Dr Paśnik
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie najlepiej wykonać badania. ? Ana3, kir, allo mlr? Docent wspomniał że w każdym województwie badanie można zrobić w jeden dzień tygodnia. Jest ktoś z wielkopolski kto robił te badania?5 lat starań 🐣
2018 nerwica żołądka - starania przerwane leki psychotropowe
2019 -> cykle stymulowane, starania naturanie
2020 -> ślub 👰♀️🤵♀️💒
2021 -> stymulację cd.
2022 -> iui - 3 razy bez efektów
2023 -> dofinansowanie do invitro
Marzec stymulacja ponad 20 komórek, udało pobrać się 19 z czego 11 było dojrzałych gotowych do zapłodnienia.
Powstało 5 zarodków - 5cio dniowych klasa 3.2.2 (BB)
Hiperstymulacja odroczony transfer
Kwiecień 2023 -> przygotowanie do criotransferu : estrofen, encorton, acadr, prolutex, urogestan.
27.04 -> criotransfer 💔 nieudany
31.05 -> ciąża biochemiczna
Ostatnie ❄️❄️ beta urosła zaledwie do 10
Sprawdzam immunologię i jest -> dr Paśnik trafiona diagnoza allo 0, cross match 40,
Marzec 2024 immunopresja -
Mmk wrote:Cześć dziewczyny wiem ze dr był na urlopie do 12.11. Dostalyscie może już odpowiedzi mailowe? W jakim czasie zazwyczaj doktor odpisuje? Pisałam do dr wczoraj po południu i nie wiem kiedy oczekiwać odpowiedzi mniej więcej
Pisałam do doktora wczoraj wieczorem i po godzinie dostałam odpowiedź 🙂
👩 Ona '89
🧑🏻 On '89
IV IVF
Reprofit Ostrawa
FET styczeń 2024 r. 🤞🍀
9 dpt - beta <1,2 💔
FET luty 2024 r. 🤞🍀
CB 💔
FET czerwiec 2024 r. 🤞🍀
4 dpt prog. 17,10 ng/ml
5 dpt ⏸️ beta 31,2
7 dpt beta 92,1, prog. 15,50 ng/ml
12 dpt beta 722, prog. 21,00 ng/ml
18 dpt beta 7005 prog. 22,50 ng/ml
21 dpt - pęcherzyk ciążowy z żółtkowym 🙏
30 dpt - jest ❤️
Córeczka 🎀
21+1 połówkowe 400 g szczęścia 🥰
"Pewnego dnia góra, która znajdowała się u twych stóp,
będzie daleko za twoimi plecami.
Ale to kim się stałeś w trakcie wspinaczki,
pozostanie z tobą już na zawsze..." -
Golkoska wrote:Gdzie najlepiej wykonać badania. ? Ana3, kir, allo mlr? Docent wspomniał że w każdym województwie badanie można zrobić w jeden dzień tygodnia. Jest ktoś z wielkopolski kto robił te badania?
Próbuj podzwonić do laboratorium i zapytaj
Chyba tylko allo mrl to się tyczyDina lubi tę wiadomość
-
Mmk wrote:Cześć dziewczyny wiem ze dr był na urlopie do 12.11. Dostalyscie może już odpowiedzi mailowe? W jakim czasie zazwyczaj doktor odpisuje? Pisałam do dr wczoraj po południu i nie wiem kiedy oczekiwać odpowiedzi mniej więcej
-
CzekajacNACud wrote:Hej;) nie widzialam postow - ale w czwartek po poludniu dzwonilam do APC i zglosilam, ze mnie nie bedzie na wizycie, wiec jesli ktos tam zadzwonil albo pisal to pewnie ten termin juz wzial
Pozdrawiam.