Czekając na styczeń ( IVF)....
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej kochane! co u Was?
ja dzis musiałam sie przejsc do mej kochanej invicty na biocenoze i jak tam weszłam to juz miałam nerwa:D
dzisl udzi tłum jak nigdy a co najlepsze kwalifkowali jakas pare jak sie na ta pare patrzyłam to az mi ich szkoda byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 12:48
-
Ania1986 wrote:hej kochane! co u Was?
ja dzis musiałam sie przejsc do mej kochanej invicty na biocenoze i jak tam weszłam to juz miałam nerwa:D
dzisl udzi tłum jak nigdy a co najlepsze kwalifkowali jakas pare jak sie na ta pare patrzyłam to az mi ich szkoda byłomysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:no tak, przy nas ta para wypelniała zgody, oswiadczenia i z koordynator rozmawiali o rozpoczeciu...
Dziewczyny z invikty Wrocłae wiecie kiedy zaczynacie kolejne procedury?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 14:11
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty 10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB 5.11 crio 4 BB luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak byłam u siebie w szpitalu to wszyscy wypełniali papiery bez względu na to, które podejście, bo od 1.11 wiele się zmieniło
najlepsza jest zgoda na dawstwo zarodków
jeszcze człowiek dobrze w ciążę na zaszedł a już chcą zgodę na oddanie mrożakaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2016, 20:27
lipa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySTORK wrote:Jak wypełniali to raczej już byli po kwalifikacji a przed procedurą. Kwalifikacja odbywa się raczej w gabinecie u lekarza.
-
nick nieaktualnyReni wrote:jak byłam u siebie w szpitalu to wszyscy wypełniali papiery bez względu na to, które podejście, bo od 1.11 wiele się zmieniło
najlepsza jest zgoda na dawstwo zarodków
jeszcze człowiek dobrze w ciążę na zaszedł a już chcą zgodę na oddanie mrożaka -
nick nieaktualnyTo błąd kliniki Aniu, osoba która nie ma kwalifikacji nie powinna wypełnić nawet pół dokumentu rządowego.
Oczywiście wierzę, że kliniki tak robią, ale zgody, regulamin itd powinno się podpisać dopiero po kwalifikacji bo dokumenty te są przeznaczone dla osób, które są w programie. -
nick nieaktualnyMoze w invikcie kwalifikuja wszystkich bez wyjatku i stad wypelnianie i podpisywanie przed. Nam dr z artvimedu powiedzial jak sie tam przenieslismy ze on by nas nie zakwalifikowal bo nam by iui wystarczylo, ale ze invicta nas zakwalifikowała to coz moze począć
A wiec teraz jestem dozgonnie wdzieczna invikcie za ta kwalifikacje mimo ze pozniej nas chcieli wykiwac z procedura -
nick nieaktualny
-
Ania1986 wrote:ja planowo(jeśli oczywiście nic nie wskoczy po drodze) 25 powinnam rozpocząć stymulacje
Mam nadzieję, że wysypie się wreszcie worek z ciążami na naszym wątku i cierpliwość zostanie nagrodzona
Powodzenia!
adrenalina, Asiula86, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane
Mam do Was wszystkich pytanie, czy któraś z Was zaczęła już kolejną procedurę od nowego roku? Ja ostatnio dzwoniłam to jeszcze nie mieli pieniędzy i kazali uzbroić się w cierpliwość ale ileż można. Zaczyna mnie to wszystko już wkurzać i strasznie dołować Czekam na ten cholerny telefon od kliniki ale mam dziwne przeczucie jakby mieli już nie zadzwonić18,06,2015 Kwalifikacja do Programu Rządowego Invicta Wrocław
5,08,2015 Pick Up
10,08,2015 Transfer odwołany
Luty 2016r rezygnacja z Programu Rządowego Invicta Wrocław
19.03.2016 pierwsza wizyta w Invimed Wrocław -
Hejka.
Ja dziś nie wytrzymałam i zadzwoniłam ponownie do Invicty w Gdańsku.
Pani poinformowała mnie że jeszcze nie rejestrują, że dopiero od połowy stycznia ale pierwszeństwo mają pary z trzecią procedurą, później z drugą i dopiero na końcu z pierwszą (czyli my).
Na pytanie czy istnieje taka możliwość, że w ogóle się nie załapiemy, usłyszałam odpowiedź " Nie mogę pani odpowiedzieć na to pytanie"
Dla mnie jest wszystko jasne.
Brak mi słów na to wszystko! -
toca81 rozmawiałaś z Gdańskiem czy z panią z infolinii ?
do mnie wczoraj zadzwonili sami (oczywiście już się ucieszyłam ale niestety nic z tego jeszcze kolejne op antyków przedemną ) i pytałam czy obowiązuje lista na którą się wpisywaliśmy czy np. która stymulacja i pani potwierdziła że lista ( na której przesunęłam się o 26 miejsc przez 7 miesięcy )