Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Leelou wrote:Było tutaj sporo wypowiedzi juz. Ja osobiscie cenie sobie kameralny klimat i wyjątkowo troskliwą opiekę. Bylam tez w Novum przez pewien czas i tam bylo zbyt anonimowo. Do kompetencji tez moglabym sie przyczepic.. Tutaj jestem ze swoim lekarzem w stalym kontakcie i w kazdej chwili moge sie skonsultowac na tel. Poza tym mam zaufanie do mojego lekarza. To nie byl przypadkowy wybór.
Aż ciekawość mnie zżera kogo jesteś pacjentką -
83xxx wrote:Aż ciekawość mnie zżera kogo jesteś pacjentką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2018, 09:56
DomiZ lubi tę wiadomość
26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
II-ICSI [*] 10 tc + 2 mrozaki
I-ICSI
AMH 0,24 -
nick nieaktualny
-
Grosiaa wrote:Dzis zapisuje sie na wizyte....drugie podejście i Invicta to farsa....te same leki, te same dawki, wogóle nie zareagowałam na stymulację. A dr rozkłada ręce i mówi ze nie wie co dalej ....
Uważam, że nie będziesz zadowala wyboru kliniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna131 wrote:Hej! Ja w Ferti jestem jakieś pół roku. Wczoraj miałam 2 iui. Ale zastanawiam się nad ivf, bo jestem już grubo po 35 i czas mi się kurczy. Wyniki oboje mamy ok, a jednak coś nie wychodzi. Powiedzcie mi proszę jak to jest, jesli chodzi o kase na ivf. Czy jak cos po drodze nie wyjdzie, np. Komorki nie przetrwaja do transferu to placi sie i tak za calosc czy tylkonza te rzeczy do transferu. I co potem? Procedura i kasa leci od nowa. Sory, jesli glupio pytam, ale dopiero zaczynam o tym myslec...
-
nick nieaktualnyGrosiaa wrote:Leelou trzymam kciuki
Ja w ferti robiłam 4 inseminacje, ale niestety nie byłam zachwycona...za każdym razem inny lekarz i zero terminów. Ale jak Was podczytuje to każda jest zadowolona wiec może to ja robiłam cos nie tak . W każdym razie chyba wrócę...mam nadzieje ze nie i ze 2 podejście się uda . napiszcie mi proszę mniej więcej jaki miałyście łączny koszt procedury z dofinansowaniem. -
nick nieaktualnyDorota33 wrote:Hej, możesz napiać napisać coś IUI w fertimedica?głównie chodzi mi o prenygyl, czy dostałaś ten lek?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
DomiZ wrote:B Ci gratuluje i jestem pelna nadziei bo tes sie u niej lecze
Bardzo dziękuję i trzymam kciuki za ciebie!
Grosiaa, ja też uważam, że będziesz zadowolona. Pani dr zmienia leki jeśli coś nie idzie.
Nigdy też nie powiedziała mi, że nie mam na co liczyć pomimo mojego wieku i niskiego AMH. Oczywiście miałam świadomość tego, że szanse nie są największe ale podchodziłam z nadzieją, że pójdzie dobrze. Na szczeście odpowiadałam na stymulację a P. dr zawsze mówiła, że nie liczy się duża ilość pobranych komórek tylko ich jakość. Do tego dążyła w działaniach. To kobieta rzeczowa,nie wróży z fusów i nie cukruje tylko działa:)DomiZ, Grosiaa lubią tę wiadomość
26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
ewa. wrote:Leelou, czy mogłabyś proszę przyjąć moje zaproszenie, chciałabym podpytać Cię o parę spraw
Jasne:)26 maja dokładnie w terminie przyszedł na świat nasz synek<3 Najpiękniejszy Dzień Matki<3
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
nick nieaktualny
-
Grosiaa wrote:Leelou a możesz mi proszę napisać na jakim poziomie masz amh? I ile kom miałaś podczas obu stymulacji?
Grosiaa lubi tę wiadomość
Cud... Naturals!
I-ICSI
AMH 0,24 -
nick nieaktualny