CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej ja bralam clo i w cyklu kiedy bralam 2 dziennie sie udalo. Bralam rano i wieczorem dr mi mowil ze nie ma znaczenia czy rano czy wieczorem. Dobrze czulam sie i po 1 i po 2 dziennie. Eutyrox na czczo pozniej 20 min sniadanko i clo zawsze o tej samej porze i pozniej za 12h. Powodzenia
-
nick nieaktualnyDziewczyny, które biorą Clo 2x dziennie:
Przecież Wam lekarz zalecił silniejszą dawkę, bo macie spore problemy z owulacją. Ktoś kto owuluje bez Clo nie będzie brał dwóch tabletek, bo wyląduje w szpitalu z cystami i torbielami.
Ja po jednej tabletce miałam 4 pęcherzyki. Po dwóch bym chyba umarła
Są dziewczyny, którym tylko pół tabletki wystarczy, żeby wyhodować dwa pęcherze.lipa, tulipanna lubią tę wiadomość
-
amygdala a coś jeszcze Ci dolega? Jakieś hormonalne problemy?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Nie dogodzi, ja chciała bym z 10kg mniej, a prze luteinę przytyłam z 3kg
My jeszcze jesteśmy przed badaniem nasienia, najpierw lekarz kazał nam zrobić 1-2 cykle z CLO, a potem Seminogram na jakość plemników. Tyle, że ja ma policystyczne jajniki, więc u nas to jest głównym problemem.Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Cześć dziewczyny. Dodzwonilam się do mojego gina i stwierdził, żeby obecne krwawienie potraktować jako wcześniejsza @. Tak więc od jutra zaczynam brać Clo. Biorę jeszcze euthyrox o 6 rano, po śniadaniu kwas foliowy z inozytolem, po obiedzie metformine. Clo nie będzie się w jakiś sposób "gryzlo" z obecnymi lekami? Kiedy najlepiej brać? Dzięki za odp i pozdrawiam.
-
Ja brałam w tym miesiącu dawkę clo 2,5 tabletki przez 5 dni i raczej i tak nic z tego nie wyszło
na szczęście żadnych skutków ubocznych poza bardzo obfitą miesiączką - to tyle. Biorę już ten lek 3 miesiące i nie daje w moim przypadku rezultatów.
Czy komuś Clo nie pomogło i jakie wtedy lekarz dał dalsze zalecenia? -
Paulinaa ale nie masz pęcherzyków, nie dochodzi do owulacji, czy po prostu nie udało się jeszcze zajść w ciąże, mimo owulacji ?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Paulinaa wrote:Ja brałam w tym miesiącu dawkę clo 2,5 tabletki przez 5 dni i raczej i tak nic z tego nie wyszło
na szczęście żadnych skutków ubocznych poza bardzo obfitą miesiączką - to tyle. Biorę już ten lek 3 miesiące i nie daje w moim przypadku rezultatów.
Czy komuś Clo nie pomogło i jakie wtedy lekarz dał dalsze zalecenia?
dokładnie, rozwiń myśl czy nie było pęcherzyków, czy po prostu nie pękały.
2,5 tabletki to już ogromna dawka.01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
stymulacja CLO- -
nick nieaktualnyPaulinaa wrote:Ja brałam w tym miesiącu dawkę clo 2,5 tabletki przez 5 dni i raczej i tak nic z tego nie wyszło
Czy komuś Clo nie pomogło i jakie wtedy lekarz dał dalsze zalecenia? -
Hej Dziewczęta, czy któraś z Was testowała ziółka http://sklep.babyandmamamed.com/mieszanka-ziolowa-plodnosc-faza-1-i-2 ? Jak myślicie, można je pić przy clo?Gdy ktoś kocha różę, której jedyny okaz znajduje się na jednej z milionów gwiazd, wystarczy mu na nie spojrzeć, aby być szczęśliwym. Mówi sobie: „Na którejś z nich jest moja róża...
Antoine de Saint-Exupéry -
nick nieaktualnyOlessia, ja bym nie piła ziółek wraz z Clo. Kiedyś też piłam herbatkę ziołową na płodność, zamówiłam z Ameryki, jest ona tam bardzo popularna. I rzeczywiście płodna byłam bardzo. Czułam jak jajniki pracowały, śluzu było dużo, cera piękna, żadnego PMS przed okresem. Zioła naprawdę stymulują, więc biorąc je razem z Clo możesz się poważnie przestymulować. Ale dla pewności zapytaj lekarza.
Ja niestety zaczynam się źle czuć. W nocy bardzo bolał mnie prawy jajnik. Boli mnie od wczoraj. W poprzednim cyklu aż tak mocno mnie nie bolało, więc trochę się martwię. -
nick nieaktualnyDziałają. Ja piłam dwa razy dziennie Fertilitea. To ich stronka http://www.fertilitea.com
Co prawda cykle mam regularne, co 27 dni, ale wiadomo, że chciałam sobie jeszcze bardziej pomócMiałam piękny rozciagliwy śluz, jajniki pracowały jak fabryka, tuż przed @ nie miałam żadnego PMS i cera bez żadnej krosty, a normalnie mam bolące diody. Ponadto niesamowita ochotą na seks. Zwykle nie mam aż tak wysokiego libido. Ale po ziołach byłam jak płodna kotka. Najchętniej w ogóle bym z męża nie schodziła. On już miał mnie dość, bo mnie się cały czas chciało!
W ciążę co prawda nie zaszłam, ale brałam to tylko przez dwa cykle, a na opakowaniu jest napisane, żeby brać przez 3. A potem przerwa.
Szczerze polecam spróbować ziółka, bo naprawdę czynią dużo dobrego dla organizmu.daktylek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny. Ja bralam CLO w Pierwszym Cyklu 1 Dziennie i zostaly mi duze Cysty wiec moiesiac przerwy. Potem tez Jedna Dziennie ale Zrobily mi sie 4 duze pecherzyki wiec odradzila nam Przytulanki bo mogly wyjsc czworaczki. Potem kolejny cykl sle sie nie udalo nie wiem dlaczego a teraz byl ostatni na Clo i kazala mi brac tylko po 0.5 tabletki 11 dnia cyklu poszlam na usg i byl piekny pecherzyk wiec dostalam pregnyl (tak mi sie wzdaje) teraz jestem 25 dzien cyklu i czekam na @ ale ma nadzieje ze nie przyjdzie
to juz moj ostatni cykl na CLO a co potem? hmmm... sama nie wiem. Ile cykli wy bralyscie CLO?
-
Anatolka mam pytanie do Ciebie. Nie na temat clo ale może krótko odp. Widzialam ze na wątku 'akard'pytalas czy są jakieś inne zamienniki?bo jesteś uczulona. Pytanie czy znalazłaś coś zmiennego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 11:27
Marzenia to realne cele z odroczonym terminem realizacji...