Elita Gamety Rzgów
-
WIADOMOŚĆ
-
lena1986 wrote:a ty na pewno nie jesteś osobą, która będzie mi mówiła co mam robić nie pasuje ci moja obecność tu? to zmień wątek AGAIN.
Edit: wszedzie gdzie zostaniesz bedzie niemiloWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 10:47
-
lena1986 wrote:.. bo się chyba ciebie boją bo faktycznie aż strach się odezwać przy tobie. Zmień nazwę forum na "tu rządzi Bella, a jak Ci to nie pasuje, to sp********". To byłoby w twoim stylu
-
lena1986 wrote:p.s. nigdzie nie zamierzam odchodzić
-
lena1986 wrote:no widzisz
to forum to nie twoja własność, więc wyrzucając stąd kogokolwiek, ośmieszasz się ty
A najlepiej zostan, w tym w ktorym rozmawialas, moze przylaczy sie ktos Twojego pokroju :*
-
jak już mówiłam, nie będę słuchała osoby, która dopiero co wyrosła z pieluch i nawet nie wie co to szacunek do drugiego człowieka a skoro lubisz bawić się w przepychanki to odpowiem na te dziecinne zaczepki tak: idź na dwór za pozwoleniem rodziców pobawić się w gumę z koleżankami. A nie, sorry, to nie twój rocznik, dzisiejsze dzieciaki wolą spędzać czas w domach przed komputerem i hejtować innych
-
Uwielbiam kiedy ktoś próbuje mnie obrazić, a tak naprawdę opisuje swoja sytuacje
Naprawde tak Ci sie podoba zabawa z "siksa, gowniara"?
Edit: 31lat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 11:04
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eee5e2cdae8a.jpg
Chyba cisnienie niskie, bo mi tez chce sie spacLubię_czekoladę, Polly_love lubią tę wiadomość
-
Bella93 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eee5e2cdae8a.jpg
Chyba cisnienie niskie, bo mi tez chce sie spac
Tak w ogóle to cześć dziewczyny
Witam się w nowym, 19 cyklu starań Fuck Yeah! Ale już niedługo coś z tym zrobimy
Miłego dnia, mimo wszystko -
nick nieaktualny
-
Czoko, ja w lutym sobie strzelę naturalny cykl starań, a co! Zakupiłam już na tę intencję Conceive plus Będzie sie działo
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Dziękuję. Cudna, to dziewczyna
19cykl...ale to dawno temu bylo.
Badania juz robiliscie czy blizej terminu IUI robicie?
WzajemnieLubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:życie ciężkie Twojej kici, poziom hard dosłownie
hej Czoko, 19 cykl. hahhaha zachciało mi się śmiać bo pomyślałam o sobie,w sensie, czy jak mam teraz 37 lat, to nie wiem czy przez całe życie w ogóle tyle miałam
Ale że jak? -
Starania w cyklu naturalnym to jakas abstrakcja
Jak mam zaczete opakowanie estrofemu, to moge je teraz skonczyc? Zmylily mnie te dni tygodnia, ale zapewne kazda tabl jest taka sama, dobrze mysle?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 11:24
-
Bella93 wrote:Dziękuję. Cudna, to dziewczyna
19cykl...ale to dawno temu bylo.
Badania juz robiliscie czy blizej terminu IUI robicie?
Wzajemnie
Mam ten cykl na ogarnięcie wszystkiego. Pójdę w połowie na podgląd jaja po stymulacji i wtedy się dowiem co i jak i zaczniemy robić badania
Marzy mi się taka kocica Ale póki nie zmienię faceta (a dziś się nad tym zastanawiam ) to raczej mieć nie będę.. Całe życie miałam koty, od dziecka love
Edit: Bella, ile próbujecie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2017, 11:23
-
jomi81 wrote:Czoko, ja w lutym sobie strzelę naturalny cykl starań, a co! Zakupiłam już na tę intencję Conceive plus Będzie sie działo
Czadzior