Dong Quai - Dzięgiel chiński
-
WIADOMOŚĆ
-
No i u mnie DONG DZIAŁA!
13 dc - dużo małych pęcherzyków w lewym i prawym jajniku
13 dc 4 tabscy donga, 14 dc 2 tansy, 15 dc 4 tabsy. 16 dc 4 tabsy
20 dc - 20 mm na prawym jajniku, reszta małych wchłonęła się
Jupi!Robotka1, sebza, Angie1212, Manieczka86, weronika86, Czarnula87, maryf20 lubią tę wiadomość
-
Lipiec - pęcherzyk niepęknięty, torbiel. 2 mies anty niby na tę torbiel
Listopad - obraz jajników jak przy PCO, lekarka zapisała CLo, ale chciałam sprobwać ziół
I zioła na I fazę Klimuszki działały w grudniu, w styczniu łyknęłam jeszcze soję i owu była.
W tym cyklu zioła dały d.upy, a resztę już znasz
staraczka24 lubi tę wiadomość
-
dziekuje kochana.
tak w ogole dziewczyny jak się czujecie po owulce na dongu ? jakies objawy ? ja dziś się dziwnie czuje nie mam ani bolu owulacyjnego, ani to bol miesiączkowy, ani to wzdęcie., tylko tak jakos mi się przelewa w jajnikachNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
Ja miałam przepisanego donga razem z clo. Brałam od pierwszego dnia cyklu do owulacji. Ogólnie czułam prace jajników i masakrycznie się ze mnie lało podczas @, ale tak ogólnie to ok. Moja gin powiedziała, ze wspomaga on dodatkowo endometrium i, jeśli ją dobrze zrozumiałam "poradzi sobie z prolaktyną gdyby była podwyższona". Po trzymiesięcznej kuracji kazała odstawić, bo nie można się za długo hormonami szprycować. Teraz pewnie wrócimy do stymulacji i donga. Polecam poradzić się lekarza jesli stosujecie oprócz tego jeszcze inne leki - to jednak hormony, mimo, że bez recepty.
Owocnych owulekweronika86 lubi tę wiadomość
-
!!!!!!!!!
Dostałam plamienia w 4 dniu brania dong quaia, nigdy nie miałam plamień po @ i nawet gdy była owulka blisko. Plissss! Jeśli Ci coś wiadomo to daj znać. Obudziałam się z temp. 35,1 i drżeniem całego ciała. Patrzę w toalecie a tu plamienie i porządny ból jajnika jakby urósł nagle. Dziewczyny jak coś wiecie piszcie, bo zgłupiałam. Po jakimś czasie ok. 30 minut ból jajnika ustał.
Donga wzięłam po ustaniu krwawienia i dziś jest 4 dzień a tu takie coś. Chyba dalej nie biorę