Gameta Gdynia
-
WIADOMOŚĆ
-
Darla, to ja też Ciebie o coś podpytam
kiedy najwcześniej u dziecka można założyć aparat ortodontyczny?
-
Tupciu, śliczne dziewczynki 😍
U mnie też była Ola z Zaufaj Położnej ☺️ ale jeszcze będziemy musiały się spotkać, bo coś nam nie idzie ta "dieta" dla Szymka. Średnio radzimy sobie z tymi problemami laktacyjnymi 😣
OlaaM, na porodówce może być osoba towarzyszącą 😉OlaaM, tupciu lubią tę wiadomość
Starania od 11.2016r.
PCOS, HSG - jajowody drożne
07-12.2018 - clo/aromek+ovitrelle
02.2019 - IUI - 8tc [*]
07-09.2019 - 3x IUI - nieudane
10.2019 - IVF krótki protokół
04.12.2019 - FET blastki 4aa
BetaHCG: 7dpt - 39,8 ; 9dpt - 82,6 ; 11dpt - 222,7 ; 13dpt - 599,3 ; 16dpt - 2240,1 ; ♥️+❄️❄️ -
Tak Marzenka🤣a dodatkowo trzeba uważać na wspinaczki a odkurzacz to najlepsza zabawka bo super się pcha☺️
Dlatego redukuje liczbę zabawek i tylko wymieniam co jakiś czasWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 10:54
-
No chyba żartujesz! Karolina nie rozrzuca zabawek!!! 😂😂😂😂
Wybacz, kiepski żart 😂Lenonki lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
jestem w 8 tc po in vitro w Gamecie Gdynia. Zastanawiam się czy całą ciąże będę musiała chodzić do gamety. Nie pytałam lekarza bo trochę mi głupio. Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim bo zrobił mi się krwiak w macicy i mam odpoczywać do wchłonięcia. Póki co czuję się zaopiekowana u doktora S....
Mieszkam w Gdańsku i mam możliwość korzystania z pakietu w lux med. Dlatego chciałam zapytać Was dziewczyny kogo polecacie do prowadzenia ciąży? Dr Nocoń-Gronowska, dr Pakuła, dr Kozaryn, dr Gdaniec,
dr Kulpa, dr Pietrzak-Stukan, dr Papińska-Stachowiak? Czy dobrze wybrać lekarza który pracuje w szpitalu? Proszę doradźcie kogoś dobrego.
Zależy mi na doświadczeniu i wiedzy lekarza a nie na tym żeby był miły. Po latach starań chciałoby się wybrać jak najlepiej a nie mam się kogo poradzić.
-
Ja już po, mały człowiek ma już ponad 3 cm i pięknie fikał na usg 😁 dr M zrobił na mnie super wrażenie i chyba jednak u niego zostanę, mimo godzinnego opóźnienia. Choć mam przyjść na wizytę za dwa tyg a terminów oczywiście brak 🤷🏼♀️ Lenonki ty masz chyba wyższy pakiet - możesz sprawdzić czy widzisz jakieś terminy do niego na wrzesień?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 11:01
Marzenka85, Ewuszek, Aśka32, libby7, Jaksa, tupciu, Marysiaaa, Niezapominajka 🍀, HanaMontana, DarlAa, Lenonki, Kosmamitka, mother84, Kuczka, Magnolia90, agm, Zola89, Justyna87, One, Fragola_95 lubią tę wiadomość
Starania od 05.2015
Niepłodność idiopatyczna, niskie amh, 3 x clo, 2 x IUI
1 ICSI lipiec 2018 - syn ♥️
30.01.2020 - FET ☹️
2 ICSI lipiec 2020 - córka❤️
-
Tupciu dziewczynki słodkie 🥰 podziwiam, ze ogarniasz dwójkę 👏 a jak karmienie? Unormowało się troszkę?
Jaksa lista petarda 👏
Cyqada serio? 😂😂😂 Strach się bać kalafiora 🙈 rośnie Ci mały wielki człowiek 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 12:37
cyqada, tupciu, Jaksa lubią tę wiadomość
-
Agm, właśnie chowam połowę zabawek,bo bez sensu, że tyle tego a bawi się dwoma rzeczami
Kuczka, poczekaj jeszcze chwilę a już nie będziesz miała ogarniętej chaty 😂😜Kuczka lubi tę wiadomość
-
Cykada, super, że wszystko dobrze
M nie kazał Ci iść do rejestracji po wizycie aby zaklepać termin za 2 tyg? L zawsze tak robil 🤔 -
Marzenka85 wrote:Cykada, super, że wszystko dobrze
M nie kazał Ci iść do rejestracji po wizycie aby zaklepać termin za 2 tyg? L zawsze tak robil 🤔Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Pół godziny temu dzwonili do mnie z Gamety, nie zdążyłam odebrać😥 koncowka 09- embriolodzy🤔już mam wizję, że zgubili, albo przez pomyłkę oddali do adopcji moje zarodki albo coś w tym stylu😱Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Marzenka85 wrote:Cykada, super, że wszystko dobrze
M nie kazał Ci iść do rejestracji po wizycie aby zaklepać termin za 2 tyg? L zawsze tak robil 🤔Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Jaksa wrote:Pół godziny temu dzwonili do mnie z Gamety, nie zdążyłam odebrać😥 koncowka 09- embriolodzy🤔już mam wizję, że zgubili, albo przez pomyłkę oddali do adopcji moje zarodki albo coś w tym stylu😱Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Jaksa wrote:Pół godziny temu dzwonili do mnie z Gamety, nie zdążyłam odebrać😥 koncowka 09- embriolodzy🤔już mam wizję, że zgubili, albo przez pomyłkę oddali do adopcji moje zarodki albo coś w tym stylu😱
Masz niedługo wizytę w Gamecie? Do mnie dzwonili tak przed transferem, też od embriologow. Okazało się że to wywiad koronawirusowy. -
JAnula wrote:Cześć dziewczyny,
jestem w 8 tc po in vitro w Gamecie Gdynia. Zastanawiam się czy całą ciąże będę musiała chodzić do gamety. Nie pytałam lekarza bo trochę mi głupio. Obecnie jestem na zwolnieniu lekarskim bo zrobił mi się krwiak w macicy i mam odpoczywać do wchłonięcia. Póki co czuję się zaopiekowana u doktora S....
Mieszkam w Gdańsku i mam możliwość korzystania z pakietu w lux med. Dlatego chciałam zapytać Was dziewczyny kogo polecacie do prowadzenia ciąży? Dr Nocoń-Gronowska, dr Pakuła, dr Kozaryn, dr Gdaniec,
dr Kulpa, dr Pietrzak-Stukan, dr Papińska-Stachowiak? Czy dobrze wybrać lekarza który pracuje w szpitalu? Proszę doradźcie kogoś dobrego.
Zależy mi na doświadczeniu i wiedzy lekarza a nie na tym żeby był miły. Po latach starań chciałoby się wybrać jak najlepiej a nie mam się kogo poradzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 11:58
Starania od 05.2015
30.01.2020 - FET ☹️
-
Uff Cyqada, AgZa, OlaaM, dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie trochę, już dzwoniłam do męża z paniką, że pewnie kapsuła z naszymi dzieciaczkami uległa rozmrożeniu🤦♀️ próbowałam oddzwonić, ale przełącza mnie na rejestrację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 11:39
Start 2014
8xIUI😔 III IUI cb👼
2019 👧🏼
2021 ur. 24+4tc👼👶
2023 👧🏼 -
Jaksa wrote:Pół godziny temu dzwonili do mnie z Gamety, nie zdążyłam odebrać😥 koncowka 09- embriolodzy🤔już mam wizję, że zgubili, albo przez pomyłkę oddali do adopcji moje zarodki albo coś w tym stylu😱
Do mnie też dzwonili wywiad koronowirusowy jutro wizyta dlatego ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2020, 11:43
Jaksa lubi tę wiadomość
2019-2020 3xICSI 👎
2021 AZ Nasz pierwszy cud ❤️❤️❤️
2024 AZ Nasz drugi cud ❤️❤️❤️ -
Jeśli wiecie, to przepraszam za zaśmiecanie, ale może komuś się przyda. Na YT jest kanał PlodnoscPL TV z wywiadami, które pierwotnie są na FB, a dotyczą niepłodność. Czasami można dowiedzieć się nowych rzeczy:-). Ostatnio było nawet spotkanie z Cz.
https://m.youtube.com/channel/UCOa4Yjb90_1VHY2NJmwpNVg
Jaksa, mother84, Justyna87 lubią tę wiadomość