ciąży?
    No a jakie Ty miałaś pierwsze objawy? ;)

Ogólnie zmęczona, znudzona ciągłym sikaniem i mega szczęśliwa :)
    Pierwszym objawem były piersi, które przestały boleć zanim przyszła @. Zawsze bolały do 2dc. Cała reszta objawów była identyczna jak na @, bez żadnych różnic w nasilenu czy dniu wystąpienia.

asiek191 wrote:
    NIEPOKORNA

Asiek, GRATULACJE! Niech się kropka trzyma i rośnie <3

KathleenPL wrote:

Tak, nasza Kat jest mistrzem wyluzowywania! Pozazdrościć, że się udało tak na pelnej naturze. Ja jakbym miała przestać obserwować i leczyć to bym dopiero zaczęła świrować :D

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistrzem... Haha. Przestalam myslec o rozmnażaniu po dwóch wypadkach, które zdarzyły się najpierw mojemu mężowi, potem mi w odstępie dwóch tygodni. Chociaz fakt, juz wtedy nie mierzylam temp to dalej nie dalo sie przestac o tym wszystkim myslec. Samochod mnie walnął najprawdopodobniej tuż po owulacji, albo mniej wiecej w jej trakcie. Z mężem sie przepraszaliśmy w 14 dniu cyklu i to byl jedyny raz kiedy nam sie zdarzylo serduszkowac,czyli kolo 11 grudnia, a wypadek mialam 19. To wszystko to cud normalnie jakiś... Nie wierzylam trzem testom i becie... Powiem Wam, ze nawet po usg wciąż mam wątpliwości chociaz trzech lekarzy juz mi potwierdziło...
    Walczcie dziewczyny!

agania lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • daga12 Nowa

Wysłany: 23 stycznia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanie do tych które brały clo. Ja biorę od 5 dnia cyklu i temp rośnie. Dziś jest na poziomie 36.58 a taka temp mam po owulacji a nie przed. Nigdzie nie wyczytałam ze te tabletki podnoszą temp. Wiecie coś na ten temat?

• agania Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga12 wrote:
    Hej dziewczyny. Mam pytanie do tych które brały clo. Ja biorę od 5 dnia cyklu i temp rośnie. Dziś jest na poziomie 36.58 a taka temp mam po owulacji a nie przed. Nigdzie nie wyczytałam ze te tabletki podnoszą temp. Wiecie coś na ten temat?

Ja też brałam CLO w poprzednim cyklu i temperatura mi rosła (na początku przez przeziębienie), ale później jak mi przeszło to temperatura nie spadła...
    Nigdzie nie wyczytałam w ulotce o tym, że może rosnąć, ale teraz już na Twoim i swoim przykładzie myślę, że to prawdopodobne...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 782 783 784 785 786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ