CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziękuję kochane za te wszystkie kciuki, ale naprawdę w tym cyklu to u mnie nic z tego
Liczę na lipiec, bo to mój ulubiony miesiąc
michasia-K szkodaNo ale nowy cykl, nowa nadzieja
czekajacanacud, dobrze napisałaś wymiary pęcherzyka? 6mm to maleństwo, lekarz by raczej nie dał zastrzyku... -
czekającanacud wrote:Cześć Dziewczyny
Ponownie zaczęłam cykl z CLO to już 4. Byłam 11 dc na monitoringu i urosły dwa pęcherzyki po 6 mm, ale endometrium tylko 7 mm.... Lecz dr powiedziała, że ono urośnie, żeby się nie martwić bo to dopiero 11 dc.
Mam do Was pytanko, gdyż 12 dc późnym wieczorem dostałam Ovitrelle i przepisała mi znowu duphaston. Z tym, że wydaje mi się że coś jej się pomyliło bo kazała brać od 19 dc.... to aż 7 dni po zastrzyku... nie za późno? zawsze jak liczę to miałam brać 5tego dnia po podaniu Ovitrelle... Doradźcie mi co zrobić...? Tym razem nie kazała przyjeżdżać sprawdzać czy pęcherzyki pękły, gdyż zawsze pękają a koszt wizyty to 150zł... -
tulipanna wrote:Proponuje gina zmienic. Co za łeb na 6mm pecherzyki daje ovi?? Slabo to clo dziala na Ciebie.. Nic z tego nie bedzie jak Ci leki dal na 6mm prvherzyki..
bardzo malutkie te pęcherzyki miałaś.. u mnie w 10dc było 19mm01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
kurde u mnie 10dc a zalewa mnie sluz płodny! o co chodzi!? no tego to jeszcze nie było.
dziewczynki po becie-o której wyniki? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBlueeye, to moje beta cos duzo jak na 26dc. Ale to pewnie zależy od tego w ktorym dniu cyklu nastąpiło zagnieżdżenie, prawda? Chyba zaczyna do mnie docierać to szczęście. Teraz byle tylko spokojnie donosić. Dziewczyny, u Was tez bedą juz tylko same zielone kropki.
-
aszka wrote:raczej jak nie podrosnie do minimum 6 mm to nie ma, ale sadze ze jest szansa ze podrosnie. Pij winko, pol szklanki, powinno dobic dzieki temu do 6 mm. I koniecznie powiedz lekarzowi ze niech da lek na endo. Bo endometrium jest taka jakby blona jak ona sie zmiejsza to prawie niemozliwe jest ją odbudowac, dlatego badz twarda. I w ogole jak chodzisz do kliniki to lepiej zmienic lek na substancje zawierajaca letrozol, jak to zwykły gin to nie moze letrozolu wypisac. Wtedy do kliniki. Lek na stymulke na bazie letrozolu nie zjada endo, tyle ze jak masz naruszone po clo to i tak wskazany lek do letrozolu na poprawe endometrium.
Byłam dziś na kolejnym monitoringu i endo 6,9 mm wiec jest ok.
Iui w poniedzialek. Pęcherzyki sa 3 w sumie to nie wiem ile podrosly bo nie mogłam się z lekarzem dogadać jakiś buc zwykly miałam u niego robić iui ale rezygnuje. 200zl zmarnowane. Nie leczę się w klinice ale zapytam o ten lek o którym mówisz a na przyszłość to wcale nie będę tego clo brala bo bez niego jest nawet lepiej.I procedura
II procedura - beta pozytywna !!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyasienka_wisienka wrote:A ile powinna przyrosnąć do poniedziałku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 16:53