X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Dr.Sydor immunolog aktualności
Odpowiedz

Dr.Sydor immunolog aktualności

Oceń ten wątek:
  • Krakowianka1994 Znajoma

Wysłany: 23 września, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć
    Mam takie pytanko, od kiedy miałyście zalecenia na stosowanie accofilu i encrtonu, ja mam od 6 tygodnia ciąży, a jak czytam to niektóre z was mają po owulacji już włączony accofil i encortn.

• Milka@#/ Nowa

Wysłany: 24 września, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny,

ile czekałyście na wyniki badań (anty-TG, KIR, anty-TPO, ANA1) w diagnostyce? Może ktoś robił badania (allo-MLR i cross-match) w Prokocimiu?

Z góry dziękuję 🙂

• Pacynka Ekspertka

Wysłany: 24 września, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anty-TG i anty-TPO to kwestia 1 dnia, ANA1 u mnie 3 dni, KIR - tydzień. Na wyniki Allo mlr wciąż czekam, robiłam również w Diagnostyce - podany termin to 15-18 dni roboczych.

👩🏻'92 🧑🏻‍🦱'93
    16 cs starań o pierwsze 👶🏻

3 cykl stymulacji⏳

AMH - 2,65 ng/ml (04.2025)
    Subkliniczna niedoczynność tarczycy ❌ (Letrox 25)
    Ana1, zespół antyfosfolipidowy, celiakia, p.p/plemnikom - wykluczone ✅
    KIR Bx (brak większości KIRów implantacyjnych) ❌
    Allo MLR ⏳
    Lewy jajowód niedrożny ❌

Badanie nasienia, posiew, USG, hormony ✅
  • Paulina_1989 Debiutantka

Wysłany: 26 września, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam do zaoferowania Accofil jakby któraś z Was potrzebowała. Rzeszów.

• kala99 Koleżanka

Wysłany: 26 września, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kladom wrote:
    Dziewczyny mamy umówiony termin do dr Sydora na 15.10.2025 w SportMedicum, jednak potrzebuję z innych powodów medycznych pilnie przenieść termin i tydzień wcześniej między 3.10 a 10.10.2025 :-( Czy któraś z Was byłaby zainteresowana zamianą i poratowaniem mnie ? 🙏🏻🙏🏻
    Hej, mam do oddania wizytę 03.10 Tarnów

‹‹ 49 50 51 52 53
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ