Czekając na styczeń ( IVF)....
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam nadzieje ze i ja do Ciebie dołacze w tym czasie:-D na razie czekamy na wieści pozdrawiam:-)
Agnieszka_A. lubi tę wiadomość
W życiu bywają noce i dnie ale bywają też niedziele...
Ja swoją już dostałam od losu:)
"https://www.suwaczki.com/tickers/iv09gu1r4bn550rd.png" -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Hej kochane! Miłego dnia!
Ja z niecierpliwością czekam na 29.12mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:Tak w poniedziałek byliśmy i juz mam nadzieje ze nasze papiery sa w ministerstwie
Ja zmieniałam realizatora. Do MZ idzie wyłączenie wirtualne zgłoszenie chęci zmiany a nie dokumentacja medyczna. Jeśli taka masz w klinice to musisz zgłosić chęć pobrania kopii i po opłaceniu kserokopii odebrać. Z całą pewnością kliniki nie przesyłają jej ani do MZ ani do nowego realizatora. -
nick nieaktualny
-
witam się
Byłam dzisiaj w klinice
W styczniu już mają komplet. Ruszamy w lutym. Punkcja +/- 15.02
kolejną wizytę mam 19.01 i wtedy rozpiszą mi leki
szybko zleci ..mam nadzieję
w poczekalni była laska, która miała wizytę rejestracyjną czyli co nadal przyjmują zgłoszenia nowych??? jak u Was jest?Agnieszka_A., wombi, józefka, triss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnatolka wrote:Ja zmieniałam realizatora. Do MZ idzie wyłączenie wirtualne zgłoszenie chęci zmiany a nie dokumentacja medyczna. Jeśli taka masz w klinice to musisz zgłosić chęć pobrania kopii i po opłaceniu kserokopii odebrać. Z całą pewnością kliniki nie przesyłają jej ani do MZ ani do nowego realizatora.
a co do dokumentacji medycznej to wyniki badan dostawałam od razu w formie papierowej a wiec nic wiecej nie potrzebowałam stamtądWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2015, 21:59
-
Reni a w której klinice jesteś? To dobre wieści, szybko Ci minie. W invikcie podobno na razie nie kwalifikują.
W poniedziałek mam wizytę, z tego ostatniego transferu raczej nici (dziś 6dpt beta 0) więc liczę że uda mi się od razu zacząć trzecia procedurę. -
Ania1986 wrote:zle sie wyraziłam, wypelnilismy wniosek o zmiane i we wtorek mieli wysyłac go do mz a mz ma 2 tyg aby przesłac to do artvimedu(pewnie musza i tak wysłac do nowej kliniki nasze oswiadczenia, regulaminy przez nas podpisane przy kwalifikacji czy nie?)
a co do dokumentacji medycznej to wyniki badan dostawałam od razu w formie papierowej a wiec nic wiecej nie potrzebowałam stamtąd
Nic nie przesyłają. Wszystko odbywa się wirtualnie w systemie po ok 2 tyg możesz zadzwonić do Krk czy widzą Was już w systemie.triss lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny byłam wczoraj na wizycie i jeden lekarz mówi co innego każą przyjechać że będziemy zaczynać a tu zonk . Nie wiadomo czy wogóle ruszy jeszcze program jeśli tak to i tak mamy szanse na kwiecień/maj bo jesteśmy w połowie listy .
Czy jest któraż z was zorientowana jak wygląda zrezygnowanie z programu ? Chcemy zobaczyć co będzie w styczniu jeśli nie będzie po naszej myśli to zrobimy komercyjnie .Starania od 2008 roku 07.02.14 aniołek 13tc
3 IUI
03.2016 I procedura krótki protokół ICSI
05.2016 II procedura krótki protokół ICSI
Zmiana kliniki MedArt
09.2016 długi protokół 21.09 punkcja mamy 3 zarodki
29.11.2016 crio 4AA cb
Mrl 0% szczepienia -> 26,1 ( X)-> doszczepianie (I)
08.2018 IV IVF cykl naturalny transfer 17.08 7tc
V IVF grudzień 6 zarodków 4 prawidłowe genetycznie
10.04. 2019transfer
24.11 transfer + atosiban
1.12. 82b : 192p
5:12 547b: > 160p
9.12 3313b > 160p
14.12 15122b >125p
16.12 ❤️
url=https://www.tickerfactory.com][/url] -
hejka jak tam u Was oczekujących. U mnie lipa, i te święta nadchodzące jakoś mnie przytłaczają. Mimo wszystko chciałam Wam dziewczynki i Waszym drugim brzydszym połówką złożyć życzenia, a czego Wam życzę... wiecie najlepiej !!!https://www.maluchy.pl/li-72827.png
-
nick nieaktualnyHej kochane! Święta to trudny temat, u nas jakas zleca w nadziei ze kolejne juz będziemy we 3, gdyby nie to ze Kraków dal nam nadzieje ma rodzicielstwo to pewnie swiat bym nawet nie obchodziła, zaszyla bym sie pod kołdra i udawala ze nie istnieje.
Kochane mimo ze zbliżające sie święta to dla wielu trudny smutny czas to jednak zycze wam abyscie odnalazly nowa nadzieje i sile do walki, jak najmniej zlych wiadomosci, szczęścia, zdrowka oraz cudu rodzicielstwa :*urocza lubi tę wiadomość
-
Nadchodzą święta, pewnie dla niektórych z Was czas radości, dla innych wyjątkowo trudny czas. Wszystkim chcę życzyć przede wszystkim nadziei, bez której nie da się żyć, miłości i wsparcia ze strony bliskich, uporu w dążeniu do celu i cudu na który każda z nas czeka. Wszystkie Was ściskam i z całego serca kibicuję!
józefka, mysza89 lubią tę wiadomość