CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
aszka wrote:a Ty jak sytuacja?
Aszka ja czekam do sobotyczyli cała wieczność.... Chciałabym zeby ten dzien należał do mnie ale jak bedzie sie okaże.
Nie robię sobie nadziei,przeczuć tez żadnych nie mam. Chyba powinnam zacząć sie modlić o cud hehehehe na dzien dIsiejszy chyba w cud jestem tylko w stanie uwierzyć, nie jakies tam stymulację owulacje pecherzyki pęknięcia itd
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...
-
nick nieaktualnyAsienka ale zalezy kto jaki lek bierze bo np w ulotce Pregnylu nic na ten temat nie ma http://leki.urpl.gov.pl/files/14_Pregnyl_IR.pdf w moim tez nie było a miałam całkiem inny. A testy sikane to sa oszukancze dlatego najlepiej zrobic własnie z krwi i wiadomo, dlatego ja poleciłam w poscie swoim jeszcze wyzej badanie z krwi czyli beta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 18:41
-
nick nieaktualnySowaa wrote:Aszka ja czekam do soboty
czyli cała wieczność.... Chciałabym zeby ten dzien należał do mnie ale jak bedzie sie okaże.
Nie robię sobie nadziei,przeczuć tez żadnych nie mam. Chyba powinnam zacząć sie modlić o cud hehehehe na dzien dIsiejszy chyba w cud jestem tylko w stanie uwierzyć, nie jakies tam stymulację owulacje pecherzyki pęknięcia itd -
Aszka nie wiem jaki jest moj teraz test bo go nie robiłam. Dzis jest dopiero moj 8 dzien po podaniu Ovitrelle. Na ten moment wole nie eksperymentować ostatnio ten zastrzyk dawał mi złudne nadzieje. Dawka zastrzyku w ostatnim cyklu była moim zdaniem na prawdę malutka bo 2/ 5 ampułki a mi po sam dzien @ test pokazywał bladziocha. Nie chce teraz niepotrzebnie sie nakręcać. Natomiast gin powiedział zeby najwcześniej testować 11 -12 czerwca. Ja poczekam do 13. Moze w tym przypadku spokój mnie tylko uratuje
Jak test bedzie minusowy to kolejny cykl to samo - clo i zastrzykiczyli mordęga jak dla mnie, nawet o tym nie chce myślec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 18:50
-
nick nieaktualnyAszka, no ja cały czas pisze odnośnie posta Natalici, ona napisała ze jest 12 dni od ovitrelle, wiec wprost ustosunkowalam
sie do tego. Innych przypadków z forum, ktore były po pregnylu lub jeszcze innym specyfiku nie mozna porównywać, bo leki te musiałyby miec identyczny skład i stężenie i tam rzeczywiście poziom hcg mogl utrzymywać sie dluzej podwyższony ale pytanie dotyczyło pozytywnego testu po ovitrelle.
A tutaj ulotka ovitrelle http://www.merck.pl/country.pl/pl/images/CHPL%20-%20Ovitrelle%20-%201404_tcm686_107821.pdf?Version=
dział zaburzenia oznaczeń w surowicy i w moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 18:52
-
nick nieaktualnyasienka_wisienka wrote:Aszka, no ja cały czas pisze odnośnie posta Natalici, ona napisała ze jest 12 dni od ovitrelle, wiec wprost ustosunkowalam
sie do tego. Innych przypadków z forum, ktore były po pregnylu lub jeszcze innym specyfiku nie mozna porównywać, bo leki te musiałyby miec identyczny skład i stężenie i tam rzeczywiście poziom hcg mogl utrzymywać sie dluzej podwyższony ale pytanie dotyczyło pozytywnego testu po ovitrelle.
A tutaj ulotka ovitrelle http://www.merck.pl/country.pl/pl/images/CHPL%20-%20Ovitrelle%20-%201404_tcm686_107821.pdf?Version=
dział zaburzenia oznaczeń w surowicy i w moczu.Widzisz Sowie tez pokazywał bladziocha... do samej @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 18:53
-
nick nieaktualnySowaa wrote:Aszka nie wiem jaki jest moj teraz test bo go nie robiłam. Dzis jest dopiero moj 8 dzien po podaniu Ovitrelle. Na ten moment wole nie eksperymentować ostatnio ten zastrzyk dawał mi złudne nadzieje. Dawka zastrzyku w ostatnim cyklu była moim zdaniem na prawdę malutka bo 2/ 5 ampułki a mi po sam dzien @ test pokazywał bladziocha. Nie chce teraz niepotrzebnie sie nakręcać. Natomiast gin powiedział zeby najwcześniej testować 11 -12 czerwca. Ja poczekam do 13. Moze w tym przypadku spokój mnie tylko uratuje
Jak test bedzie minusowy to kolejny cykl to samo - clo i zastrzykiczyli mordęga jak dla mnie, nawet o tym nie chce myślec.
:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaszka wrote:no tak jak ona miała Ovitrelle to tak, ale ja pisałam o roznych przypadkach
Widzisz Sowie tez pokazywał bladziocha... do samej @.
-
aszka wrote:a który to byłby Twoj cykl na clo? U mnie po 6 była przerwa, a moze pozniej letrozol? Ale moze sie uda, tego Ci naprawde zycze
:*
Najpierw miałam 3 cykle clo.
Potem dwa cykle przerwa bo chciałam psychicznie odpocząć i w ogole tak sie potoczyło.
Potem jakby znów 3 cykle , w tym liczę ten obecny z zastrzykami.aszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pabelka jak Ty tak mówisz to nie może być inaczej !!!
Powiem Wam że albo zajdę w końcu w tą ciążę albo wyląduję u lekarza od głowy
Nie mogę się na niczym dziś skupić, jakaś amba a powinnam się uczyć i jakoś mi nie idzie. Zamiast myśleć o rozwiązywaniu testów na egzamin, to ja myślę o teście ale tym z dwoma krechami.
Powiedziałam już dziś mężowi, że nie wiem który pierwszy test ale zdam oba. Słowo sie rzekło teraz trzeba wykonaćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 20:08
aszka, PeggyOlsen lubią tę wiadomość
-
ja też wiecznie myśle.cały czas...miałam 3 m-ce przerwy!ale gów.o to pomogło!
a co do ciąży ogólnie to ja właśnie zaszłam! a potwierdzę to za 1,5tyg. zobaczycie-
a Ty Sówko,ty kochana też za chwilę zobaczysz 2 piękne krechy! pewnie nawet kilka dni przede mną!Sowaa, aszka, asienka_wisienka lubią tę wiadomość
-
aszka wrote:na forum były juz przypadki ze to była zasługa zastrzyku
asienka_wisienka lubi tę wiadomość
-
zrobię jutro test jak będzie pozytywny zrobię betę
jestem jakaś dziwnie spokojna, ani się nie ekscytuję, ani nie martwię, chyba moje piersi mówią mi jak jestWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 22:16
aszka, asienka_wisienka lubią tę wiadomość
-
tulipanna wrote:7 to za dużo! Jakieś 3-4 dni po zastrzyku! Przez 10 dni, potem zatestuj i jak jest ciąża to bierz dalej.. jak nie ma, odstaw i przyjdzie @ po kilku dniach
Dziękuję CIwezmę jutro rano pierwszą tabletkę w takim razie bo w czwartek około 22 miałam podany ovitrelle
jeszcze raz dzięki za pomoc! byłam naprawdę zagubiona co zrobić... a TY bardzo mi pomogłaś