Czekając na styczeń ( IVF)....
-
WIADOMOŚĆ
-
urocza wrote:Jeśli zakwalifikowałaś się do programu to bez problemu łapiesz się na refundacje leków
W Gamecie też macie takie czekanie?
Gameta ma już środki, bodajże 4 stycznia podpisali aneks i już rozpisują stymulacje. -
Mallina wrote:Nie chcą nas zakwalifikować na razie, bo w pierwszej kolejności idą pary będące już w programie.
Gameta ma już środki, bodajże 4 stycznia podpisali aneks i już rozpisują stymulacje.
Rozumiem, chyba już tylko w Krakowie kwalifikują, my zakwalifikowaliśmy się w lipcu i nadal nie wiadomo kiedy ruszymy.
Ciułamy kasę na komercyjne. -
józefka wrote:Dziewczyny mam do Was pytanko może któraś się orientuje jak jest liczona procedura dla ministerstwa ile kasy faktycznie jest refinansowane??? wiem, że każdej z nas procedura wyglade nieco inaczej inna jest ilość podglądań, szans na crio itd ale tak mniej więcej to kwota koło 10 tys + / - jak myślicie?
W dokumencie podpisanym przez Arlukowicza jest rozpiska dokladna ile i za co klinika dostaje kasę. Każdy etap jest wyszczególniony w tabeli.józefka, urocza lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:W dokumencie podpisanym przez Arlukowicza jest rozpiska dokladna ile i za co klinika dostaje kasę. Każdy etap jest wyszczególniony w tabeli.
Anatolka może wiesz jak go znaleźć, bo ja szukam i nic z tego...
nawet regulamin zniknął ze strony MZjózefka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mam do Was pytanko odnośnie kliniki Invicta Wrocław. Wiadomo już coś więcej, czy przyjmuja już pary do drugiej procedury? Bo oczywiście od samej kliniki to ja się dużo nie dowiem18,06,2015 Kwalifikacja do Programu Rządowego Invicta Wrocław
5,08,2015 Pick Up
10,08,2015 Transfer odwołany
Luty 2016r rezygnacja z Programu Rządowego Invicta Wrocław
19.03.2016 pierwsza wizyta w Invimed Wrocław -
józefka już mnie te czekanie dobija. Czas chyba myśleć nad komercyjnym in vitro bo z tej rządówki to tylko człowiek w depresję wpadnie.18,06,2015 Kwalifikacja do Programu Rządowego Invicta Wrocław
5,08,2015 Pick Up
józefka mi niestety zostaje tylko komercyjne i na dodatek 200km do Wrocławia w jedną stronę ehh aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyśle o tym wszystkim.
Oby kliniki jak najszybciej nas przyjęły ale wiem, że na trzecią procedurę refundowaną w razie jakby druga zakończyła się tak jak pierwsza to nie mam szans bo kolejka jest bardzo duża18,06,2015 Kwalifikacja do Programu Rządowego Invicta Wrocław
5,08,2015 Pick Up
józefka cieszę się bardzo, że coś sie u Ciebie ruszyło teraz juz będzie tylko lepiej
Ja niestety dalej czekam18,06,2015 Kwalifikacja do Programu Rządowego Invicta Wrocław
5,08,2015 Pick Up
19.03.2016 pierwsza wizyta w Invimed Wrocław