X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania31 wrote:
    Ale nigdy tak bardzo nie cierpiałam mam nadzieję ze macie rację:-)dodam ze nie byłam monitorowana to nie wiem co tam się działo z jajnikami?ostatni raz!!!

Może pójdź jutro do lekarza na usg.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyna mam problem od jakis 5dni mam podwyższona tempke i ciagle mi zimno nie jestem chora miałam dostac okres i tez nie mam co fakt dopiero dwa dni mi sie spuznia a po za tym mam nie regularne cykle czy myslicie ze to moze byc ciaza

katarynka27
  • adrenalina Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rób test !! :) trzymam kciuki. Czekam na dobre wieści :)!

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juz jesden robiłam 16stego ale wyszedł negatywny nie wiem czy jutro zrobic czy poczekac do niedzieli tempka mi skacze od 37 do 37,2 potem 37,5 a dzisiaj 37,6 i tak mi skacze

katarynka27
  • agania31 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Może pójdź jutro do lekarza na usg.
    Tak zrobię jak ból nie minie ale polopirynka chyba pomogła bo narazie czuję sie dobrze:-)

• katarynka27 Koleżanka

Wysłany: 21 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bola mnie jeszcze piersi po bokach tak dziwnie

katarynka27
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katarynka27 wrote:
    juz jesden robiłam 16stego ale wyszedł negatywny nie wiem czy jutro zrobic czy poczekac do niedzieli tempka mi skacze od 37 do 37,2 potem 37,5 a dzisiaj 37,6 i tak mi skacze

a robiłaś bete?

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olać betę, rób sikańca! Jak jest ciąża to wyjdzie, nie trzeba robić z krwi.

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • agania Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JagodaP wrote:
    Olać betę, rób sikańca! Jak jest ciąża to wyjdzie, nie trzeba robić z krwi.

Właśnie, olać betę! Olej test :P dosłownie :) i powodzenia :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • magdab Przyjaciółka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda, jak się czujesz w ciąży?
    No a jakie Ty miałaś pierwsze objawy? ;)

Sta­raj się doj­rzeć pro­myk światła tam, gdzie in­ni widzą tyl­ko ciemności.
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczęłam właśnie drugi cykl z CLO. Kolejne podejście. Dzisiaj 6 dzień cyklu. Czytam Was - staram się. Pewnie co nieco mnie ominęło.

Asiek,
    w którym cyklu z CLO Ci się udało zajść w ciążę? Bo chyba tego nie doczytałam :D

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA
    zaszłam ogólnie w 9 cyklu starań, miałam 3 cykle na clo (ale nie działało na mnie), później 3 cykle z lamettą (działa na takiej samej zasadzie jak clo) i w 3 zaszłam:)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIEPOKORNA wrote:
    Ja zaczęłam właśnie drugi cykl z CLO. Kolejne podejście. Dzisiaj 6 dzień cyklu. Czytam Was - staram się. Pewnie co nieco mnie ominęło.

Asiek,
    w którym cyklu z CLO Ci się udało zajść w ciążę? Bo chyba tego nie doczytałam :D

Ja zaczynam nowy cykl dzisiaj, a jutro, w drugim dniu zaczynam znowu romans z CLO :)
    NIEPOKORNA - trzymam kciuki żeby był piękny pęcherzyk ;)

niska lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    asiek191 wrote:
    NIEPOKORNA
    zaszłam ogólnie w 9 cyklu starań, miałam 3 cykle na clo (ale nie działało na mnie), później 3 cykle z lamettą (działa na takiej samej zasadzie jak clo) i w 3 zaszłam:)

Ja mialam 3 cykle z Clo a potem zrobilam przerwe świąteczna. Ale taka przerwe na wszystko. Na leki, wspomgacze, ziola, temperatury itp. I wtedy sie udało...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:09

agania, honey028 lubią tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:
    Ja mialam 3 cykle z Clo a potem zrobilam przerwe świąteczna. Ale taka przerwe na wszystko. Na leki, wspomgacze, ziola, temperatury itp. I wtedy sie udało...

Po prostu wyluzowałaś na maksa... super, że się udało! :)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • asiek191 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KathleenPL wrote:

ja w tym cyklu jakoś też byłam wewnętrznie spokojna :) wiedziałam ze się nie uda i już nastawiałam się na następny cykl :)

to nasz <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 szczęśliwy cykl!:) nasz mały CUD <3
    CÓRECZKA <3

3i49hdgee1o4pbfq.png
  • JagodaP Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    Właśnie, olać betę! Olej test :P dosłownie :) i powodzenia :)

Haha, dokładnie tak! :D
    Robiłaś w końcu test Katarynko?

magdab wrote:
    Jagoda, jak się czujesz w ciąży?
    No a jakie Ty miałaś pierwsze objawy? ;)

Ogólnie zmęczona, znudzona ciągłym sikaniem i mega szczęśliwa :)
    Pierwszym objawem były piersi, które przestały boleć zanim przyszła @. Zawsze bolały do 2dc. Cała reszta objawów była identyczna jak na @, bez żadnych różnic w nasilenu czy dniu wystąpienia.

asiek191 wrote:
    NIEPOKORNA

Asiek, GRATULACJE! Niech się kropka trzyma i rośnie <3

KathleenPL wrote:

Tak, nasza Kat jest mistrzem wyluzowywania! Pozazdrościć, że się udało tak na pelnej naturze. Ja jakbym miała przestać obserwować i leczyć to bym dopiero zaczęła świrować :D

YCC3p2.png
    Z PCOS & Prl udało się! 24 miesiące, 19 cykl, 10 owulacyjny, 4 z Clo <3
    mLMjp2.png
    Przypadeczek, 2 cykl po powrocie miesiączek...
  • KathleenPL Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistrzem... Haha. Przestalam myslec o rozmnażaniu po dwóch wypadkach, które zdarzyły się najpierw mojemu mężowi, potem mi w odstępie dwóch tygodni. Chociaz fakt, juz wtedy nie mierzylam temp to dalej nie dalo sie przestac o tym wszystkim myslec. Samochod mnie walnął najprawdopodobniej tuż po owulacji, albo mniej wiecej w jej trakcie. Z mężem sie przepraszaliśmy w 14 dniu cyklu i to byl jedyny raz kiedy nam sie zdarzylo serduszkowac,czyli kolo 11 grudnia, a wypadek mialam 19. To wszystko to cud normalnie jakiś... Nie wierzylam trzem testom i becie... Powiem Wam, ze nawet po usg wciąż mam wątpliwości chociaz trzech lekarzy juz mi potwierdziło...
    Walczcie dziewczyny!

agania lubi tę wiadomość

atdciei3o1k6xtk1.png
    relgk6nl74aaqa70.png
  • daga12 Nowa

Wysłany: 23 stycznia 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Mam pytanie do tych które brały clo. Ja biorę od 5 dnia cyklu i temp rośnie. Dziś jest na poziomie 36.58 a taka temp mam po owulacji a nie przed. Nigdzie nie wyczytałam ze te tabletki podnoszą temp. Wiecie coś na ten temat?

• agania Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daga12 wrote:
    Hej dziewczyny. Mam pytanie do tych które brały clo. Ja biorę od 5 dnia cyklu i temp rośnie. Dziś jest na poziomie 36.58 a taka temp mam po owulacji a nie przed. Nigdzie nie wyczytałam ze te tabletki podnoszą temp. Wiecie coś na ten temat?

Ja też brałam CLO w poprzednim cyklu i temperatura mi rosła (na początku przez przeziębienie), ale później jak mi przeszło to temperatura nie spadła...
    Nigdzie nie wyczytałam w ulotce o tym, że może rosnąć, ale teraz już na Twoim i swoim przykładzie myślę, że to prawdopodobne...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
‹‹ 782 783 784 785 786 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ