CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyna mam problem od jakis 5dni mam podwyższona tempke i ciagle mi zimno nie jestem chora miałam dostac okres i tez nie mam co fakt dopiero dwa dni mi sie spuznia a po za tym mam nie regularne cykle czy myslicie ze to moze byc ciazakatarynka27
-
NIEPOKORNA wrote:Ja zaczęłam właśnie drugi cykl z CLO. Kolejne podejście. Dzisiaj 6 dzień cyklu. Czytam Was - staram się. Pewnie co nieco mnie ominęło.
Asiek,
w którym cyklu z CLO Ci się udało zajść w ciążę? Bo chyba tego nie doczytałam
Ja zaczynam nowy cykl dzisiaj, a jutro, w drugim dniu zaczynam znowu romans z CLO
NIEPOKORNA - trzymam kciuki żeby był piękny pęcherzykniska lubi tę wiadomość
-
asiek191 wrote:NIEPOKORNA
zaszłam ogólnie w 9 cyklu starań, miałam 3 cykle na clo (ale nie działało na mnie), później 3 cykle z lamettą (działa na takiej samej zasadzie jak clo) i w 3 zaszłam:)
Ja mialam 3 cykle z Clo a potem zrobilam przerwe świąteczna. Ale taka przerwe na wszystko. Na leki, wspomgacze, ziola, temperatury itp. I wtedy sie udało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2015, 15:09
agania, honey028 lubią tę wiadomość
-
KathleenPL wrote:Ja mialam 3 cykle z Clo a potem zrobilam przerwe świąteczna. Ale taka przerwe na wszystko. Na leki, wspomgacze, ziola, temperatury itp. I wtedy sie udało...
ja w tym cyklu jakoś też byłam wewnętrznie spokojnawiedziałam ze się nie uda i już nastawiałam się na następny cykl
to naszszczęśliwy cykl!
nasz mały CUD
CÓRECZKA
-
agania wrote:Właśnie, olać betę! Olej test
dosłownie
i powodzenia
Haha, dokładnie tak!
Robiłaś w końcu test Katarynko?
magdab wrote:Jagoda, jak się czujesz w ciąży?
No a jakie Ty miałaś pierwsze objawy?
Ogólnie zmęczona, znudzona ciągłym sikaniem i mega szczęśliwa
Pierwszym objawem były piersi, które przestały boleć zanim przyszła @. Zawsze bolały do 2dc. Cała reszta objawów była identyczna jak na @, bez żadnych różnic w nasilenu czy dniu wystąpienia.
asiek191 wrote:NIEPOKORNA
zaszłam ogólnie w 9 cyklu starań, miałam 3 cykle na clo (ale nie działało na mnie), później 3 cykle z lamettą (działa na takiej samej zasadzie jak clo) i w 3 zaszłam:)
Asiek, GRATULACJE! Niech się kropka trzyma i rośnie
KathleenPL wrote:Ja mialam 3 cykle z Clo a potem zrobilam przerwe świąteczna. Ale taka przerwe na wszystko. Na leki, wspomgacze, ziola, temperatury itp. I wtedy sie udało...
Tak, nasza Kat jest mistrzem wyluzowywania! Pozazdrościć, że się udało tak na pelnej naturze. Ja jakbym miała przestać obserwować i leczyć to bym dopiero zaczęła świrować -
Mistrzem... Haha. Przestalam myslec o rozmnażaniu po dwóch wypadkach, które zdarzyły się najpierw mojemu mężowi, potem mi w odstępie dwóch tygodni. Chociaz fakt, juz wtedy nie mierzylam temp to dalej nie dalo sie przestac o tym wszystkim myslec. Samochod mnie walnął najprawdopodobniej tuż po owulacji, albo mniej wiecej w jej trakcie. Z mężem sie przepraszaliśmy w 14 dniu cyklu i to byl jedyny raz kiedy nam sie zdarzylo serduszkowac,czyli kolo 11 grudnia, a wypadek mialam 19. To wszystko to cud normalnie jakiś... Nie wierzylam trzem testom i becie... Powiem Wam, ze nawet po usg wciąż mam wątpliwości chociaz trzech lekarzy juz mi potwierdziło...
Walczcie dziewczyny!agania lubi tę wiadomość
-
daga12 wrote:Hej dziewczyny. Mam pytanie do tych które brały clo. Ja biorę od 5 dnia cyklu i temp rośnie. Dziś jest na poziomie 36.58 a taka temp mam po owulacji a nie przed. Nigdzie nie wyczytałam ze te tabletki podnoszą temp. Wiecie coś na ten temat?
Ja też brałam CLO w poprzednim cyklu i temperatura mi rosła (na początku przez przeziębienie), ale później jak mi przeszło to temperatura nie spadła...
Nigdzie nie wyczytałam w ulotce o tym, że może rosnąć, ale teraz już na Twoim i swoim przykładzie myślę, że to prawdopodobne...