Dong Quai - Dzięgiel chiński
-
WIADOMOŚĆ
-
1gwiazdeczka1 wrote:Ja też zaczęłam cykl z dongiem, biorę 3x1 tabl., czytam cały ten wątek i zastanawiam się ile czasu go stosować, ale chyba będę go brała do 3 wyższych temperatur. U mnie ginekolog też podejrzewa PCOS i z moich wykresów wyczytał brak owulacji, na razie mam robione badania i wspomniał coś o monitoringu cyklu ale chcę spróbować z tym Dongiem, od 16-25 d.c mam zlecone branie luteiny, więc muszę skończyć Donga przed 16 d.c
Dawaj znać jak zareagujesz na Donga. Ja już go sobie zamółam i czekam aż przyjdzie. @ powinna przyjść za około tydzień, więc jak się skończy też zacznę przygodę z Dongiem. -
nick nieaktualnyok dam znać, na razie biorę 5 dzień 3x1 tabl. i czuję się dobrze, myślę że to dawka odpowiednia dla mnie bo nie mam żadnych plamień, tak jak niektóre dziewczyny pisały na forum, a i widzę że w porównaniu do poprzednich cykli moja temperatura jest bardziej unormowana i ovu wyznaczyło mi owulację:)zobaczymy co będzie dalej...
ilenka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny1gwiazdeczka1 wrote:ok dam znać, na razie biorę 5 dzień 3x1 tabl. i czuję się dobrze, myślę że to dawka odpowiednia dla mnie bo nie mam żadnych plamień, tak jak niektóre dziewczyny pisały na forum, a i widzę że w porównaniu do poprzednich cykli moja temperatura jest bardziej unormowana i ovu wyznaczyło mi owulację:)zobaczymy co będzie dalej...
trzymamy wiec kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Narinka wrote:W sumie ja nie pogardzę. Napisz tylko za ile
Narika całkiem za darmo Nie będę się dorabiała na staraczkach. Wiem ile kosztuje leczenie naszych przypadłości... Mam nie będę używała to wolę oddać niż wywalić do śmieciAnna255, Justi77 lubią tę wiadomość
-
Anuszka wrote:Narika całkiem za darmo Nie będę się dorabiała na staraczkach. Wiem ile kosztuje leczenie naszych przypadłości... Mam nie będę używała to wolę oddać niż wywalić do śmieci
Kochana, to ja poniosę chociaż koszty wysyłki Wysłałam ci zaproszenie, żebym mogła Ci podać swój adres na priv -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhiacynta99 wrote:Witam dziewczyny mam pytanie :
stosowałam donga jakieś 9 miesięc temu poźniej miałam przerwe z powodu laparoskopii i leczenia na endometriozę
zostało mi jeszcze dużo kapsułek donga mogę je stosować czy nowe kupić ???
no najlepiej sprawdz date waznosci -
hiacynta99 wrote:Witam dziewczyny mam pytanie :
stosowałam donga jakieś 9 miesięc temu poźniej miałam przerwe z powodu laparoskopii i leczenia na endometriozę
zostało mi jeszcze dużo kapsułek donga mogę je stosować czy nowe kupić ???
Narinka czekam na wiadomość -
Dzieczyny zaczęła dziś nowy cykl, jak się skończy @ zaczynam test Donga. I tu moje pytanie: czy któraś z was łączyła może Donga z ziołami Ojca Sroki nr3? Bo się zastanawiam czy można to połączyć, nie chciałabym "przedobrzyć".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 kwietnia 2015, 15:11
-
ja łączyłam i nic mi się nie działo
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Zreknijcie na mój wykres i powiedzcie czy jest sens, żeby zacząć brać donga jeszcze w tym cyklu?
Nie mam regularnych @ - mało tego @ pojawia się 2-3 razy w roku chyba że jest wywoływana luteiną.
Badania hormonalne wyszły dobrze i lekarze nie wiedzą w czym dokładnie tkwi problem.
Edit:
Wstawiłam jedną tempke i wyznaczyło mi owu. Dong od kolejnego cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:59
-
Okres skończył mi się w piątek. W sobotę wieczorem i dziś rano wzięłam po 1 tabletce Donga. A dziś po południu żywa krew się ze mnie polała Czy to może być efekt dosłownie 2 tabletek? To jest 8dc. Od którego dc wy go zażywacie? Bo teraz już się boję eksperymentować z nim. We wtorek mam wizytę u gina i nie chciałabym jej przekładać, bo jadę do niego ponad 200km na konsultacje i zależy mi na tej wizycie. Mam nadzieję, że to krwawienie minie do tego czasu. Donga na pewno nie wezmę już do wizyty. Może spróbuję od środy znów o ile minie to krwawienie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2015, 16:52
-
nick nieaktualnyno coz - a na pewno skonczylo ci sie nawet plamienie z @? bo ja tak mialam gdy nie skonczylam do konca plamienie, a myslalam, ze jednak koniec @ - tez przedluzyl mi wtedy dong @... ale tak spojrzalam na twoj wykres i wyglada na to ze dobrze wzielas donga... a serduszkowaliscie moze po dongu? bo on wplywa na ukrwienie ogolnie i moze po prostu od tego to plamienie... a jesli nie bylo serduszka, to nie mam pojecia skad sie mogla ta krew u ciebie pojawic... chyba tez bym na twoim miejscu ze strachu odstawila - no bo nie wiadomo jaka jest przyczyna... czytalam wyzej, ze napisalas ze bedziesz laczyc donga z ziolami Ojca Sroki nr 3 - polaczylas to faktycznie, te dwa specyfiki?