CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Wiem ze takie pytanie juz sie kiedys pojawilo, ale jakos popadam w depresje, jak mam wertowac 830 stron. Mianowicie jak sie ma stwierdzone PCO, to od ktorego dnia zaczynalyscie stymulacje u Clo? Czy to ma znaczenie wogole 2,3 czy 5dc? I czy monitoring w kazdym przypadku jest tak czy siak ok 11 dc? Z gory dziekuje wam za odpowiedz.Asiasia
-
Gin kazał brać luteinę dopochwowo 3 x 1 i zbadać hcg w środę. A ta luteina to jakie pory? No bo w pracy to sobie raczej nie wsadzę... A rano to nie wyleci jak włożę i wstanę zaraz?
No i powiedział, żeby nie podchodzić zbyt entuzjastycznie bo przyrost mały... -
nick nieaktualnyAsiasia wrote:Hej dziewczyny! Wiem ze takie pytanie juz sie kiedys pojawilo, ale jakos popadam w depresje, jak mam wertowac 830 stron. Mianowicie jak sie ma stwierdzone PCO, to od ktorego dnia zaczynalyscie stymulacje u Clo? Czy to ma znaczenie wogole 2,3 czy 5dc? I czy monitoring w kazdym przypadku jest tak czy siak ok 11 dc? Z gory dziekuje wam za odpowiedz.
ale ostatni gin sie dziwil ze przy dlugich cyklach i PCOs dostalam tak wcześnie a nie np od 5dc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie. Brałam Clo od 5 do 9 dc, dziś byłam na USG w 13 dc i mam 3 pecherzyki, jeden na prawym jajniku 22mm i na lewym 26mm i 27mm. Dzisiaj w nocy przytulałam się z męzem ale rano wyjechał i go teraz przez kilka dni nie bedzie, czy mimo to jest szansa na ciąże? i czy te pecherzyki nie za duze sa juz? Lekarz powiedzial ze lada chwila moga peknac, ale nie dal nic na pekniecie bo w tym cyklu mamy sprawdzic czy same pekaja, jak nie to w nastepnym ovitrelle. Jakie sa wasze doswiadczenia w podobnych sytuacjach?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 18:39
-
nick nieaktualny
-
Asiasia wrote:Hej dziewczyny! Wiem ze takie pytanie juz sie kiedys pojawilo, ale jakos popadam w depresje, jak mam wertowac 830 stron. Mianowicie jak sie ma stwierdzone PCO, to od ktorego dnia zaczynalyscie stymulacje u Clo? Czy to ma znaczenie wogole 2,3 czy 5dc? I czy monitoring w kazdym przypadku jest tak czy siak ok 11 dc? Z gory dziekuje wam za odpowiedz.M&M