Fertimedica Warszawa
-
WIADOMOŚĆ
-
Malica wrote:Ewa dziś wizyta ? Jak się czujesz?
@Anetko Ty jutro?
Kciuki dziewczyny🤞
Ja jutro szpital i będzie próba obrotu Malej...
Tak jutro, ale dopiero o 19:30, zwariuje do tego czasu 😵💫 zwłaszcza, że nie mam żadnych dolegliwości..
Malica, bądź dobrej myśli! ❤️ Oby się wszytko udało, choć nawet nie wyobrażam sobie jak wygląda taki zabieg obrócenia 🙈 -
Anetko wiesz ze brak objawów to dobry objaw tez, ja przez cała ciąże tylko rosnący brzuch nawet w sobotę do 4.30 tańczyłam na weselu, a biorąc pod uwagę ze dobporodu zostały 3 tyg wszyscy patrzyli na mnie jak na wariatkę myślałam ze to może pomoże się Malej odwrócić ale jest uparciuchem 😈 także spokojnie i kciuki nieustające 🤞melduj jutro.
Aneta8 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny,
Jestem tutaj nowa. W klinice leczymy się od grudnia. Przeszliśmy pierwszą stymulacje. Po zapłodnieniu 6 komórek powstał tylko jeden zarodek klasy 5.3.3. Teraz musimy podją decyzje czy robimy transfer czy jeszcze raz stymulaje. Czy któraś z Was miała transfer z taki zarodkiem?
Pozdrawiam,
Karolina3 stymulacje
2 transfery
1xCB
Oczekiwanie na kolejny krio -
Dziewczyny jestem załamana po dzisiejszej wizycie.... Ciąża obumarła....
AMH (lipiec 2020) - 0,72
07.2020 - IUI -nieudane
10.2020 - I podejście do in vitro (krótki protokół) pobrano 1 komórkę, 1 blastocysta 4.1.3.
Transfer 11.2020 - (początkowo beta hcg 5,3), finalnie brak ciąży.
12.2020 - II podejście do in vitro (długi protokół)
07.05 - transfer 4.2.2
14 dpt 315,3
-
Ewa100 wrote:Dziewczyny jestem załamana po dzisiejszej wizycie.... Ciąża obumarła....
O matko.. Ewa.. nie wiem co powiedzieć. Tak bardzo mi przykro 💔 takie rzeczy nie powinny się dziać 😢
Przytulam mocno.. -
Ewa… nie mam słów! 💔💔💔Starania od 2018 roku
2 IUI i 3 transfery nieudane
…
6.10 Transfer zarodka 4.2.1
6dpt 46,8 😍🍀
8dpt 128,3 ✊🏻🍀
10dpt 418,3 ✊🏻🍀
12dpt 1365,8 ✊🏻🍀
15dpt 3658,7 ✊🏻🍀
20dpt 9675 ✊🏻🍀
21dpt maleństwo 2,5mm i ❤️😍
6t 5d maleństwo ma 8 mm ❤️
8t 5d 2,2 cm szczęścia ❤️
11t 4,5 cm szczęścia ❤️
*kocham Cię, zostań ze mną!*
-
Karolka8 wrote:Cześć Dziewczyny,
Jestem tutaj nowa. W klinice leczymy się od grudnia. Przeszliśmy pierwszą stymulacje. Po zapłodnieniu 6 komórek powstał tylko jeden zarodek klasy 5.3.3. Teraz musimy podją decyzje czy robimy transfer czy jeszcze raz stymulaje. Czy któraś z Was miała transfer z taki zarodkiem?
Pozdrawiam,
Karolina -
Malica wrote:@Anetko jak u Ciebie?
Mamy 3mm szczęścia i bijące serduszko!!! ❤️Malica, pannaaleksandra lubią tę wiadomość
-
Malica wrote:Anetko wspaniale ❤️ U nas Mała tez odwrócona głowa w dół, obrot udany mam nadzieje ze już nie zrobi żadnego fikołka
No to cudnie, że wszystko się udało! 💗 -
Malica super, że się udał obrót! Trzymam teraz kciuki za Was, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie! Jeszcze chwila i będziecie się tulić ☺️🙏🏻 U mnie w porządku, mimo że mały skończył już pół roku to czasem patrze na niego i nie mogę uwierzyć, że go mamy!Starania od 04.2018.
Hiperinsulinemia, Endometrioza. Lekka adenomioza.
AMH 4,4.
03.2019- Poronienie samoistne 7tc. [*]
07.2019- HyCosy- oba drożne.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
03.2020- 1 transfer 5.3.1 🙏🏻🙏🏻 7dpt- II ; 24dpt-
-
Karolka8 wrote:Cześć Dziewczyny,
Pozdrawiam,
KarolinaStarania od 04.2018.
AMH 4,4.
02.2020 1 ICSI krótki- punkcja. Transfer odroczony- ryzyko hiperstymulacji. Mamy ❄️❄️❄️❄️
-
Fiore wrote:Malica super, że się udał obrót! Trzymam teraz kciuki za Was, żeby wszystko poszło szybko i sprawnie! Jeszcze chwila i będziecie się tulić ☺️🙏🏻 U mnie w porządku, mimo że mały skończył już pół roku to czasem patrze na niego i nie mogę uwierzyć, że go mamy!
Teraz trzymamy kciuk za resztę forumowych przyjaciółek 🤞❤️🙏Aneta8, Fiore, pannaaleksandra lubią tę wiadomość
-
Malica dziś myslalam popołudniu o Tobie! Wielkie gratulacje dzielna mamo 😍😍 !!!jak się czujecie??
Malica lubi tę wiadomość
Starania od 04.2018.
AMH 4,4.
-
Malica, wspaniała wiadomość! Ogromne gratulacje! 💗 Witamy Hanię na świecie! 🥳🦄🌸💖
Malica lubi tę wiadomość