CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymuszynka wrote:Byłam dziś na kolejnym monitoringu i endo 6,9 mm wiec jest ok.
Iui w poniedzialek. Pęcherzyki sa 3 w sumie to nie wiem ile podrosly bo nie mogłam się z lekarzem dogadać jakiś buc zwykly miałam u niego robić iui ale rezygnuje. 200zl zmarnowane. Nie leczę się w klinice ale zapytam o ten lek o którym mówisz a na przyszłość to wcale nie będę tego clo brala bo bez niego jest nawet lepiej.poszukaj na www.znanylekarz.pl w swoim miescie takiego ktory ma z 70% dobrych opinii.
muszynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak słyszałam, że powinno się badać po 48h, ale akurat 48h wypada w niedzielę rano, więc nie mam jak. Chyba, że są jakieś laby czynne w niedzielę. Tylko teraz jak nawet bym taki znalazła to pewnie na innym sprzęcie robią i wyniki mogą nie być porównywalne. Ehh, no nic czekam do poniedziałku.
-
nick nieaktualnyasienka_wisienka wrote:Tak słyszałam, że powinno się badać po 48h, ale akurat 48h wypada w niedzielę rano, więc nie mam jak. Chyba, że są jakieś laby czynne w niedzielę. Tylko teraz jak nawet bym taki znalazła to pewnie na innym sprzęcie robią i wyniki mogą nie być porównywalne. Ehh, no nic czekam do poniedziałku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co, ja bardziej ucieszyłam sie z informacji o ciąży Peggy niz ze swojej. Moze dlatego, ze sama w swoją nie wierzę ale aż mi sie gorąco zrobiło jak to przeczytałam. Dziewczyny, ktore czekacie na testowanie, szybko dzisiaj na betę, bo to jakis szczęśliwy dzień
-
Sowaa wrote:Nie moze byc inaczej, w koncu niech nas dopadnie to szczescie bo ile można czekać
kiedy testujesz?
Sowaa lubi tę wiadomość